Gość: mkk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.07, 21:27 Wie ktoś gdzie przyjmuje prywatnie dr Janusz Malinowski z Kamieńskiego? Proszę o namiary i ewentualne opinie jako lekarza prowdzącego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka0 Re: Namiary na dr Malinowskiego 02.02.07, 12:17 Nożownicza 2/2 tel 071 372 42 89 przyjmuje w pn, sr,pt od 16tej Odpowiedz Link Zgłoś
blanka0 Re: Namiary na dr Malinowskiego 02.02.07, 12:20 a jezeli chodzi o opinie to 5 lat temu uratował mi życie i uwielbiam go za to i za jego podejscie do pacjentek, ale ciaze prowadze u kogos innego bo dr Malinowski nie ma USG i sam osobiscie tego badania w szpitalu nie robi generalnie jest wspaniałym, sympatycznym zakochanym w kwiatkach starszym panem, bardzo kulturalnym ale..... chyba nie nadąża za nowoczesnoscią jezeli nie ma problemow z ciaza to On jest Ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkk Re: Namiary na dr Malinowskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.07, 14:38 Dziękuję za odpowiedź. A może poleciłabyś jakiegoś lekarza z kamieńskiego, u którego można prowadzić ciążę? U kogo Ty prowadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
blanka0 Re: Namiary na dr Malinowskiego 10.02.07, 11:59 i jak bylas u malinowskiego?? ja chyba jednak wybiore sie do Niego, mam do Niego zaufanie i chcialabym skonsultowac to i owo. Odpowiedz Link Zgłoś