Dodaj do ulubionych

Szukam proktologa

IP: *.dllstx.fios.verizon.net 05.02.07, 21:18
witam,
szukam lekarza - proktologa we Wroclawiu, najlepiej jesli bylaby to kobieta.
bardzo prosze o pomoc.

ps. czy ktos wie jak takie badanie wyglada?
Obserwuj wątek
    • Gość: gyhjuuuu Re: Szukam proktologa IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.07, 07:49
      podlaczam sie do pytnaia.
      mas zjuz moze jakies namiary??

pozdrawiam
      • blanka0 Re: Szukam proktologa 07.02.07, 12:19
        czy proktolog to osboba zajmujaza sie chorobami jelita grubego?
        Tak mi sie cos zdaje. dr Kołosowski przyjmuje na Jugosławiańskiej i w klinice
        na Rajskiej.
        Naprawde miły, sympatyczny a co najwzniejsze kompetentny.
        Naprawde polecam ale niestety nie znam dokładniejszych adresow

• Gość: barbara Re: Szukam proktologa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.07, 15:30
          > Tak mi sie cos zdaje. dr Kołosowski przyjmuje na Jugosławiańskiej i w klinice
          > na Rajskiej.

A co jest na Rajskiej i Jugoslowianskiej? Jakas blizsza nazwa poza ulica? Jak
          mam to znalezc skoro nie podajesz nazwy?
          • Gość: jenka Re: Szukam proktologa IP: 156.17.101.* 11.03.07, 13:18
            Namiary na Klinike na Rajskiej poszukaj w Informatorze Medycznym leżącym w
            Aptekach- wydruki niebiesko-czerwone..INFOR-MED
    • Gość: guvyty Re: Szukam proktologa IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.07, 12:45
      proktolog to lekarz od chorob odbytu
    • julinka601 Re: Szukam proktologa 07.02.07, 13:27
      No wlasnie .Ja tez potrzebuje pomocy takiego specjalisty.Mam bole okolic odbytu
      i bole krzyza,czeste wolne stolce.Stosuje masci (proctosone)i pimafucort,
      kiedys pomagalo,teraz nie.Jestem niespokojna a i wielki to
      dyskomfort ,utrudniajacy normalne funkcjonowanie.
      Teraz jestem za granica ale za pare dni wracam i koniecznie musze sie oddac w
      rece specjalisty
      • Gość: gosccc Re: Szukam proktologa IP: *.wroclaw.mm.pl 09.02.07, 17:50
        podnosze..
    • Gość: pacjent Re: Szukam proktologa IP: 156.17.16.* 13.02.07, 22:45
      dobra i chyba jedyna poradnia proktologiczna jest w Nowej Akademii Medycznej na
      ul. Borowskiej 213. leczyłam się u dr Medyńskiego - jestem bardzo zadowolona!!!
      przyjmuje w środy - rejestracja telefoniczna.Pracuje tam też kobieta Dr Milan
      • daisy1980 Re: Szukam proktologa 16.02.07, 14:43

• blanka0 Re: Szukam proktologa 17.02.07, 10:05
          ja podtrzymuje dr |Kołosowski
          rewelacja
          • Gość: eru Re: Szukam proktologa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.07, 15:14
            Polecacie, a nie ma jak tych lekarzy znalezc....To dajcie namiary na tych
            lekarzy.
            • Gość: ? kto byl u dr Milan kobiety?? IP: *.korbank.pl 02.03.07, 18:37
              poszukuje kobiety lekarza...
              • Gość: czytajzezrozumiem Re: kto byl u dr Milan kobiety?? IP: *.212.200.89.otvk.pl 04.03.07, 21:35
                dobra i chyba jedyna poradnia proktologiczna jest w Nowej Akademii Medycznej na
                ul. Borowskiej 213. leczyłam się u dr Medyńskiego - jestem bardzo zadowolona!!!
                przyjmuje w środy - rejestracja telefoniczna.Pracuje tam też kobieta Dr Milan
                • Gość: eru Re: kto byl u dr Milan kobiety?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.03.07, 19:17
                  Nie rozumiem, bo czytam ze zrozumieniem, a ty dalej sobie czytaj ze
                  zrozumiem. :))))
                  • semi_von_dali nr tel 05.03.07, 19:50
                    Jakis telefon do proktologa?
    • Gość: gośka Re: Szukam proktologa IP: 156.17.101.* 11.03.07, 13:21
      proktolog, to lekarz zajmujacy sie chorobami odbytu, a ogolnie calym przewodem
      pokarmowym- gastroenterolog.
      Oglada sie okolicę odbytu, bada palcem i ewentualnie wykonuje sie
      rektoskopię, najlepiej przeżroczystym wziernikiem jednorazowym.
      Ale sprobuj zadzwonić do Dr Bartnik ( kobieta) 605-882-469, poradzi Ci co i
      jak.. powodzenia
      • Gość: ala Re: Szukam proktologa IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.03.07, 19:09
        A kto wykonuje w takim razie kolonoskopie?
        • Gość: Ania32 Re: Szukam proktologa IP: 62.233.177.* 09.04.07, 18:52
          kolonoskopię wykonuje proktolog.Badanie to różni się tym od rektoskopii,że rura jest dłuższa.
          • Gość: elka Re: Szukam proktologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 20:40
            A do kogo trzeba się teraz zwrócić jeżeli w kolonoskopii wykryto nowotwór czy
            do chirurga gastrologa czy do onkologa na Hirszfelda. W szpitalu wydając wynik
            histopatologiczny powiedziano : teraz proszę zgłosić się do swojego lekarza.
            Ale czy rodzinnego i on daje skierowanie? Człowiek po takiej wiadomości
            jak "obuchem w głowę" i o nic się nie zapytałam. To było wczoraj a teraz te
            wolne dni... i nie wiem co dalej .
            • Gość: ewa Re: Szukam proktologa IP: *.akron.net.pl 08.06.07, 11:43
              Spokojnie , idż do lekarza rodzinnego i on da Ci skierowanie.
              Ja przez to przeszłam nie jest tak żle.
              • Gość: elka Re: Szukam proktologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 10:47
                Dzięki bardzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka