Gość: niezalezna6 IP: *.proxy.aol.com 18.03.07, 22:02 Poszukuje kolegi z dawnych lat. Bedzie teraz mial okolo 60 lat - Jurek Luro. Moze ktos slyszal o Nim?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marzena2 Re: Poszukuje!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 11:44 Słuchaj,wchodź szybko na "naszaklasa.pl -On tam jest ,patrzylam,zarejestruj sie i juz masz kontakt!!!! Pozdrawiam,Marzena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalezna Re: Poszukuje!!!! IP: *.proxy.aol.com 20.03.07, 00:23 Pomocy!!!!!! Weszlam na strone nasza-klasa, zarejestrowalam sie i ...co dalej? Nie znam szkoly, ktora konczyl Jurek Luro! Ja tez we Wroclawiu nie konczylam szkoly. Od lat mieszkam w USA. Chyba bede musiala wyslac e-mail do wspolnych znajomych zeby sie dowiedziec o nazwe Jego szkoly? Gdzie Go widzials na tej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena2 Re: Poszukuje!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 06:52 Nie musisz znać szkoły-Wejdź w opcje u góry:znajomi-szukaj i wprowadż nazwisko i imię i zobaczysz,bedzie Twoj znajomy,aaaa,chyba 13 LO Wrocław,powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena2 Re: Poszukuje!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 06:54 Przepraszam,III LO,sprawdziłam przed chwilą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalezna Re: Poszukuje!!!! IP: *.proxy.aol.com 21.03.07, 22:55 Znalazlam! Nazwisko sie zgadza, wiec moze.... Na razie wyslalam wiadomosc, jesli to On i jesli zaglada na ta strone to moze sie kiedys odezwie. Na razie bardzo dziekuje za pomoc, napisze jak naprawde znajde! Odpowiedz Link Zgłoś
ewagerman Re: Poszukuje!!!! 19.03.07, 13:16 www.nasza-klasa.pl, koleżanka podała adres bez myślika:) powodzenia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewagerman Re: Poszukuje!!!! 19.03.07, 13:19 Na nasza-klasa.pl jest Jerzy Luro ma 62 lata wpisane w profilu:) to chyba ten:)powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena2 Re: Poszukuje!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 17:11 Tak,zgadza sie, tam go znalazłam. Tylko co na to zaiteresowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalezna6 Re: Poszukuje!!!! IP: *.proxy.aol.com 19.03.07, 23:00 Bardzo dziekuje. Zaraz tam zajrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalezna Re: Poszukuje!!!! IP: *.proxy.aol.com 21.03.07, 22:58 Na razie znalazlam nazwisko! Wyslalam wiadomosc, moze sie odezwie. Nie wiem jak to dziala: wiadomosc jest wysylana na osoby e-mail? Czy tez musi zagladac na strone nasza-klasa? Dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena2 Re: Poszukuje!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 23:14 Tak, otrzyma na swój email,że ma nowa wiadomość na 'nasza-klasa",musi wtedy wejsc na strone i przeczytac. Skoro sie zapisal,to chyba tam zaglada i Ci odpisze.... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalezna Re: Poszukuje!!!! IP: *.proxy.aol.com 22.03.07, 00:09 Dzisiaj zajrzalam tam i jest odpowiedz! Trafione w dziesiatke, ha, ha, ha... Dziekuje, dziekuje i jeszcze raz dziekuje za pomoc. Milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena2 Re: Poszukuje!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 08:05 No wreszcie! Gratuluję i życzę radości z odnowionej znajomości! Marzena. Odpowiedz Link Zgłoś