Gość: fakir Re: Skody - od jutra? IP: 195.117.40.* 09.03.07, 12:14 własnie - dojechała w nocy ta trzecia co miała dojechać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bocian Re: Skody - od jutra? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.07, 13:08 Ja bym nie liczył tak na wyjazd skody w sobotę na linie 6. Z tego co wiem to skody raczej sobie nie poradzą z przejazdem przez ul podwale na ocinku krupnicza - świdnicka, a tą właśnie trasą ma być wyznaczony powrót na krzyki. No chyba, że to tylko pomyłka zdiku i jednak linie 6 i 7 pojadą przez K.Wielkiego, Widok, Teatralną, Swidnicka do Krzyk. Jeżeli okaże się jutro że jednak skody wyjadą to będę bardzo mile zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mun Re: Skody - od jutra? IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.07, 14:15 Nie przejadą przez Podwale odcinek Krupnicza,więc pytam .Co to za tramwaje które nie jeżdżą po wszystkich torach w mieście,w jaki sposób będą pokonywać odcinki "nieprzejezdne"Co będzie z pasażerami kiedy Skoda będzie przewożona np.na lawecie do odcinka przejezdnego,czy trzeba będzie kupować nowy bilet Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Skody - od jutra? 09.03.07, 14:21 Gość portalu: mun napisał(a): > Nie przejadą przez Podwale odcinek Krupnicza,więc pytam .Co to za tramwaje > które nie jeżdżą po wszystkich torach w mieście Zażalenia należałoby mieć raczej do stanu technicznego torowiska. Porshe po polnej drodze też sobie za dobrze nie pojeździ. A mało kto krytykuje przez to tę markę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: Skody - od jutra? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.07, 19:09 A nasze tory i tak są lepsze niż np.w Szczecinie.Tam na żadnej linii nie mogły by pojawić się niskopodłogowe tramwaje bo by się rozleciały dlatego oni kupują używane Tatry z Berlina.A u nas stan torów będzie się poprawiać i te Skodzinki czy jakieś inne niskopodłogowce pojawią się i na innych liniach.Apetyt rośnie w miarę jedzenia,kupiliśmy pierwsze tramy tego typu,zechcemy i następne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mun Re: Skody - od jutra? IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.07, 20:13 Pewnie stary,masz rację ja tam jakoś wytrzymam.Te trzy przystanki jak będą przewozić Skodę na lawecie to przebiegnę.Ważne że wreszcie będziemy mieli piękne tramwaje i tyle.Podobno pierwsze przejazdy próbne zaczynają się 15 minut po północy.Już nie mogę się doczekać.Ciekawe ile osób z Ratusza tam będzie.Pan prezydent na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Skody - od jutra? 10.03.07, 08:40 Gość portalu: Martix napisał(a): > A nasze tory i tak są lepsze niż np.w Szczecinie.Tam na żadnej linii nie mogły Są tym bardziej lepsze niż w GOP-ie, i co z tego? > by pojawić się niskopodłogowe tramwaje bo by się rozleciały dlatego oni kupują > używane Tatry z Berlina.A u nas stan torów będzie się poprawiać i te Skodzinki No popatrz, a już dobre parę lat temu chcieli niskopodłogowce kupować :^P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: Skody - od jutra? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.07, 10:26 Miały to być zakupy z nami i Pozkiem.A najgorzej to oni na tym wyszli! Odpowiedz Link Zgłoś