Dodaj do ulubionych

CZAS NA HOOPA I WILBO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:51
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: CZAS NA HOOPA I WILBO IP: *.chello.pl 15.12.05, 21:11
      zawsze jest czas by popłynąć jak nie na basenie - to na giełdzie
      • Gość: rafio Re: do "g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 18:28
        • Gość: rafio Re: do "g" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 18:29
          ty chyba jestes nienormalny masz problemy z soba czy co
          • Gość: rafio Re: do "g" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:38
            twoje wypowiedzi sa beznadziejne na tym forum i kazdy to przyzna idz sie lecz
            • kmani Re: do "g" 16.12.05, 19:41
              W sumie... to g czasem przywali cos smiesznego:). Nie koniecznie moze madrego,
              chociaz nie mi to oceniac. No i troszke w tym prowokacjii na ktora jakkolwiek by
              nie patrzec "publika" sie nabiera.
              Pozdrawiam.
              • Gość: pit Re: do "g" IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.12.05, 12:05
                ma dokladnie takie samo odczucie. jako postronny obserwator (nie gram ani nie
                inwestuje) stwierdzam, ze posty g sa bardzo dobre. wyglada to tak, jakby sobie
                jaja robil z .... no i ten jego powazny ton, przy pisaniu smiesznych rzeczy :D
                ale ja kasy na gieldzie nie mam, moze dlatego tak odbieram posty g, one
                rozluzniaja atmosfere. pozdro dla g.
    • Gość: RAFIO Re: ANALIZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:54
      TE DWIE SPÓLKI MAJĄ DUŻE SZANSE WZROSTU.
      WILBO
      Na ostatnich sesjach (24.11) na wykresie spółki pojawiła się formacja objęcia
      hossy. Zazwyczaj pojedyncza linia świecy jest niewystarczająca do odwrócenia
      trendu, tym nie mniej warto się w moim odczuciu przyglądać zachowaniu spółki.
      Pozytywna formacja zostanie unieważniona w momencie przebicia ostatniego dna na
      1,67 zł, i w tym momencie trzeba się będzie liczyć z dalszymi spadkami,
      natomiast utrzymanie powyżej tego poziomu oraz pokonanie krótkoterminowego
      oporu na 1,90 zł, winno zapowiadać dalszy wzrost i test kolejnych oporów. Na
      2,06 zł, znajduje się linia trendu spadkowego, a w przypadku jej przebicia
      kolejne opory znajdują się na 2,10 2,25 lub 2,55 zł.
      Jerzyk Tomasz, analityk DM BZ WBK S.A.
      HOOP -FIRMA PO RESTRUKTURYZACJI ZACZYNA ZARABIAC PLANUJE OTWARCIE NOWYCH FABRYK
      JEJ KURS JEST NIZSZY TERAZ GDY MA ZYSKI NIZ GDY PRZYNOSIŁA STRATY. POZATYM
      ZBLIZA SIE OKRES SWIAT CZYLI WZMOZONYCH ZAKUPÓW NAPOI
      • Gość: woda sodowa Re: ANALIZA IP: *.asta-net.com.pl 16.12.05, 23:16
        a ty wtopiłeś kasę w tą spółkę i teraz bez przerwy nakłaniasz do zakupów jej
        akcji, licząc na spektakularne wzrosty... Spoko. Wyluzuj. Hoop pójdzie w górę,
        bo to jest "sezonowa" spółka. Ale dopiero w styczniu i tylko o kilka złotych...
        • Gość: rafio Re: ANALIZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 10:34
          nie wtopiłem bo zakupiłem po 9,10 zł a zreszta zobacz do analogii w tamtym roku
          pójdzie jeszczew grudniu, a co do spekuły to lepiej ze jej nie ma na tej spółce
          a wzrost zalezy od fundamentów
    • Gość: gossc Re: CZAS NA HOOPA I WILBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:22
      troche poczytałem o tych spółkach i jest sporo prawde w tym co piszesz. Na
      hopie juz zaczął sie ruch związany ze wzmozonymi zakupami napojów przed
      swietami i nowym rokiem. A wilbo juz chyba wytracił impet spadkowy i od momentu
      wytworzenia sie formacji objecia hossy wyglada to objecujaco

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka