Dodaj do ulubionych

membrum_virile ignorować !!

06.02.07, 09:13
Po raz kolejny Piotruś daje znać o sobie, ja rozumiem ze ktoś chce być kontrowersyjny ale bez przesady odzywki w stylu "oby wasze dzieci były kalekami" "idz sie powieś" i wiele wiele innych w tym tonie należy ignorować. Nie dawać sie wciągać w w dyskusje bo temu sam nie wiem jak go nazwać .... o to chodzi.
Obserwuj wątek
    • rofor1 Do Piotrusia 06.02.07, 09:16
      Bez cienia złośliwości proszę Cię (ze wzgl na dobro Twojej rodziny) idż do dobrego lekarza psychiatry. Sam opisujesz jakieś traumatyczne przezycia z dzieństwa i jak widac odbiły sie głebokim piętnem na Twojej psychice. Koniecznie coś z tym zrób zanim komuś nie wyrządzisz krzywdy.
      • membrum_virile Re: Do Piotrusia 06.02.07, 09:22
        Nolite iuducare ut non iudicemini... stoi w Piśmie. Nie oceniajcie, abyście nie
        byli sądzeni. Forum stworzone zostało po to, aby ludzie wolni wypowiedzieć się
        mogli. Masz swój rozum, więc używaj go: widząc mój nick przestań czytać
        zwyczajnie. Nie wszyscy mogą był ułożeni jak dobrze wytresowny pies, gładcy i
        ogłady pełni. Ktoś musi kroczyć w awangardzie. Dawno minęły już czasy, kiedy za
        poglądy palono na stosie.
        • rofor1 Re: Do Piotrusia 06.02.07, 09:27
          Zeby byc awangardą trzeba sobą coś reprezentować, wolność wolnością a Twoje rynsztokowe odzywki to co innego. Twój umysł jest trawiony jakąś chorobą psychiczną. Nie męcz innych i nie wyrządzaj sobie samemu krzywdy. Bo w Piśmie Świętym stoi kochaj bliżniego swego jak siebie samego. Dbaj o własne zdrowe ...
        • kklement Re: Do Piotrusia 06.02.07, 09:30
          Szkoda, że nie palą na stosie za nudziarstwo. Twój manieryczny,
          pseudoarchaiczny styl ( oparty w głównie o szyk przestawny - co za taniocha -
          plus łacińskie wstawki ) był zabawny przez tydzień, góra dwa. Ale jak mawiał
          Charlie Chaplin, nawet najlepszy gag przestaje być śmieszny, gdy się go
          powtarza zbyt często. Do tego jeszcze ta zmiana nicka, gdy jako tlatzotetl
          palnąłeś jakiś wyjątkowy jak na Ciebie kretynizm i przestałeś być lubiany.
          Żenada, człowieku, żenada ....
          • membrum_virile Re: Do Piotrusia 06.02.07, 12:56
            Cały się podnieciłem waszą miażdżącą krytyką. I zachodzę w głowę, kim wy z
            kolei jesteście: millerowskimi zerami czy może molierowskimi głupcami...
            Ja jednym się tylko pocieszam: głupiec uczony jest większym głupcem niż głupiec
            nieuk. Jako niewykształcony wiejski chłopak mniejszym jestem głupcem niż się
            wydaję.
            Kocham was, chłopcy.
            • rofor1 Do Piotrusia 06.02.07, 17:03
              Niepotrzebnie sie podniecałeś bo na wzajemność nie masz co liczyć. Wcale nie uwazam się za uczonego, nie mam nic przeciw ludziom nie wykształconym = prostym, ale za to mierżą mnie prostacy w każdej postaci (nawet ze stopnianimi profesorskimi). Tłumacze Ci po raz wtóry nie chodzi o to ze chcesz byc kontrowersyjny czy jak to ujmujesz awangardowy. Niestety większość Twoich wypowiedzi niestety jest prostacka bo za bardzo sie silisz na kontrowersyjny ton, choć często nie masz NIC do powiedzenia. Każdemu czasem zdarzy sie wygłupić. To by było na tyle w tej kwesti. Po prostu nie sil sie za bardzo jak nie masz nic do napisania mądrego i za przeproszeniem nie żygaj na forum.
          • membrum_virile Re: Do Piotrusia 06.02.07, 13:22
            Palony ciekawością zasięgnąłem o tobie języka i widzę, że też potrafisz
            zabłysnąć. Zniedołężniałych, wymagających szacunku seniorów
            nazywasz "niemieckimi staruchami". Czy ty sam, gdy już się pomarszczysz jak
            rodzynka, chciałbyś, aby kilkunastolatek ubliżał obrzydliwie tobie lub równie
            starej i przez to brzydkiej matce twej rodzonej? Nie przyganiaj garnkowi, ko-
            ciołku.
            Meine Familie lebt in Deutschland.
            Koennen Sie mir bitte sagen, warum Sie bloed sind?
    • koala801 Re: membrum_virile ignorować !! 06.02.07, 15:15
      a ja postanowiłam ignorować Ciebie
    • Gość: Emeryt Re: membrum_virile ignorować !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:43
      Ale to wszystko nie ma nic wspólnego z waloryzacją rent i emerytur.
      • membrum_virile Re: membrum_virile ignorować !! 06.02.07, 22:29
        Waloryzacja rent i emerytur nie jest pępkiem świata. Ja nim jestem przecież.
        Rofor i klement, dwaj homoseksualiści marzący o adopcji dziecka, już to
        zrozumieli.
        • kklement Re: membrum_virile ignorować !! 06.02.07, 22:59
          I wszystko jasne. Właśnie przykleiłeś sobie do czoła karteczkę z
          napisem "jestem dupkiem". Nie jesteś wart ani jednego postu więcej.
          • membrum_virile Re: membrum_virile ignorować !! 06.02.07, 23:32
            Domine, non sum dignus...
            Panie, nie jestem godzien... powiedział któryś z powoływanych przez Jezusa
            apostołów. Może nawt mój imiennik?
            Jeśli nie jestem wart ani jednego twego postu więcej, to rzeknę krótko: to było
            moim zamierzeniem. Coś cię musi bowiem we mnie intrygować, skoro tak uparcie
            śledzisz moje wątki. Ale wciskaj przyrodzenie roforowi. Mnie zostaw w spokoju...
            • pan.marcin Re: membrum_virile ignorować !! 07.02.07, 00:01
              czlowieku, nie da sie nie sledzic twoich wypocin, bo sa one w kazdym watku...

Zblazniles sie wiele razy, wiec juz daj sobie spokoj.

Musisz sie strasznie nudzic...
              • rofor1 Re: membrum_virile ignorować !! 07.02.07, 11:56
                Drogi Piotrze ! Nawet nie wiesz jak daleki jesteś w swoich "zygach". Cytujesz Pismo Święte a jednocześnie ech... szkoda słów. Gorąco ci sie chyba zrobiło skoro bronisz sie w taki sposób (poziom typowego burasa) cóż .... Zyczę więcej opamiętania i koniecznie odwiedź lekarza psychiatre jak nie dla siebie zrób to dla własnej rodziny. Bez odbioru PAJACU do kwadratu.
                • babcia_klara Re: membrum_virile ignorować !! 07.02.07, 12:28
                  Ło Jazu! Ło kim to pisecie? To jakowyś kolejny przygłup moralizatorski ?
                  • Gość: erazm Re: membrum_virile ignorować !! IP: *.media4.pl 07.02.07, 12:45
                    te, Rofor - napisz cos wiecej o Piotrusiu. Co o nim wiesz?
        • Gość: Emeryt Re: membrum_virile ignorować !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 17:15
          To taki forumowy fajfus.
          • membrum_virile Re: membrum_virile ignorować !! 08.02.07, 18:59
            Fajfus to osoba, która wykazuje wszelkie oznaki niżu intelektualnego oraz ma
            skłonności do wyrażania siebie poprzez swoje alternatywne doznania emocjonalne
            i podświadome dążenie do autodestrukcji tudzież wyniszczenia swej osobowości i
            osobowości jego towarzyszy. Człowiek ten cechuje się dużą biernością i
            zabużeniami ciągu myślowego. Ponadto u większosci takowych osób można
            zaobserwować tendencje do schizofrenii oraz innych chorób związanych z tzw.
            ogłupieniem wtórnym.

• Gość: bóbr Ten człowiek może być niebezpieczny. IP: *.as.kn.pl 07.02.07, 17:29
      Jeśli ktoś pisze w tak chory sposób to kto wie czy nagle nie przyjdzie mu do
      głowy chwycić siekierę i zacząć z nią biegać po mieście.
      • membrum_virile Re: Ten człowiek może być niebezpieczny. 07.02.07, 17:38
        Ciekawy pomysł. Tylko w jakim celu miałżebym z tą siekierą biegać? Dla hecy
        samej, czy z żądzą mordu w przekrwionych ślepiach?
        • wnuk.nerona Re: Ten człowiek może być niebezpieczny. 07.02.07, 18:18
          membrum_virile napisał:

> Ciekawy pomysł. Tylko w jakim celu miałżebym z tą siekierą biegać? Dla hecy
          > samej, czy z żądzą mordu w przekrwionych ślepiach?

Ale numer z tego mmbrum-bumbrum
          • Gość: liczyrzepa Re: Ten człowiek może być niebezpieczny. IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.07, 22:13
            wnuk.nerona napisała:
            > Ale numer z tego mmbrum-bumbrum

tak tak numer ZERO
    • breslauer81 Re: membrum_virile ignorować !! 08.02.07, 07:43
      Powiem Wam tak:

Psioczycie tu na Herr Membrum Virile, kilkoro z Was miałoby ochotę dosr.. mu
      tutaj, zagiąć go, upokorzyć, cokolwiek. Inna część z Was ma ochotę wyrazić swoją
      niechęć wobec Membrum i pokazać, że nie życzycie sobie jego obecności na tym
      forum, najlepiej żeby zniknął.

Sęk w tym, stawiam piwo jak się mylę, Membrum bawi ten wątek i każda Wasza
      wypowiedź jest jego wygraną. Widzę to tak: jeśli rozmawiasz z wariatem sam się
      nim stajesz. Jeśłi widzicie wariata łowiącego ryby w wannie: tłumaczycie mu że
      ryb się tam nie złowi? Jeśłi tłumaczycie - wciągacie się w jego wariactwo i sami
      stajecie się wariatami. I teraz klops: stawiam kolejne piwo jak się mylę,
      Membrum prowokuje Was sam nie będąc wariatem wzbudza w Was wariackie odpały.

Zatem zamiast krytykować - zrozumcie co tu się dzieje. No chyba że się mylę. Co
      Membrum?
      • membrum_virile Re: membrum_virile ignorować !! 08.02.07, 07:47
        Multum in parvo.
        Sapienti sat...
      • rofor1 Re: membrum_virile ignorować !! 08.02.07, 10:37
        breslauer81 napisał:

> Powiem Wam tak:.......
        Częściowo niewątpliwie masz rację ze to prowokacja, zresztą nie pierwsza i nie ostatnia na forum. Chodzi o to że mierna i momentami chamska. Gdyby z drugiej strony było jak Ty mówisz na ulicach było by pełno wariatów (z pewnością i tak ich troche jest) ni było by szpitali psychiatrycznych i lekarzy psychiatrów. Poza tym nikt nie wymaga zeby zniknoł i nikt nie stara sie za wszleką cenę mu dowalić. Moze poczytaj jego odpowiedzi i wtedy zobaczysz tak naprawdę kto komu chce dołożyć.
        • pan.marcin Re: membrum_virile ignorować !! 08.02.07, 11:33
          zauwazylem, ze ten czlowiek w pewnej chwili nie wytrzymuje nerwowo i jedzie po
          innych w ostry sposob. Na poczatku smieszne rzeczy pisal, pozniej juz tylko
          zalosne. On twierdzi, ze to manipulacja :)

Niech sobie pisze co chce, jego prawo. Wnioski i tak zostaly wyciagniete :)
          • Gość: Emeryt Re: membrum_virile ignorować !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 14:26
            I tak zamiast waloryzacji emeryci i to nie wszyscy dostaną zasiłek.
            • membrum_virile Re: membrum_virile ignorować !! 08.02.07, 14:30
              O Panie! Dlaczego nie powołasz na swe łono tego sędziwego człowieka?
              Emerycie kochany! Wątek ten nie służy z założenia twemu biadoleniu na wysokość
              poborów. Tutaj w dobrym tonie jest wylanie na mą głowę wiadra pomyj... Żale swe
              próżne do ZUSu kieruj.
              • Gość: Emeryt Re: membrum_virile ignorować !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 14:56
                Zasiłek Szanowny Kolego umożliwia mi podtrzymywanie wysublimowanej dyskusji na
                forum, co w bezpośredni sposób wpływa na wzrost zwolenników pana premiera i
                złotoustej pani wicepremier. Natomiast w sprawie łona to uprzejmie informuję, że
                jestem hetero i łona męskie mnie nie interesują.
                • Gość: Bea Re: membrum_virile ignorować !! IP: *.um.wroc.pl 08.02.07, 15:09
                  membrum_virile jest chory, potrzebuje pomocy;) może zrobimy składkę na dobrego
                  specjalistę? nie powinno się zostawiać biedaka w potrzebie;)albo zwyczajnie
                  ignorujmy Czubka i tyle w tym temacie;)
                  • betam3 Re: membrum_virile ignorować !! 08.02.07, 15:22
                    Kiedyś z przyjemnością czytałam jego wypowiedzi, niestety teraz zgadzam się z
                    przedmówczynią, że chyba coś mu się smutnego przytrafiło..zachorował?
                    • Gość: Bis tapczanik Re: membrum_virile ignorować !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 15:31
                      Membrum ma wielki problem ze sobą. Jaki, to można zauważyć na forum we
                      wczorajszym temacie "Szczury w garażu", gdzie brał bardzo aktywny udział do
                      czasu, gdy jego kompleks został zauważony. No i przestał sie tam produkować. Tu
                      moze stać sie to samo.Dla dobra wiekszości forumowiczów
                      • membrum_virile Re: membrum_virile ignorować !! 08.02.07, 17:56
                        Ależ mój drogi tapczaniku! Jak długo, myślisz, jeden i ten sam wątek odchodzący
                        w niebyt śledzić można?
                        Teraz akurat znalazłem chwileczkę wolnego czasu po uśpieniu mojej słodkiej
                        Juleczki (kliknij mój nick, a zobaczysz to kochane maleństwo), aby znów być z
                        wami, moimi prawdziwymi przyjaciółmi. W realu nie znajduję nikogo
                        interesyjącego. Ja też chyba innym jawię się głupcem, stąd to wyalienowanie...
                  • membrum_virile Re: membrum_virile ignorować !! 08.02.07, 17:52
                    Idea dorowolnego oskładkowania byłaby ze wszech miar słuszna pod jednym tylko
                    warunkiem: ja wyłącznie dysponowałbym pozyskanymi funduszami. Nikomu innemu
                    zaufać nie mógłbym. Każdy jawi mi się chciwym łatwego zysku oszołomem.
                    • breslauer81 Re: membrum_virile ignorować !! 08.02.07, 20:01
                      Co Cię skłoniło, Membrum,do przedstawienia publice swojej profilu, ba zdjęcia nawet?
                      • membrum_virile Re: membrum_virile ignorować !! 08.02.07, 22:23
                        Jest na tyle małomówiące, że mogłem to uczynić bez obawy rozpoznania i
                        znalezienia okaleczonego samochodu z czterema flakami.
                        Dokąd zmierzam? Gdzie się znajduję? Skąd przybywam?
                        To w dalszym ciągu pozostaje zagadką.
                        • breslauer81 Re: membrum_virile ignorować !! 10.02.07, 15:13
                          To, że jest małomówiące nawet dla agentów Mossadu zapewne, nie musisz mówić.
                          Niemniej jednak sam fakt założenia wizytówki dawał mi do myślenia.

