Gość: gosc IP: *.dllstx.fios.verizon.net 05.02.07, 21:18 witam, szukam lekarza - proktologa we Wroclawiu, najlepiej jesli bylaby to kobieta. bardzo prosze o pomoc. ps. czy ktos wie jak takie badanie wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gyhjuuuu Re: Szukam proktologa IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.07, 07:49 podlaczam sie do pytnaia. mas zjuz moze jakies namiary?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blanka0 Re: Szukam proktologa 07.02.07, 12:19 czy proktolog to osboba zajmujaza sie chorobami jelita grubego? Tak mi sie cos zdaje. dr Kołosowski przyjmuje na Jugosławiańskiej i w klinice na Rajskiej. Naprawde miły, sympatyczny a co najwzniejsze kompetentny. Naprawde polecam ale niestety nie znam dokładniejszych adresow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Szukam proktologa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.07, 15:30 > Tak mi sie cos zdaje. dr Kołosowski przyjmuje na Jugosławiańskiej i w klinice > na Rajskiej. A co jest na Rajskiej i Jugoslowianskiej? Jakas blizsza nazwa poza ulica? Jak mam to znalezc skoro nie podajesz nazwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenka Re: Szukam proktologa IP: 156.17.101.* 11.03.07, 13:18 Namiary na Klinike na Rajskiej poszukaj w Informatorze Medycznym leżącym w Aptekach- wydruki niebiesko-czerwone..INFOR-MED Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guvyty Re: Szukam proktologa IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.07, 12:45 proktolog to lekarz od chorob odbytu Odpowiedz Link Zgłoś
julinka601 Re: Szukam proktologa 07.02.07, 13:27 No wlasnie .Ja tez potrzebuje pomocy takiego specjalisty.Mam bole okolic odbytu i bole krzyza,czeste wolne stolce.Stosuje masci (proctosone)i pimafucort, kiedys pomagalo,teraz nie.Jestem niespokojna a i wielki to dyskomfort ,utrudniajacy normalne funkcjonowanie. Teraz jestem za granica ale za pare dni wracam i koniecznie musze sie oddac w rece specjalisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosccc Re: Szukam proktologa IP: *.wroclaw.mm.pl 09.02.07, 17:50 podnosze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Szukam proktologa IP: 156.17.16.* 13.02.07, 22:45 dobra i chyba jedyna poradnia proktologiczna jest w Nowej Akademii Medycznej na ul. Borowskiej 213. leczyłam się u dr Medyńskiego - jestem bardzo zadowolona!!! przyjmuje w środy - rejestracja telefoniczna.Pracuje tam też kobieta Dr Milan Odpowiedz Link Zgłoś
blanka0 Re: Szukam proktologa 17.02.07, 10:05 ja podtrzymuje dr |Kołosowski rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eru Re: Szukam proktologa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.07, 15:14 Polecacie, a nie ma jak tych lekarzy znalezc....To dajcie namiary na tych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? kto byl u dr Milan kobiety?? IP: *.korbank.pl 02.03.07, 18:37 poszukuje kobiety lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytajzezrozumiem Re: kto byl u dr Milan kobiety?? IP: *.212.200.89.otvk.pl 04.03.07, 21:35 dobra i chyba jedyna poradnia proktologiczna jest w Nowej Akademii Medycznej na ul. Borowskiej 213. leczyłam się u dr Medyńskiego - jestem bardzo zadowolona!!! przyjmuje w środy - rejestracja telefoniczna.Pracuje tam też kobieta Dr Milan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eru Re: kto byl u dr Milan kobiety?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.03.07, 19:17 Nie rozumiem, bo czytam ze zrozumieniem, a ty dalej sobie czytaj ze zrozumiem. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Szukam proktologa IP: 156.17.101.* 11.03.07, 13:21 proktolog, to lekarz zajmujacy sie chorobami odbytu, a ogolnie calym przewodem pokarmowym- gastroenterolog. Oglada sie okolicę odbytu, bada palcem i ewentualnie wykonuje sie rektoskopię, najlepiej przeżroczystym wziernikiem jednorazowym. Ale sprobuj zadzwonić do Dr Bartnik ( kobieta) 605-882-469, poradzi Ci co i jak.. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Szukam proktologa IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.03.07, 19:09 A kto wykonuje w takim razie kolonoskopie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania32 Re: Szukam proktologa IP: 62.233.177.* 09.04.07, 18:52 kolonoskopię wykonuje proktolog.Badanie to różni się tym od rektoskopii,że rura jest dłuższa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Szukam proktologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 20:40 A do kogo trzeba się teraz zwrócić jeżeli w kolonoskopii wykryto nowotwór czy do chirurga gastrologa czy do onkologa na Hirszfelda. W szpitalu wydając wynik histopatologiczny powiedziano : teraz proszę zgłosić się do swojego lekarza. Ale czy rodzinnego i on daje skierowanie? Człowiek po takiej wiadomości jak "obuchem w głowę" i o nic się nie zapytałam. To było wczoraj a teraz te wolne dni... i nie wiem co dalej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Szukam proktologa IP: *.akron.net.pl 08.06.07, 11:43 Spokojnie , idż do lekarza rodzinnego i on da Ci skierowanie. Ja przez to przeszłam nie jest tak żle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Szukam proktologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 10:47 Dzięki bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś