Dodaj do ulubionych

TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.03, 16:15
Aby zdać test na prawdziwego Wrocławianina, należy zameldować się na forum
(mozna w tym wątku) w Wielką Sobotę - ale nie wczesniej niż po 13.00 - lub w
Wielką Niedzielę. Należy wysłać post z domeny wyraźnie identyfikowanej jako
wrocławska. Dopuszcza się też domeny egzotyczne - Wyspy Kanaryjskie, Bali
(chociaż tam teraz SARS chyba grasuje) itp. W tym roku test nie jest jeszcze
doskonały, bo nie przewidziano weryfikacji dla osób nie posiadająych interntu
w domu (złodziejów okradająchych swoich pracodawców - ale też w końcu
wrocławian...).

Więc do dzieła ilu nas tu jest rodowitych Wrocławian!!!!!!!!!!!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: sloggy Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.03, 16:26
      Gość portalu: WROCLAW napisał(a):

> Aby zdać test na prawdziwego Wrocławianina, należy zameldować się na forum
      > (mozna w tym wątku) w Wielką Sobotę - ale nie wczesniej niż po 13.00 - lub w
      > Wielką Niedzielę. Należy wysłać post z domeny wyraźnie identyfikowanej jako
      > wrocławska. Dopuszcza się też domeny egzotyczne - Wyspy Kanaryjskie, Bali
      > (chociaż tam teraz SARS chyba grasuje) itp. W tym roku test nie jest jeszcze
      > doskonały, bo nie przewidziano weryfikacji dla osób nie posiadająych interntu
      > w domu (złodziejów okradająchych swoich pracodawców - ale też w końcu
      > wrocławian...).
      >
      > Więc do dzieła ilu nas tu jest rodowitych Wrocławian!!!!!!!!!!!!!!
      >

JA JESTEM Z DIALOGU !!!!
      • Gość: Kościelny Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.03, 18:04
        A ja jestem z parafii.
        • Gość: kotbehemot Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 18:07
          a ja jestem z.....
          • Gość: _cinek_ Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.03, 18:12
            a ja z tepsy która ciągle naprawia rutery wrrrrrrrrrrr
            • Gość: anma Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.03, 18:19
              ...z dialogu....
              WESOŁYCH ŚWIĄT!!
              • Gość: syntax Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 20.04.03, 21:42
                wesolych swiat
    • Gość: emi_l Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 18:28
      chrum? ale oso chozi?:)
      • Gość: majka46 Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.kom / 10.103.2.* 19.04.03, 19:28
        - ja z domuuuuu

- no właśnie, o co???
        - jak nie wiadomo o co chodzi, to zwykle chodzi o pieniądze,
        ale tu chyba tym razem nie o to chodzi?

No trudno, poczekamy co będzie dalej,

majka46
        • Gość: Rafis Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: 217.30.133.* 19.04.03, 20:28
          a kto to jest prawdziwy Wrocławianin według Ciebie? Według mnie każdy komu
          zalezy na tym miejscu i wybrał je sobie jako dom choc nie musi tu mieszkać.Być
          Wrocławianinem to stan ducha.Trzeba sie nim czuć a nie tylko tu mieszkać.
          • Gość: majka46 Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.kom / 10.103.2.* 19.04.03, 21:02
            Gość portalu: Rafis napisał(a):

> a kto to jest prawdziwy Wrocławianin według Ciebie? Według mnie każdy komu
            > zalezy na tym miejscu i wybrał je sobie jako dom choc nie musi tu
            mieszkać.Być
            > Wrocławianinem to stan ducha.Trzeba sie nim czuć a nie tylko tu mieszkać.

- podzielam twoje zdanie tym bardziej, że Wrocław jest miastem
            wielonarodowościowym (Litwini, Ukraińcy,Żydzi, Niemcy jak również ludność z
            innych zakontków Polski).

- W tej sytuacji nie może, być mowy o hermetycznym środowisku "czystych
            Wrocławian", tak jak np. londyńczyków.

majka46

• Gość: NOP Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.03, 21:29
              Co? A murzyn też może być Wrocławianinem??
              A może brudasy-araby?
              • Gość: majka46 Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.kom / 10.103.2.* 19.04.03, 22:04
                Gość portalu: NOP napisał(a):

> Co? A murzyn też może być Wrocławianinem??
                > A może brudasy-araby?

