Gość: mar IP: 156.17.253.* 15.04.03, 15:08 szukam dobrego dermatologa we wrocławiu w celu usuniecia brodawek. zwłaszcza opinie o gabinecie dr. Włodarczyk (a). miesci sie na ul. szewskiej. mam nadzieje ze ktos mi pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: dematolog we Wrocławiu IP: *.3web.net 15.04.03, 17:13 "o gabinecie dr. Włodarczyk (a). miesci sie na ul. szewskiej": znam, znam; nawet nie powiem, nie bolalo za bardzo, i moglam prawie wszystka krew wymyc z bluzki po tylko trzecim praniu; poza tym, Włodarczyk gabinet to czysta magia: nie wiem dlaczego, ale jak wrocilam do domu po zabiegu na uspieniu, to moje majtki byly odwrotnie nalozone.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka46 Re: dematolog we Wrocławiu IP: *.kom / 10.103.2.* 15.04.03, 18:30 Gość portalu: monia napisał(a): > "o gabinecie dr. Włodarczyk (a). miesci sie na ul. szewskiej": znam, znam; > nawet nie powiem, nie bolalo za bardzo, i moglam prawie wszystka krew wymyc z > bluzki po tylko trzecim praniu; poza tym, Włodarczyk gabinet to czysta magia: > nie wiem dlaczego, ale jak wrocilam do domu po zabiegu na uspieniu, to moje > majtki byly odwrotnie nalozone.... > ;) dobre sobie, hi, hi - czrodziej Odpowiedz Link Zgłoś
zwujdrutu Re: dematolog we Wrocławiu 15.04.03, 20:10 Gość portalu: monia napisał(a): to moje > majtki byly odwrotnie nalozone.... > ;) Co znaczy odwrotnie, monia?? Na glowie je mialas, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka46 Re: dematolog we Wrocławiu IP: *.kom / 10.103.2.* 15.04.03, 22:29 Gość portalu: monia napisał(a): > "o gabinecie dr. Włodarczyk (a). miesci sie na ul. szewskiej": znam, znam; > nawet nie powiem, nie bolalo za bardzo, i moglam prawie wszystka krew wymyc z > bluzki po tylko trzecim praniu; poza tym, Włodarczyk gabinet to czysta magia: > nie wiem dlaczego, ale jak wrocilam do domu po zabiegu na uspieniu, to moje > majtki byly odwrotnie nalozone.... > ;) monia bo trzeba było pójść do dermatologa, a nie do dematologa. również słyszałam pozytywną opinię o gab. przy ul Jaracza, konkretnie chodziło o usunięcie kurzajek (nie wiem czy to to samo co brodawki) majka46 Odpowiedz Link Zgłoś
conti Re: dematolog we Wrocławiu 15.04.03, 21:52 Byłam, miałam zabieg i polecam CTL na ul.Jaracza. www.ctl.kn.pl/ pozdrawiam, conti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Tylko nie tam!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.04.03, 04:54 Czy ten Wlodarczyk ma na imie Michal i ma okolo 40+ lat? Jezeli tak to ja bym do niego nie poszla..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Polecam!!! IP: 217.30.133.* 16.04.03, 19:29 A ja polecam ten. "Kosmetyka Lekarska" Gabinet Dermatologiczny Zofia Gerlicz-Pruszyńska ul. Karłowicza 20 tel. 372-90-24 To podobno najlepsza dermatolog we Wrocławiu. Osobiście sprawdziłam. Ten gabinet ma renomę. Wiele osób z przewlekłymi schorzeniami przyjeżdża tu z całej Polski. Po usunięciu brodawki badane są przez specjalistę od nowotworów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: Polecam!!! IP: *.kom / 10.103.2.* 17.04.03, 18:42 Gość portalu: ada napisał(a): > A ja polecam ten. > "Kosmetyka Lekarska" Gabinet Dermatologiczny Zofia Gerlicz-Pruszyńska > ul. Karłowicza 20 > tel. 372-90-24 > To podobno najlepsza dermatolog we Wrocławiu. Osobiście sprawdziłam. > Ten gabinet ma renomę. Wiele osób z przewlekłymi schorzeniami przyjeżdża tu z > całej Polski. Po usunięciu brodawki badane są przez specjalistę od nowotworów. - Leczyłam dziecko w tym gabinecie przez dwa miesiące bez skutku, natomiast w przych ( na ubesp.)bardzo młoda p. doktor wzyleczyła synka w bardzo krótkim czasie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka46 Re: dematolog we Wrocławiu IP: *.kom / 10.103.2.* 17.04.03, 18:51 Najlepiej to idź do Kliniki Dermatologicznej przy ul Chałbińskiego, tam są wysokiej klasy specjaliści zdaje się, że jast tam również onkologia. Z brodowkami lepiej uważać. pozdr. majka46 Odpowiedz Link Zgłoś