Gość: RAFIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:51 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: CZAS NA HOOPA I WILBO IP: *.chello.pl 15.12.05, 21:11 zawsze jest czas by popłynąć jak nie na basenie - to na giełdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafio Re: do "g" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 18:29 ty chyba jestes nienormalny masz problemy z soba czy co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafio Re: do "g" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:38 twoje wypowiedzi sa beznadziejne na tym forum i kazdy to przyzna idz sie lecz Odpowiedz Link Zgłoś
kmani Re: do "g" 16.12.05, 19:41 W sumie... to g czasem przywali cos smiesznego:). Nie koniecznie moze madrego, chociaz nie mi to oceniac. No i troszke w tym prowokacjii na ktora jakkolwiek by nie patrzec "publika" sie nabiera. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: do "g" IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.12.05, 12:05 ma dokladnie takie samo odczucie. jako postronny obserwator (nie gram ani nie inwestuje) stwierdzam, ze posty g sa bardzo dobre. wyglada to tak, jakby sobie jaja robil z .... no i ten jego powazny ton, przy pisaniu smiesznych rzeczy :D ale ja kasy na gieldzie nie mam, moze dlatego tak odbieram posty g, one rozluzniaja atmosfere. pozdro dla g. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFIO Re: ANALIZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:54 TE DWIE SPÓLKI MAJĄ DUŻE SZANSE WZROSTU. WILBO Na ostatnich sesjach (24.11) na wykresie spółki pojawiła się formacja objęcia hossy. Zazwyczaj pojedyncza linia świecy jest niewystarczająca do odwrócenia trendu, tym nie mniej warto się w moim odczuciu przyglądać zachowaniu spółki. Pozytywna formacja zostanie unieważniona w momencie przebicia ostatniego dna na 1,67 zł, i w tym momencie trzeba się będzie liczyć z dalszymi spadkami, natomiast utrzymanie powyżej tego poziomu oraz pokonanie krótkoterminowego oporu na 1,90 zł, winno zapowiadać dalszy wzrost i test kolejnych oporów. Na 2,06 zł, znajduje się linia trendu spadkowego, a w przypadku jej przebicia kolejne opory znajdują się na 2,10 2,25 lub 2,55 zł. Jerzyk Tomasz, analityk DM BZ WBK S.A. HOOP -FIRMA PO RESTRUKTURYZACJI ZACZYNA ZARABIAC PLANUJE OTWARCIE NOWYCH FABRYK JEJ KURS JEST NIZSZY TERAZ GDY MA ZYSKI NIZ GDY PRZYNOSIŁA STRATY. POZATYM ZBLIZA SIE OKRES SWIAT CZYLI WZMOZONYCH ZAKUPÓW NAPOI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woda sodowa Re: ANALIZA IP: *.asta-net.com.pl 16.12.05, 23:16 a ty wtopiłeś kasę w tą spółkę i teraz bez przerwy nakłaniasz do zakupów jej akcji, licząc na spektakularne wzrosty... Spoko. Wyluzuj. Hoop pójdzie w górę, bo to jest "sezonowa" spółka. Ale dopiero w styczniu i tylko o kilka złotych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafio Re: ANALIZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 10:34 nie wtopiłem bo zakupiłem po 9,10 zł a zreszta zobacz do analogii w tamtym roku pójdzie jeszczew grudniu, a co do spekuły to lepiej ze jej nie ma na tej spółce a wzrost zalezy od fundamentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gossc Re: CZAS NA HOOPA I WILBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:22 troche poczytałem o tych spółkach i jest sporo prawde w tym co piszesz. Na hopie juz zaczął sie ruch związany ze wzmozonymi zakupami napojów przed swietami i nowym rokiem. A wilbo juz chyba wytracił impet spadkowy i od momentu wytworzenia sie formacji objecia hossy wyglada to objecujaco Odpowiedz Link Zgłoś