- a Polak np. Berlinczykiem?
                • diabelek2 Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA 19.04.03, 23:26
                  nie wieim o co chodzi, ale się wpisuję bom jest prawdziwą wrocławianką z krwi
                  i kości:)))
                  duża buźka
                  aga
                  • Gość: KillJU Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.03, 14:58
                    Rafis jestes przeciez europejczykiem :)
                    • wrocadi Test testem.... 20.04.03, 17:55
                      ...ale sie wpisze bo dawno mnie mnie bylo. Pozdrawiam forumowiczow
                    • Gość: majka46 Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.kom / 10.103.2.* 20.04.03, 18:49
                      Gość portalu: KillJU napisał(a):

> Rafis jestes przeciez europejczykiem :)

> miejmy nadzieję, że reszta europejczyków (Anglicy, Niemcy, Francuzi itd),
                      również są tego zdania. Z tego co ja wiem, to Polak dla nich = Rosjanin.

majka46
                  • zadyma.pl Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA 20.04.03, 19:30
                    diabelek2 napisała:

> nie wieim o co chodzi, ale się wpisuję bom jest prawdziwą wrocławianką z
                    krwi
                    > i kości:)))
                    > duża buźka
                    > aga

Hehe, a ja jestem aktualnie u rodziny na Podkarpaciu, ale zwykle (jak jestem w
                    PL) mieszkam we WROcku i po prostu uwielbiam to miasto :)

Narka,
                    FeniX.
    • Gość: oki Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: 62.233.177.* 20.04.03, 18:51
      - przepraszam.. za czym ta kolejka???
      - za niczym!!
      - za niczym?? aaa to i ja tez postoje :))))
    • Gość: Anna Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.04.03, 19:04
      SARS nie przenosi sie przez internet, choc faktycznie granic nie rozroznia.
      Pozdrawiam.
    • Gość: krzysztof Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.kom / 10.103.2.* 20.04.03, 19:33

> kupą raźniej, ja też .......
      • Gość: Lemur Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: W3CACHE.VERIZONE.COM.PL:* / 10.1.17.* 20.04.03, 21:32
        Dumny z bycia wrocławianinem !!!
    • Gość: Wroclawianin 22 Wrocławianinów - Forumowiczów???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.03, 09:02
      Trochę mało jak na 650 tys miasto!!!!
      W takim razie kim i gdzie są klaksony, wielkie czarowiniki i inni tak dobrze
      znających sie na kierowcach, przepisach, klimacie naszego miasta, na problemach
      i wielu innych rzeczach dotyczących naszego Wrocławia!!!
      Prawdziwi (czyli tacy którzy tu mieszkają przez cały tydzień) Wrocławianie
      łączcie się !!!!!!!!! I róbcie koalicje przeciw innym "wrocławianiom (takim,
      którzy na weekendy PKS-em jada do domu)!!!
      Nie chodzi tu o wojnę, ale o Solidarność!!!!!!!!!!!!!!!!!! I o bronienie swojej
      tozsamości Polaka, Dolnoślązka, Wrocławianina
      Mokrego Dyngusa
      • Gość: duzY Oj biednyś człowieku. IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.04.03, 10:48
        A biednyś bo głupiś.
    • Gość: WROCLAW A KIM JEST RESZTA ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.03, 21:32
      WROCŁAW DLA WROCŁAWIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: obcy Re: A KIM JEST RESZTA ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.03, 10:40
        Gość portalu: WROCLAW napisał(a):

> WROCŁAW DLA WROCŁAWIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Debile wynocha do miasta debili (Wrocław nim nie jest !!!!) takze wont stad.
        Pozdrawiam i odwiedz szpital na Kraszewskiego
      • Gość: konfident Re: A KIM JEST RESZTA ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.03, 10:45
        Reszta to policyjni prowokatorzy polujacy na Roba-35.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=5522266&a=5601177
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=5626148&a=5626523
        • monstr Re: A KIM JEST RESZTA ????????????? 23.04.03, 11:43
          ja z "trójkąta"
          pozdr. :-)
          • akm Re: A KIM JEST RESZTA ????????????? 23.04.03, 14:22
            A ja z trójkątnego placu...
            • Gość: terkas Re: A KIM JEST RESZTA ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.03, 23:18
              a ja z czworokata... a o co chodzi?
              • Gość: kali1111 Re: A KIM JEST RESZTA ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.03, 09:00
                Gość portalu: terkas napisał(a):

> a ja z czworokata... a o co chodzi?
                o to ze Ci z czworokata stawiaja browca wszystkim uczestnikom tego wątku:-)
    • Gość: Krisqu Re: TEST PRAWDZIWEGO WROCŁAWIANINA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 12:36
      Jam jest Wroclawianin od urodzenia.Marzeniami czasami wybiegam jednak na daleka
      GUADELOUPE!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka