pies_burek 13.02.07, 20:59 www.blog.brief.pl/?p=290 a fuj... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamar Re: rodzima firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 00:37 mi się podoba :) pomysłowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama Re: rodzima firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 00:21 ale numer :) nie widziałem tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: rodzima firma IP: *.rzeszow.mm.pl 15.02.07, 13:49 no cóż, ludzie starsi wybierając braci kaczyńskich stracili szacunek u ludzi młodych, to nie oni będą ponosić konsekwencje tego wyboru więc za tą złośliwość wobec ludzi młodych muszą niestety ponieść konsekwencje(nie mają już zbyt wiele czasu, żeby to naprawić) i nie mogą ich dziwić tego typu reklamy. Dziwi mnie trochę oburzenie młodego chyba człowieka, ale cóż, to pewnie ten sam któy poczuł sie urazony reklamą media markt- nie dla idiotów....bo przecież tech chciał coś kupić:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur_filemon Re: rodzima firma 16.02.07, 18:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=27&w=55938506 a co - burek nie może sie zdecydować na swojego Pana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: rodzima firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 21:00 a skąd, po prostu zmieniłem zdanie... tylko krowa nie zmienia poglądów, a ja psem jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu10 Re: rodzima firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 16:11 ej pies_burek ty zmień ksywkę na pies_burak... założyłeś temat "rodzima firma" zamiast "Bulwersująca kampania reklamowa telforceone" lub "Obleśna kampania reklamowa telforceone"... no cóż... starzy ludzie w reklamie? akcja schrzaniona aczkolwiek bardzo nowatorska na polskim rynku (z pewnością znajdą się tacy, którzy wykorzystają ten motyw lepiej). zobacz ile jest tematów o starszych ludziach na forach - jacy są uprzejmi i kulturalni (szczególnie w tramwajach i autobusach). fundacja, która ogłasza protest przeciwko reklamie telforceone szukała przez kilka miesięcy pracownika po 50-ce obsługującego komputer... błehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: rodzima firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 23:56 tytuł jest może mało szokujący, nie mam takiej natury... reklamy mnie zaskoczyły, nie podobają mi się, ale prawda, że Ci nasi staruszkowie potrafią dać popalić, inna sprawa, że to temat, który wielu młodych boli... pozbyłoby się z domu, ale nie ma jak... takie to nasze społeczeństwo wielopokoleniowe - z musu i konieczności :) słowem temat bolący, ale i tak uważam, że to pokolenie zdecydowanie nie nadaje się do reklam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Jeleń Re: rodzima firma IP: 212.127.87.* 21.02.07, 00:50 Ale aferę z tego robią, może zabrakło im kasy na działanie... Nie widzieliście innych reklam z nie nadążającymi babciami? A czy babcia ucierająca ciasto wibratorem w reklamie tv też rodzimego banku nie była groteskowa? Babcię z wibratorem pamiętam, babcię z bluetoothem we włosach pewnie też będę pamiętać i obie reklamy wcale mnie nie zniechęciły do firm - przeciwnie, przynajmniej zwróciłem uwagę na ich reklamy wystające z tłoku mdłych procencików albo zdjęć produktów z napisem "kup mnie". A jak sądzicie, skąd taka babcia może wiedzieć do czego to służy, skoro nigdy nie korzystała z komórki? Pewnie miała niezłą zabawę z tego podczas robienia zdjęć - no i może ktoś jej powiedział do czego to jest... Ja co prawda wiem, do czego służy liczydło, ale za cholerę nie potrafiłbym na nim podzielić dwóch liczb, tak jak może potrafi to ta babcia z reklamy. I nie będę przeciw temu protestować - ona to umie, ja nie muszę, tak jak ja wiem do czego służy jej "spinka", a ona nie musi tego wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamar Re: rodzima firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:00 mądre słowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocur_filemon Re: rodzima firma 22.02.07, 18:49 ojej, a moze tu nie chodzi o walkę mlodzi-starzy, chyba normalne, ze starsi ludzie nie nadążają za postępem, a my, teraz mlodzi,nie będziemy nadążać za już nawet kilka lat...każde pokolenie ma swoje braki, starsi ludzie są tez tego świadomi,ale po co się tak od razu denerwować...reklama też mi się nie podoba,slaba graficznie i haslo jednoznaczne, a po co tak doslownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu10 Re: rodzima firma IP: 80.51.0.* 26.02.07, 15:24 no to sobie pogadaliśmy miło... szkoda, że tylko we własnym gronie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur_filemon Re: rodzima firma 04.03.07, 14:00 no, wirusowy majstersztyk, bueh. Ale temat zacząl Obcy - także respect Odpowiedz Link Zgłoś