rumour 22.02.07, 22:01 hej e-wro nasze e-wro... a miało być tak pięknie! może nie będzie choć gorzej ;) pozdrowienia dla e-wrowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luke Re: Internet z kaloryfera przeszedł do Dialogu IP: *.e-wro.net.pl 22.02.07, 22:45 Ano właśnie, oby nie było gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
adminn Re: Internet z kaloryfera przeszedł do Dialogu 22.02.07, 22:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=27463&w=54080522 Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: Internet z kaloryfera przeszedł do Dialogu 22.02.07, 23:42 Powinno byc dobrze. Firma jest z branzy, najpewniej lepiej sie na tym znaja od cieplownikow wiec jak beda naprawde chcieli to chyba sie ladnie rozkreci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mx Prezydent i spółka IP: *.lanet.net.pl 23.02.07, 10:29 1) sieć budowano za ciężkie pieniądze mieszkańców tego miasta - ok. 10 mln zł. Pochodziły one z pożyczki uzyskanej po powodzi z 1997 r., która była spłacana m. in z opłat za dostarczaną energię. Z sieci cieplnej MPECu wówczas korzystało pół Wrocławia i wszyscy oni płacili za rozbudowę i utrzymanie infrastruktury. 2) zaprzepaszczono szansę na względnie tanią rozbudowę sieci miejskiej - prace przy światłowodzie były prowadzone przy okazji prac przy rozbudowie sieci cieplnej. Światłowód docierał do węzłów cieplnych. W to miejsce miasto w tym roku zgłosiło pomysł tzw. ringu, co oznacza ni mniej ni więcej tylko zdublowanie istniejącej infrastruktury światłowodowej pewnie za znacznie większe pieniądze. Dodać trzeba, że ring dotrze tylko do obiektów publicznych. Tak to ekipa pana Dutkiewicza bezkarnie marnuje publiczne pieniądze wciskając ludziom ciemnotę, że udziały w MPECu trzeba było sprzedać bo zabrakłoby środków na most Milenijny. A swoją drogą, mam wrażenie, że Fortum jeszcze ciężko pożałuje tej decyzji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natasza Re: Prezydent i spółka IP: 208.53.131.* 23.02.07, 13:10 Złodzieje i tyle - wycisną z nas ostatnie grosiki! Odpowiedz Link Zgłoś
xvart no to teraz już wiem, czemu internet działa 23.02.07, 11:35 mi ostatnio wyraźnie wolniej... "Wypełnienie sieci klientami" czyli większe obciążenie serwerów, czyli że prędkość łącza spadnie? A było tak dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Internet z kaloryfera przeszedł do Dialogu IP: 62.233.177.* 23.02.07, 12:29 Wszystkim z e-wro serdecznie współczuję. DIALOG to jedna wielka, polityczna, niekompetentna banda. Niknmu radzę nie podpisywać. Na bank będzie gorzej. Uciekajcie gdzie pieprz rośnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Bez histerii IP: *.t.pppool.de 23.02.07, 12:56 Moze nie byc tak zle jesli Dialog pozostawi infrastrukture, ale oczywiscie to pobozne zyczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek A co z limitami i transferami? IP: *.t.pppool.de 23.02.07, 12:39 Do dzisiaj, teoretycznie, bylo bez limitow. Mamy stale IP Ciekawe czy Dialog raczy te wszystkie sprawy sprecyzowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek A Fortum nabral wody w gebe IP: *.t.pppool.de 23.02.07, 12:43 Jeszcze dzisiaj, 23 Lutego, na stronie E-Wwro nic na temat zakupu sieci przez Dialog nie istniej. To sie nazywa poszanowanie klienta, bez wzgledu na konsekwencje, szlag ... Odpowiedz Link Zgłoś
sentrum Re: A Fortum nabral wody w gebe 23.02.07, 13:56 Nie jestem zadowolony. Uciekłem z dialogu do e-wro. Uciekłem z molocha, który nie jest elastyczny a w biurach i infoliniach siedzą ludzie niekompetentni. Niestety moloch nas dogonił. Szkoda że moje pieniądze trafią na konto KGHM na odprawy dla polityczno- ekonomicznych żołnierzy PIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Kaloryfery słabo grzeją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 14:41 Mam kaloryfery ale nie mam w nich neta. Mam je mocniej podgrzewać, czy starczy stukanąć pod żeberko, by otworzyć neta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzejnik Re: Kaloryfery słabo grzeją IP: *.e-wro.net.pl 23.02.07, 18:18 Trzeba mocno stukać głową w żeberka. Spróbuj to ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: Kaloryfery słabo grzeją 23.02.07, 20:27 Gość portalu: grzejnik napisał(a): > Trzeba mocno stukać głową w żeberka. Spróbuj to ci pomoże. Przy takim dostawcy neta, trudno się dziwić twojemu "sarkazmowi" . Przy takim necie, jak masz to wszystko jest o kant rzyci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Kaloryfery słabo grzeją IP: *.e-wro.net.pl 24.02.07, 01:12 Koleżanka w Dialogu płaci mniej wiecej 50% tego co ja w Fortum. Będzie obniżka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j 120 MB na stronę www IP: *.e-wro.net.pl 24.02.07, 08:48 > ... Będzie obniżka ? Będzie. Obniżka jakości. Możemy już pewnie zapomnieć o swoim 120 MB na stronę www :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewrowicz Re: 120 MB na stronę www IP: *.e-wro.net.pl 24.02.07, 10:58 bardzo wątpie zeby Dialog zlikwidował: konto ftp 120MB serwery gier co mogą i powinni zlikwidować to hub dc (i tak ludzie przeniosą sie z czasem na hub z ND breslau) abonament ozostanie raczej na obecnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozaj Re: Internet z kaloryfera przeszedł do Dialogu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 15:59 jak już się pojawił temat o ewro to ciekawi mnie jedno, jakie są prawdziwe prędkości ściągania z zewnętrzynch serwerów ftp, czy w sieciach p2p?? tyle o tym piszą, a czy to naprawdę takie szybkie?? Odpowiedz Link Zgłoś