Dodaj do ulubionych

rodzima firma

13.02.07, 20:59
www.blog.brief.pl/?p=290
a fuj...
Obserwuj wątek
    • Gość: mamar Re: rodzima firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 00:37
      mi się podoba :) pomysłowe...
    • Gość: reklama Re: rodzima firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 00:21
      ale numer :)
      nie widziałem tego :)
    • Gość: grzesiek Re: rodzima firma IP: *.rzeszow.mm.pl 15.02.07, 13:49
      no cóż, ludzie starsi wybierając braci kaczyńskich stracili szacunek u ludzi
      młodych, to nie oni będą ponosić konsekwencje tego wyboru więc za tą złośliwość
      wobec ludzi młodych muszą niestety ponieść konsekwencje(nie mają już zbyt wiele
      czasu, żeby to naprawić) i nie mogą ich dziwić tego typu reklamy. Dziwi mnie
      trochę oburzenie młodego chyba człowieka, ale cóż, to pewnie ten sam któy poczuł
      sie urazony reklamą media markt- nie dla idiotów....bo przecież tech chciał coś
      kupić:)
    • kocur_filemon Re: rodzima firma 16.02.07, 18:44
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=27&w=55938506
      a co - burek nie może sie zdecydować na swojego Pana?
      • Gość: Burek Re: rodzima firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 21:00
        a skąd, po prostu zmieniłem zdanie...
        tylko krowa nie zmienia poglądów, a ja psem jestem :)
    • Gość: glu10 Re: rodzima firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 16:11
      ej pies_burek ty zmień ksywkę na pies_burak...

założyłeś temat "rodzima firma" zamiast "Bulwersująca kampania reklamowa
      telforceone" lub "Obleśna kampania reklamowa telforceone"... no cóż...

starzy ludzie w reklamie? akcja schrzaniona aczkolwiek bardzo nowatorska na
      polskim rynku (z pewnością znajdą się tacy, którzy wykorzystają ten motyw
      lepiej). zobacz ile jest tematów o starszych ludziach na forach - jacy są
      uprzejmi i kulturalni (szczególnie w tramwajach i autobusach).

fundacja, która ogłasza protest przeciwko reklamie telforceone szukała przez
      kilka miesięcy pracownika po 50-ce obsługującego komputer... błehehehehe
      • Gość: Burek Re: rodzima firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 23:56
        tytuł jest może mało szokujący, nie mam takiej natury...

reklamy mnie zaskoczyły, nie podobają mi się, ale prawda, że Ci nasi
        staruszkowie potrafią dać popalić, inna sprawa, że to temat, który wielu
        młodych boli... pozbyłoby się z domu, ale nie ma jak...
        takie to nasze społeczeństwo wielopokoleniowe - z musu i konieczności :)
        słowem temat bolący, ale i tak uważam, że to pokolenie zdecydowanie nie nadaje
        się do reklam!
        • Gość: Gustlik Jeleń Re: rodzima firma IP: 212.127.87.* 21.02.07, 00:50
          Ale aferę z tego robią, może zabrakło im kasy na działanie...
          Nie widzieliście innych reklam z nie nadążającymi babciami? A czy babcia
          ucierająca ciasto wibratorem w reklamie tv też rodzimego banku nie była
          groteskowa? Babcię z wibratorem pamiętam, babcię z bluetoothem we włosach pewnie
          też będę pamiętać i obie reklamy wcale mnie nie zniechęciły do firm -
          przeciwnie, przynajmniej zwróciłem uwagę na ich reklamy wystające z tłoku mdłych
          procencików albo zdjęć produktów z napisem "kup mnie".
          A jak sądzicie, skąd taka babcia może wiedzieć do czego to służy, skoro nigdy
          nie korzystała z komórki? Pewnie miała niezłą zabawę z tego podczas robienia
          zdjęć - no i może ktoś jej powiedział do czego to jest...
          Ja co prawda wiem, do czego służy liczydło, ale za cholerę nie potrafiłbym na
          nim podzielić dwóch liczb, tak jak może potrafi to ta babcia z reklamy. I nie
          będę przeciw temu protestować - ona to umie, ja nie muszę, tak jak ja wiem do
          czego służy jej "spinka", a ona nie musi tego wiedzieć.
          • Gość: mamar Re: rodzima firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:00
            mądre słowa!!!
        • kocur_filemon Re: rodzima firma 22.02.07, 18:49
          ojej, a moze tu nie chodzi o walkę mlodzi-starzy, chyba normalne, ze starsi
          ludzie nie nadążają za postępem, a my, teraz mlodzi,nie będziemy nadążać za już
          nawet kilka lat...każde pokolenie ma swoje braki, starsi ludzie są tez tego
          świadomi,ale po co się tak od razu denerwować...reklama też mi się nie
          podoba,slaba graficznie i haslo jednoznaczne, a po co tak doslownie
    • Gość: glu10 Re: rodzima firma IP: 80.51.0.* 26.02.07, 15:24
      no to sobie pogadaliśmy miło... szkoda, że tylko we własnym gronie... ;-)
      • kocur_filemon Re: rodzima firma 04.03.07, 14:00
        no, wirusowy majstersztyk, bueh. Ale temat zacząl Obcy - także respect
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka