Dodaj do ulubionych

dematolog we Wrocławiu

IP: 156.17.253.* 15.04.03, 15:08
szukam dobrego dermatologa we wrocławiu w celu usuniecia brodawek.
zwłaszcza opinie o gabinecie dr. Włodarczyk (a). miesci sie na ul. szewskiej.
mam nadzieje ze ktos mi pomoze.
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: dematolog we Wrocławiu IP: *.3web.net 15.04.03, 17:13
      "o gabinecie dr. Włodarczyk (a). miesci sie na ul. szewskiej": znam, znam;
      nawet nie powiem, nie bolalo za bardzo, i moglam prawie wszystka krew wymyc z
      bluzki po tylko trzecim praniu; poza tym, Włodarczyk gabinet to czysta magia:
      nie wiem dlaczego, ale jak wrocilam do domu po zabiegu na uspieniu, to moje
      majtki byly odwrotnie nalozone....
      ;)
      • Gość: majka46 Re: dematolog we Wrocławiu IP: *.kom / 10.103.2.* 15.04.03, 18:30
        Gość portalu: monia napisał(a):

> "o gabinecie dr. Włodarczyk (a). miesci sie na ul. szewskiej": znam, znam;
        > nawet nie powiem, nie bolalo za bardzo, i moglam prawie wszystka krew wymyc z
        > bluzki po tylko trzecim praniu; poza tym, Włodarczyk gabinet to czysta magia:
        > nie wiem dlaczego, ale jak wrocilam do domu po zabiegu na uspieniu, to moje
        > majtki byly odwrotnie nalozone....
        > ;)

dobre sobie, hi, hi - czrodziej
      • zwujdrutu Re: dematolog we Wrocławiu 15.04.03, 20:10

to moje
        > ;)
        Co znaczy odwrotnie, monia?? Na glowie je mialas, czy jak?
      • Gość: majka46 Re: dematolog we Wrocławiu IP: *.kom / 10.103.2.* 15.04.03, 22:29

> "o gabinecie dr. Włodarczyk (a). miesci sie na ul. szewskiej": znam, znam;
        > nawet nie powiem, nie bolalo za bardzo, i moglam prawie wszystka krew wymyc z
        > bluzki po tylko trzecim praniu; poza tym, Włodarczyk gabinet to czysta magia:
        > nie wiem dlaczego, ale jak wrocilam do domu po zabiegu na uspieniu, to moje
        > ;)
        monia bo trzeba było pójść do dermatologa, a nie do dematologa.

również słyszałam pozytywną opinię o gab. przy ul Jaracza, konkretnie chodziło
        o usunięcie kurzajek (nie wiem czy to to samo co brodawki)

majka46
    • conti Re: dematolog we Wrocławiu 15.04.03, 21:52
      Byłam, miałam zabieg i polecam CTL na ul.Jaracza.
      www.ctl.kn.pl/
      pozdrawiam, conti
    • Gość: Joanna Re: Tylko nie tam!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.04.03, 04:54
      Czy ten Wlodarczyk ma na imie Michal i ma okolo 40+ lat? Jezeli tak to ja bym
      do niego nie poszla.....
      • Gość: ada Polecam!!! IP: 217.30.133.* 16.04.03, 19:29
        A ja polecam ten.
        "Kosmetyka Lekarska" Gabinet Dermatologiczny Zofia Gerlicz-Pruszyńska
        ul. Karłowicza 20
        tel. 372-90-24
        To podobno najlepsza dermatolog we Wrocławiu. Osobiście sprawdziłam.
        Ten gabinet ma renomę. Wiele osób z przewlekłymi schorzeniami przyjeżdża tu z
        całej Polski. Po usunięciu brodawki badane są przez specjalistę od nowotworów.
        • Gość: zawiedziona Re: Polecam!!! IP: *.kom / 10.103.2.* 17.04.03, 18:42
          Gość portalu: ada napisał(a):

> A ja polecam ten.
          > "Kosmetyka Lekarska" Gabinet Dermatologiczny Zofia Gerlicz-Pruszyńska
          > ul. Karłowicza 20
          > tel. 372-90-24
          > To podobno najlepsza dermatolog we Wrocławiu. Osobiście sprawdziłam.
          > Ten gabinet ma renomę. Wiele osób z przewlekłymi schorzeniami przyjeżdża tu z
          > całej Polski. Po usunięciu brodawki badane są przez specjalistę od nowotworów.

- Leczyłam dziecko w tym gabinecie przez dwa miesiące bez skutku, natomiast w
          przych ( na ubesp.)bardzo młoda p. doktor wzyleczyła synka w bardzo krótkim
          czasie.

pozdrawiam
    • Gość: majka46 Re: dematolog we Wrocławiu IP: *.kom / 10.103.2.* 17.04.03, 18:51

Najlepiej to idź do Kliniki Dermatologicznej przy ul Chałbińskiego, tam są
      wysokiej klasy specjaliści zdaje się, że jast tam również onkologia.
      Z brodowkami lepiej uważać.

pozdr. majka46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka