karina.walczak 14.02.07, 10:29 witam, mam pytanko, który basen we wrocławiu możecie polecić?? Interesuje mnie nauka pływania w rozsądnej cenie i w czystym basenie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: absolwentka Re: basen we wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.07, 17:10 nie wiem ile kosztuje nauka pływania ale nie sądzę że drogo bo to basen w SP nr 50 na ulicy obornickiej(osiedle różanka,polanka)wylot na Poznań,a basen jest na pewno czysty,bo chodze tam od podstawówki i jest sauna gratis do basenu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: basen we wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:00 teatralna,może nie ma tam takich luksusów, ale za to są dobrzy instruktorzy,na basenie jest czysto i na pewno jest tam najtaniej.moje dziecko chodziło na AWF (stadion olimpijski)tam owszem extra basen,ale nauka pozostawiała wiela do życzenia no i drogo,wróciliśmy na teatralną. Odpowiedz Link Zgłoś
rita78 Re: basen we wrocławiu 14.02.07, 19:27 polecam szkole plywania Lider. Moja corka chodzi do nich od roku i jestesmy baardzo zadowoleni. Maja zajecia na AWFie i na Chełmonskiego ( basen A. Rolniczej). Cena za caly semestr to ok. 300 zl ( znizki przy oplacie za calosc z gory), mozliwosc odrobienia zajec na ktorych dziecko nie bylo i nawet rodzice moga sobie czasem poplywac.... Telefon 607936456 Odpowiedz Link Zgłoś