leszcz1 12.02.07, 23:23 Mam termin z 17-mies. dzieckiem na następny tydzień. Proszę o opinie i rady, jakie są tam rodzaje badań, czy bolesne i inwazyjne? Z góry dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katis1 Re: Gastroenterplogia-kliniki Wrocław, proszę o o 15.02.07, 19:35 Ja byłam w zeszłym roku z 7 miesięcznym dzieckiem. Wyniki zależą od tego co dziecku jest, na wstepie przeprowadzą z tobą wywiad. Wazne jest byś powiedziała to co najważniejsze i to co chcesz wiedzieć co dziecku jest. jesli o czymś zapomnisz oni też zapomną. Ogólnie pobyt był ok. Badania morfologia, kał, krew, testy skórne, usg, inne dzieci jeszcze chlorki potu do tego badania na refluks. Obsługa miła, mozna wychodzić z dzieckiem na dwór do ogrodu.Pytaj co chcesz wiedzieć. Lekarz prowadzący jest bardzo zabiegany, dlatego może coś przeoczyć, o wszystkopytaj na obchodzie lekarzy i zaugeruj jakieś badania jak Ci przyjdzie coś n amyśl. Nie powiedziałaś co jest Twpjemu dziecku, to nie mogę Ci doradzić co móić lekarza. Ja wiele nie powiedziała, i potem sie okazało, że sami nie porobili badań dziecku, ukierunkowali sie na alergię i koniec. A tak naprawdę to raczej nie alergia jest głównym problemem mojego dziecka. Pozdrawiam jak chcesz coś wiedzie ć to pisz.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
beag1 Re: do katis 23.02.07, 13:05 Katis , napisz gdzie dokładnie byłaś na badaniach? Czy codziennie jest pobierana krew? Jak długo trwał pobyt? Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk Re: do katis 23.02.07, 18:58 Hej Ja leżałam(chociaż to za mocne określenie),a więc spędziłam tam z moim synkiem 1 dobe właściwie.Przyszlismy to pobrano krew, USG, kupka i mocz do badania i to wsio.Na drugi dzień stwierdzono ze niekonieczna jest gastroskopia wiec nas wypisano.Wróciłam tylko za 2 dni na badanie okulistyczne. pozdrawiam Sylwia i Hubi(24.09.2003) Odpowiedz Link Zgłoś