joaani 18.03.07, 18:10 czy może ktoś był u niego i może udzielić mi jakiś informacji gdzie przyjmuje jakie ma podejście do małych dzieci będe bardzo wdzieczna na wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzaro Re: dr Stawarski 21.03.07, 22:11 Dr stawarski przyjeżdżał kilka razy do mojego 2 letniego synka - były to wizyty domowe. Dokładnie nie wiem gdzie przyjmuje; z tego co się orientuję to jest pracownikiem Kliniki Pediatrycznej na Skłodowskiej. Jest bardzo spokojny i ma fantastyczne podejście do małych dzieci. Został nam polecony jako gastroenterolog i bardzo nam pomógł. Mam do niego numer telefonu, który moge przesłać na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk Re: dr Stawarski 25.03.07, 21:14 Ja również polecam pana doktora.Leczył mojego synka prywatnie w domu, pozniej synek ze mna byl na oddziale u doktora (na gastroenterologii dziecięcej).Super specjalista, bardzo miły i życzliwy człowiek.Jak bys miala jakies konkretne pytania to pisz na gazetowego. pozdrawiam Sylwia i Hubi(24.09.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina78 Re: dr Stawarski 25.03.07, 23:48 A czy ktoras z mam sie orientuje jak wyglada sytuacja z wizyta jak sie jest spoza wrocławia okolo 50 km, gdzie mozna umowic sie wtedy z panem dr., czy mozliwe są sobotnie wizyty?, czy robic jakies badania przed wizyta? syn ma od zawsze klopoty z trawieniem, resztki pokarmu, obfite stolce itp Odpowiedz Link Zgłoś
joaani Re: dr Stawarski 26.03.07, 13:16 ja nie jestem z Wrocławia na piewrszą wizyte jedziemy 2 kwietnia o ile cos się nie zmieni przed wizyta robimy morfologię , kał na posiew a reszty dowiemy się na miejscu ewelina78 jak duże masz dziecko ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina78 Re: dr Stawarski 27.03.07, 14:40 synek ma 2,5 romu , my mamy zadzonic wten piatek i dokladnie sie z nami umowi, czy te badania zalecil wam pan dr czy sama zadecydowalas ja chcialam muzrobic komplet czyli kal na resztki, krew utajona, pasozyty itp morfologie , ale zastaanawiam sie czy przy pierwszej wizycie dr sam nie zaleci dodatkowo jakis badan i nie chcialaby np nie potrzebnie dwa razy go kłóc bo mysle ze w naszym przypadku bedziemy wykluczac celiakie a pierwsze badania robi sie z krwi , wiec nie chche dwa razy go meczyc. Ktos ci poleci pani dr? My dostalismy namiary od alergolog. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joaani Re: dr Stawarski 03.04.07, 11:21 byłam na wizycie i tak podejście do dziecka świetne pan dr wszystko bardzo dobrze wyjaśnia robiłam badania na posiew kału w kierunki bakterii te zalecił mi dr Stawarski teraz mamy zrobic mase badań jak chcesz to więcej informacji moge ci napisać na priv a namiary dostałam od dziewczyny z forum Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina78 Re: dr Stawarski 27.03.07, 14:44 czytalam na innym watku ze szukasz rowniez sklepow ze zdrowa zywnoscia, my zaopatrujemy sie w markecie "GAJ" chyba tak sie on nazywa, to jest chyba dzielnica Ołtaszyn jak sie nie myle, niedaleko "Piotra i Pawła" wiem ze takie stoiska sa na Hali targowej ale szczegolow nie znam, nie wiem gdzie ci bedzie lepiej sie zaopatrywac bo nie wiem z ktorej czesci wrocławia wjezdzasz. Na Gaju jest duzo rezczy bezglutenowych Odpowiedz Link Zgłoś
jaaga2 Re: dr Stawarski 28.03.07, 11:19 proszę o podanie namiarów do dr Stawarskiego, najlepiej tel komórkowy, prosze wysłać tel na adres pabloaga28wp.pl lub na gazetową Odpowiedz Link Zgłoś