> Dokąd zmierzam? Gdzie się znajduję? Skąd przybywam?

AAA tego to nikt nie wie...

Niemniej jednak jeśli zmienimy skalę pytania i pomniejszymy ją do tego forum,
                          wciąż zastanawia mnie to kim Ty jesteś...
                          • membrum_virile Re: membrum_virile ignorować !! 10.02.07, 16:36
                            Jam jest Alfa i Omega, początek i koniec.
                            Trudno mi pisać o sobie tak wprost, konkretną jakąś definicję podać. Staram się
                            przemycać pewne wątki z mego życia, jak chociażby ten o babce, która
                            przywiązywała mnie do płota sznurkiem od snopowązałki, tak abym nie powiększył
                            grona aniołków gnijących dwa metry pod ziemią na wiejskim cmentarzu.
                            Ojciec z kolei bił mnie strasznie do czasu, aż do Stanów odleciał u ortodoksów
                            pracować. Tydzień temu zdjęcie roentgenowskie wykazało czterocentymetrowego
                            guza na którymś z płatów płucnych. Całe życie palił, więc wreszcie otrzymał
                            zasłużoną karę (nulla crimen sine poena...).
                            Arcybiskup Poznański mnie nie wykorzystał, gdym w seminarium bytował z racji
                            tej, iż Paetz nastał tam długo po moim odejściu do Agnieszki, studentki PWSSP.
                            Julia to moja córeczka. Dzisiaj dwa i pół roczku skończyła.
                            Żonę moją imieniem Izabela na chrzcie zaszczycono.
                            Homo sum, humanum nil a me alienum puto...
                            • breslauer81 Re: membrum_virile ignorować !! 10.02.07, 18:35
                              Jam jest Alfa i Omega, początek i koniec.

Dobre sobie Membrum.

Jak mawiał Voltaire: grunt to optymizm.

Wolę już Twoje:

Homo sum, humanum nil a me alienum puto...

Dziękuję za te kilka informacji dotyczących Twej osoby, choć nie pracuję dla
                              wywiadu i nie zbieram informacji o ludziach (stres, niskie płace, polityczne
                              zniechęcenie). Bardziej interesuje mnie, co im w głowach siedzi niźli jaką
                              przeszłość mieli.
                              • membrum_virile Re: membrum_virile ignorować !! 10.02.07, 21:40
                                Doznania z przeszłości odbijają się piętnem strasznym na mym życiu.
                                "Pokaż mi swe archiwalne fotografie, a powiem ci kim jesteś".
    • brzoza36 Re: membrum_virile ignorować !! 08.02.07, 16:13
      no fajnie tu jest...
      • Gość: stefanox Re: membrum_virile ignorować !! IP: *.wroclaw.mm.pl 10.02.07, 22:02
        a ile masz lat chłopie ? trochę mnie przypominasz , ale latka sądzę nie te
        same,mnie uż owoli wiek uspokaja , ale kilka lat temu ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka