rydzyk_fizyk 23.03.07, 10:40 Prawe to i sprawiedliwe. A poddał się już lustracji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiks11 Wiceszef Samoobrony skazany 23.03.07, 10:41 Ciekawe, czy przebywanie w jednym pomieszczeniu z czyś śmierdzącym powoduje, że sami zaczynamy cuchnąć? To retoryczne pytanie do JK Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Kaczynski do Afganistanu. 23.03.07, 11:04 wrojoz napisał: > Razem z Samoobrona.!!! obowiązkowo w Rosomakach! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości co do tego rząd 23.03.07, 11:10 -u? Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości co do tego 23.03.07, 11:11 nie mam już dawno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jut F_a_ł_sz_e_rz_e z P_I_S_u_a_r_u W_O_N z Polski! IP: *.icm.edu.pl 23.03.07, 11:17 Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 PiSow gratulujemy koalicjantów! Odnowa moralna jak 23.03.07, 11:37 się patrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Fajnych kumpli ma Jarosław Kaczyński... 23.03.07, 12:19 Jak nie wyrokowiec to oszołom, a jeden lepsiejszy od drugiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Galbuś no i co teraz powiesz? Że ten sędzia to był IP: *.client.as30217.net 23.03.07, 13:16 komuch? Albo to była prowokacja "masońskiego TVN" a może to "kolejne przekłamanie GW"? "odnowa moralna", "walka z korupcją i przestępczością" LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ema PIS - żule, SBecy, komuchy, fałszerze, przestępcy IP: *.icm.edu.pl 23.03.07, 11:13 PIS to skrajna prawica czyli faszyści a takich się DELEGALIZUJE! Odpowiedz Link Zgłoś
hildegunst Re: PIS - żule, SBecy, komuchy, fałszerze, przest 23.03.07, 11:17 Ale i tak największe ścierwo to PZPR-SdRP-SLD. Nie było w historii Polski większych bandytów. To ich powinno się zdelegalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: PIS - żule, SBecy, komuchy, fałszerze, przest 23.03.07, 11:31 racja, wiekszych niz pisiory i banda nie było :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości co do tego 23.03.07, 12:23 Jarosław Kaczyński nadal pozostaje pewien, że obecny (nie)rząd jest najlepszy od 1989 roku (pewnie poprzednie uważa za jeszcze lepsze od obecnego). Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 23.03.07, 15:34 Choć jeszcze sto razy skasujecie to nie zmieni nic w tym politycznym wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala20033 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** IP: *.sip.asm.bellsouth.net 23.03.07, 15:44 Nareszcie!!!! Teraz pora na gwalciciela Lyzwinskiego i jego przyjaciela Leppera! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Gdybyś ty Jola jeszcze choćby "gotować" umiała... 23.03.07, 17:38 To nie musiałabyś pisać tych bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Fałszerz? "Witaj w klubie" pozdrawiają koleżanki 23.03.07, 11:06 Renia i Danka Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Wiceszef Samoobrony skazany 23.03.07, 16:02 Skoro może się już pochwalić wyrokiem, niech zostanie kolejnym wicepremierem IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank No, to w ministry pójdzie ! 23.03.07, 10:41 Zasłużył, 10 miesięcy w zawiasach to juz chyba całkiem przyzwoita kwalifikacja do rządu? czyż nie prawi i sprawiedliwy prezesie Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Po co to zawieszenie ? IP: *.aster.pl 23.03.07, 10:42 Czyścić chwasty i nie dokarmiać kaczek ! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu501 Wiceszef Samoobrony skazany 23.03.07, 10:42 to ten co dwa razy sprzedał ziemię www.gazetawyborcza.pl/1,76842,3901542.html Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Wiceszef Samoobrony skazany 23.03.07, 10:42 ciekjawe co na to prawe i sprawiedliwe kaczuszki? :>-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joushua A dlaczego w zawieszeniu? Zalsone... IP: *.europe.hp.net 23.03.07, 10:43 Prawo w Najjasniejszej dziala dziwnie. Tlusta Otylia dostaje 9 miechow w zawiasach za brawurowa jazde. Oszust i klamca z Samoobrony dostaje 10 LAT (sic!) w zawiasach za klamstwo. Pszenno-buraczana oblubienica Mulata za podrabianie podpisow nie dostaje NIC i jest nadal poslanka. Mulat, recydywista, nadal zasaida w Sejmie i jest Wicepremierem. Oto obraz Najjasniejszej - posmiewiska Europy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joushua A bezdomny za to, ze obrazil Brata Mniejszego IP: *.europe.hp.net 23.03.07, 10:44 idzie do paki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khagan Re: A bezdomny za to, ze obrazil Brata Mniejszego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:37 jeśli maksymiuk w okresie 3 lat zostanie skazany w innej sprawie, to mu odwieszą ten wyrok wyrok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Ziobro dopilnuje zeby mu sie krzywda nie stala IP: 194.176.105.* 23.03.07, 15:06 w koncu to kolega z koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: A dlaczego w zawieszeniu? Zalsone... 23.03.07, 10:47 w tym środowisk wyrok to nobilitacja. przewodniczący daje przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joushua Ale ten kretynski narod ich wybral... IP: *.europe.hp.net 23.03.07, 10:59 I jest jak jest...I bedzie tylko gorzej. Ostatni gasi swiatlo. Czy to bedzie Przemek Goebels? Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Ale ten kretynski narod ich wybral... 23.03.07, 11:02 ja ich nie wybierałem. I dla mnie to nie jest zadna władza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Ja tez ich nie wybieralem, ale ktos chyba musial? IP: *.europe.hp.net 23.03.07, 11:06 Wiec jak to jest do ciezkiej cholery, ze pozwalamy, aby rzadzil nami rzad z MINIMALNYM poparciem spolecznym? Zeby wicepremier byl skazanym recydywista otoczonym gwalcicielami, podrabiaczami podpisow i zlodziejami? Zeby drugi wicepremier, tylko po to, zeby wogole zaistniec, wymyslal niestworzone kretynizmy (spis ciezarnych licealistek i t.d.) i zeby jego faszystowski ojczulek osmieszal nas w Brukseli? Zeby Marek Jurek Marek Marek Marek, wielki obronca zycia niepoczetego, do kwadratu co tydzien jezdil do Ojca Dyrektora na meldunek, a Ojciec Dyrektor glosil swoje nazistowsko-rasistowskie formulki? Wiec jak to jest??? I dlaczego NA TO POZWALAMY??? Odpowiedz Link Zgłoś
reset999 pis ma okolo 10.5% poparcia 23.03.07, 11:27 wedlug oficjalnych zrodel (czyli komisji wyborczej) na pis glosowalo okolo 10.5% uprawnionych do glosowania polakow. czyli mniej wiecej co dziesiaty dorosly. moim zdaniem i bede to powtarzal do usranej smierci, w Konstytucji IV RP musi znalezc sie zapis zmuszajacy polakow do uczestniczenia w wyborach powszechnych pod grozba kary pienieznej. glosowanie to OBOWIAZEK a nie przywilej i tylko wtedy demokracja dziala kiedy wszyscy sie wypowiadaja i wybieraja swiadomie - choc niestety tego drugiego w panstwie prawa nie da sie zapewnic ;). i zadne pie..nie ze za komuny byl obowiazek wiec teraz nie wolno zmuszac nie ma tu nic do rzeczy. nie za to ludzie wtedy gineli zeby polaczki teraz dupy nie ruszaly i dawaly sie wydymac neofaszystom i katolfanatykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Popieram Cie w 100%. Wreszcie... IP: *.europe.hp.net 23.03.07, 11:30 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
reset999 Re: pis ma okolo 10.5% poparcia 23.03.07, 11:31 o boze napisalem IV RP :( propaganda o nieistniejacym panstwie dosiegla nawet mnie! chodzilo oczywiscie o III RP ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Wiem, wiem :-) IP: *.europe.hp.net 23.03.07, 11:34 Ale widzisz, co oznacza sila propagandy nibykraju? A tak nawiasem mowiac, wydaje mi sie, ze na tym forum mozna byloby poruszyc temat obligatoryjnego charakteru wyborow. To naprawde nalezy zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
reset999 Re: Wiem, wiem :-) 23.03.07, 11:48 tak ale to juz bylo poruszane. i nawet pamietam cos ktos mowil tuz przed albo tuz po wyborach parlamentarnych. i oczywiscie dupa i temat upadl. tak naprawde to nalezaloby stworzyc jakas duza obywatelska inicjatywe i na przyklad przeslac projekt do senatu a takze naglosnic to w mediach zeby rozpoczac debate publiczna z prawdziwego zdarzenia. to by byla pierwsza taka debata i media powinny sie na to finansowo zlozyc jako organy opiniotworcze bo od tego miedzy innymi sa. obawiam sie tylko ze lud ciemny nic z tego nie zrozumie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Ja to popieram: Inicjatywa!!! IP: *.europe.hp.net 23.03.07, 11:51 mail: joushua@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Ja tez ich nie wybieralem, ale ktos chyba mus IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.03.07, 14:54 > I dlaczego NA TO POZWALAMY??? Ja nie pozwalam, byłem na wyborach. A reszta poszła na piwo. Wnioski każdy sam wyciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Ja tez ich nie wybieralem, ale ktos chyba mus 23.03.07, 15:19 Mój sąsiad, masochista, mówi że będzie na nich głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: A dlaczego w zawieszeniu? Zalsone... IP: *.aster.pl 23.03.07, 11:11 Dostal 10 miesiecy, a nie lat. W zawiasach. Czegos nie doczytales... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: Wiceszef Samoobrony skazany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:43 > Prawe to i sprawiedliwe. > A poddał się już lustracji? A dla nas zbawienne...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: left Re: Wiceszef Samoobrony skazany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:46 9 miesięcy w zawieszeniu na 2 lata + 1000 zł grzywny jest kara symboliczną (zdaniem sądu).10 miesięcy w zawieszeniu na 3 lata + 4500 zł grzywny - już nie. 3500 zł to chyba dla niego żadna różnica, a ten 1 miesic w zawiasach już na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
fmichus Sąd zapomniał o pozbawieniu praw publicznych 23.03.07, 10:45 "....czyje prawo dla nas a czyje prawo dla nich...." Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 No i widzicie jak świetnie dziala prokuratura ... 23.03.07, 10:46 dzięki Min. Ziobro... I co teraz lewaki powiecie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
palekh Re: No i widzicie jak świetnie dziala prokuratura 23.03.07, 10:49 palestrina2005 napisał: > dzięki Min. Ziobro... > > I co teraz lewaki powiecie ???? nie jestem lewakiem ale ci odpowiem Sprawa jest tak ewidentna że nawet minister Ziobro nie mógł jej spartaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: No i widzicie jak świetnie dziala prokuratura 23.03.07, 11:33 to twierdzisz palestrino że to Ziobro mówi sędziom jaki maja dac wyrok?o,to bardzo po PiS -owsku! Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: No i widzicie jak świetnie dziala prokuratura 23.03.07, 10:49 jeden prorok juz siedzi za 300 tys. łapówy :-))))) Świetnie działa, tak jak "ministerek" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: No i widzicie jak świetnie dziala prokuratura IP: *.chello.pl 23.03.07, 10:53 poszkodowani w walce z reżimem trzeciej erpe, pod rękę z kaczorami Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: No i widzicie jak świetnie dziala prokuratura 23.03.07, 10:53 lewak powiedzą że we władzach partii tworzącej koalicję rządową znajdują sie ludzie z wyrokami. to jest sanacja moralna pod sztandarami pisu. palestrina2005 napisał: > dzięki Min. Ziobro... > > I co teraz lewaki powiecie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: No i widzicie jak świetnie dziala prokuratura IP: 80.72.40.* 23.03.07, 11:06 Odpowiadam, pocałuj Ziobro w ziobro, a resztę w sam środek chyba wiesz czego... ty megalewaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: No i widzicie jak świetnie dziala prokuratura IP: *.aster.pl 23.03.07, 11:12 > I co teraz lewaki powiecie ???? Moze to, ze chyba czas pozegnac oszustow zasiadajacych w koalicji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostek palestrina, czy ty wogóle cokolwiek rozumiesz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:16 to jest kompromitacja rządu, w tym ministra Ziobro, że tacy ludzie jak Lepper i Maksymiuk są w koalicji, a Lepper jest Premierem ! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: No i widzicie jak świetnie dziala prokuratura 23.03.07, 11:17 Myślicielu UE2005! Nie podniecaj się niezdrowo, wyrok wydał Sąd Rejonowy w którym byli sami "lewakowie" a protokólantka była "prawiczką" czyli wg. Ciebie zwiazana z p.Ziobro. Zwycięzyła sprawiedliwość a nie kierunki. Jak Ty biedaku przeżyjesz wyroki w sprawie "seksualno-optycznej"? Odpowiedz Link Zgłoś
palestina1 Co prawda lewak nie jestem 23.03.07, 11:22 w przeciwieństwie do koministów z pisuaru ale odpowiem za siebie.Maksymiuk dostał papier upowazniajacy go objęcie conajmniej teki ministra w tej koalicji.Tak nalezy tłumaczyć ten wyrok towarzyszu palestrina. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: No i widzicie jak świetnie dziala prokuratura 23.03.07, 11:27 palestrina2005 napisał: > dzięki Min. Ziobro... > > I co teraz lewaki powiecie ???? Nie wiem kogo nazywasz lewakami komuszku maly, ale prawda jest taka, ze my Polacy widzimy, ze rzad to banda skazancow i przestepcow,zlodzieji, kryminalistow, oszustow itd. i co na to komuszki PiSie powiecie ??? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulba Re: No i widzicie jak świetnie dziala prokuratura IP: 80.48.17.* 23.03.07, 11:45 sprawa się ciągnie od "... kilku lat ...". Czytaj ze zrozumieniem. A tak przy okazji przypominam, że PiS to partia BOLSZEWICKA. Lewactwo mają we krwi a socjalizm nazywają solidaryzmem społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujar No, to teraz może już Vice Premierem zostać !!! 23.03.07, 10:49 Brawo PiS, partia prawa i sprawiedliwa !!! Gratulujemy koalicjantów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fmichus Czy tej organizacji ktoś nie ma wyroku na karku??? 23.03.07, 10:54 toż to wiejski związek przestępczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Usatysfakcjonowany Samoobrona partią kryminalistów! IP: *.chello.pl 23.03.07, 10:57 Zakazać kryminalistom kandydawania do parlamentu! Tego rodzaju zmiana ustawy, będzie miarą oceny uczciwości obecnych parlamentarzystów. Czy PiS-ciuchów na to stać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posopalone No widzisz - takich mędrców jak Ty produkowali... IP: *.net.autocom.pl 23.03.07, 11:02 A przed końcem kadencji (teraz jest to niemożliwe) taką ustawę uchwalą, jestem pewien. Twierdzisz,że PiS-u na to nie stać - a ja twierdzę, że nie stać było na to żadnego parlamentu przed tym. A tym razem PiS i PO staną razem - i to uchwalą. :-) Także mędrcze, zanim z nienawiści do PiS-u połkniesz zsiniały język od plucia na ekran za każdym razem, kiedy widzisz coś kojarzące się z antylewackim podejściem do życia - zaskoczymy Cię nieraz... Choć, jak typowy lewak, nie przyznasz się do tego, mrugając okiem nawet przed lustrem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: No widzisz - takich mędrców jak Ty produkowal 23.03.07, 11:07 nie pisory, wy juz niczym nie zaskoczycie. Sięgneliście dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyar I dobrze mu tak :-) IP: *.net.autocom.pl 23.03.07, 10:57 Cieszę się, ze tak jest właśnie teraz. Za "rządów" SLD to byłoby niemożliwe - kolegę z jednej koalicji skazać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joushua Polska = smietnisko i posmiewisko Europy IP: *.europe.hp.net 23.03.07, 11:01 Narod nie zaslugujacy na wlasna panstwowosc i niepodleglosc. Po III rozbiorze Polska i tak de facto utracila swoja panstwowosc. Na krotko odzyskana w okresie 1918-1939 musiala byc podtrzymywana zamordyzmem Pilsudskiego - inaczej Polacy nie poradziliby sobie z nadmiarem wolnosci. Po 1945 roku Polacy zyli pod jarzmem ZSRR, de facto nie posiadajac wlasnej panstwowosci. Okres 1989-2007 to obraz nedzy i rozpaczy, ciaglych atakow na siebie, braku zgodnosci - jednym slowem dowo na to, ze Polacy jako narod nie potrafia poradzic sobie z wolnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Polska to szambo Europy IP: *.europe.hp.net 23.03.07, 11:07 Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . to jak to było? nowa lepsza IV RP moralna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:02 to jakiś kabaret, kaczor musi wygonić tą chamsko-przestępczą hołotę. za cenę nowych wyborów i zachowania resztek przyzwoitości Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: to jak to było? nowa lepsza IV RP moralna? 23.03.07, 11:12 nie wygoni, korytko i spełnienie żałosnych ambicji bedzie górą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex IV RP to chyba kot premiera wymyslil... IP: *.europe.hp.net 23.03.07, 11:20 ....Jak mu sie kit kat przysnil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber nastepny skazaniec w rządzie Kaczyńskiego ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:02 wstyd, hańba, to ma być odnowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Mozna tylko ubolewac, ze nie na 10 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:05 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ......Konsekwencja PiS....... 23.03.07, 11:06 Nie ma swietych krow w panstwie.Winie-wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ......Konsekwencja PiS....... 23.03.07, 11:11 Wielu pisze wstyd,szambo.To prawda.Cale szczescie ze rzadzi PiS i nie stara sie z afery na lewej stronie zrobic sprawy miedzynarodowej.Co napewno zrobilaby lewica.III RP to kraj afrykanski.W Europie czegos podobnego nie widziano.Gdy Lewak-Premier z Wegier oszukal spoleczenstwo na ulice wyszlo kilkaset tysiecy ludzi.A Polske i Polakow banda lewakow kantowala na zywca przez kilkanascie lat nie tylko oszukujac ale kradnac,ublizajac narodowi.To jest wstyd co zrobila Polsce i Polakom LEWICA. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: ......Konsekwencja PiS....... 23.03.07, 11:13 wstyd za szambo "prawicy". Psy się nawet dupami smieją :-) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ......Konsekwencja PiS....... 23.03.07, 11:15 Lewica w Polsce juz nigdy sie nie podniesie a wraz z nia Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: ......Konsekwencja PiS....... 23.03.07, 11:17 na szczęście mała prawica się już topi w szambie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ......Konsekwencja PiS....... 23.03.07, 11:18 Niedlugo bedziesz wypisywal swoje bzdury w NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Konsekwencja PiS w zawłaszczaniu władzy 23.03.07, 11:22 i psuciu demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Konsekwencja PiS w zawłaszczaniu władzy 23.03.07, 11:23 O demokracji III RP wypowiadac sie mozna w kontekscie anarchii. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Ja o jednym a Ty o drugim 23.03.07, 11:27 Naprawde nie widzisz że jestes meczący/ Jak chcesz kogoś przekonać do swoicj racji? Wyzwiskami? A Propos numeru Rzeczpospolitej. Zajrzyj do Konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ja o jednym a Ty o drugim 23.03.07, 11:30 Piszesz realnie czy wirtualnie?III RP bylo to wirtualne panstwo a w rzeczywistosci folwark doswiadczalny postkomuny na narodzie polskim.I tak to przejdzie do historii. Odpowiedz Link Zgłoś
reset999 presentation1 to tendecyjny fanatyk 23.03.07, 11:40 jezu znowu presentation1. koles piszesz o tym ze pis wyznaje zasade konsekwencji prawa. otoz nie wyznaje. brata sie z kryminalista lepperem w imie 'wyzszej koniecznosci'. ku.. mac! co to za bezczelne klamstwa! nie ma czegos takiego jak wyzsza koniecznosc w panstwie prawa. kazde dzialanie w imie takiej 'koniecznosci' jest pominieciem praworzadnosci i nie ma racji bytu. nawet wtedy kiedy chodzi o 'dobro narodu' czy inne bzdury. od ochrony dobra narodu jest wojsko i policja na ktore wywalamy nasze pieniadze a nie politycy jakiegokolwiek pokroju. takich ludzi jak kaczory i ich przydupasy nalezy pozamykac w pierdlu a takich ludzi jak ty presentation1 nalezy nauczyc myslec logicznie bez pomijania oczywistych faktow. to co ty praktykujesz jest czystym fanatyzmem a z mysleniem nie ma nic wspolnego. i wiem ze tego nie przyznasz. ale moze inni to przeczytaja i sie zastanowia nad tym dlaczego jestes taki glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Konsekwencja PiS w zawłaszczaniu władzy 23.03.07, 11:39 presentation1 napisał: > O demokracji III RP wypowiadac sie mozna w kontekscie anarchii. Bardzo podobne slowa padly przy wyprowadzaniu sztandaru PZPR z sali kongresowej, komuszki sie odgrazaly, ze oddadza wladze solidarnosci a pozniej pod jej plaszczykiem ja spowrotem odzyskaja, i jak nam udowadnniasz, slowa te cialem sie staly...;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu następny mędrzec się odezwał :-) 23.03.07, 11:43 może to bez te nawozy śtucne Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ......Konsekwencja PiS....... 23.03.07, 11:34 presentation1 napisał: > Lewica w Polsce juz nigdy sie nie podniesie a wraz z nia Wyborcza. To prawda, po nieudolnych rzadach Socjaldemokratow, AWS, SLD i teraz PIS, lewica sie przez dlugi czas nie podniesie, i dobrze wam tak...:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ......Konsekwencja PiS....... 23.03.07, 11:31 presentation1 napisał: > Wielu pisze wstyd,szambo.To prawda.Cale szczescie ze rzadzi PiS i nie stara sie > z afery na lewej stronie zrobic sprawy miedzynarodowej.Co napewno zrobilaby le > wica.III RP to kraj afrykanski.W Europie czegos podobnego nie widziano.Gdy Lewa > k-Premier z Wegier oszukal spoleczenstwo na ulice wyszlo kilkaset tysiecy ludzi > .A Polske i Polakow banda lewakow kantowala na zywca przez kilkanascie lat nie > tylko oszukujac ale kradnac,ublizajac narodowi.To jest wstyd co zrobila Polsce > i Polakom LEWICA. Czy ty nie zdajesz sobie sprawy glupcze,ze piszesz o rzadzie PiS-Samoobrona-LPR ktory popierasz ??? To szambo zlodzieji, przekretow, oszustow itd. to wlasnie ta koalicja, a dzisiejszy wyrok maksymiuka jest tylko tego ewidentnym dowodem, wiec sam widzisz, jakiego idiote sam z siebie robisz mlocie...;)))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ......Konsekwencja PiS....... 23.03.07, 11:33 Dzisiejszy wyrok jest dowodem ze wymiar sprawiedliwosci idzie we wlasciwym kierunku.Jezeli tego nie rozumiesz odrob wiec zadanie domowe a wtedy szansa ze umysl zacznie pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ......Konsekwencja PiS....... 23.03.07, 11:36 presentation1 napisał: > Dzisiejszy wyrok jest dowodem ze wymiar sprawiedliwosci idzie we wlasciwym kier > unku.Jezeli tego nie rozumiesz odrob wiec zadanie domowe a wtedy szansa ze umys > l zacznie pracowac. Dzisiejszy wyrok mlocie jest dowodem na to, ze rzad RP sklada sie z przestepcow, bo nie powiesz mi ze jest to pierwszy wyrok jaki wydal polski sad od 1989 roku matolku...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ......Konsekwencja PiS....... 23.03.07, 11:37 Pisalem o tym.Za kilka dni i Tusk bedzie skazany. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ......Konsekwencja PiS....... 23.03.07, 11:41 presentation1 napisał: > Pisalem o tym.Za kilka dni i Tusk bedzie skazany. Ty juz nie wyjezdzaj z nowymi "dowodami" czy pogrozkami, jak do tej pory udowodniles, ze twoje slowo jest tyle warte co moja poranna kupa, dlatego zamilcz juz mlocie bo nikt cie na powazne nie bierze smieciarzu francuski :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: ......Konsekwencja PiS....... 23.03.07, 14:30 presentation1 napisał: > Wielu pisze wstyd,szambo.To prawda.Cale szczescie ze rzadzi PiS i nie stara sie > z afery na lewej stronie zrobic sprawy miedzynarodowej.Co napewno zrobilaby le > wica.III RP to kraj afrykanski.W Europie czegos podobnego nie widziano.Gdy Lewa > k-Premier z Wegier oszukal spoleczenstwo na ulice wyszlo kilkaset tysiecy ludzi > .A Polske i Polakow banda lewakow kantowala na zywca przez kilkanascie lat nie > tylko oszukujac ale kradnac,ublizajac narodowi.To jest wstyd co zrobila Polsce > i Polakom LEWICA. Popaprany gamoniu, Twoja prawica w postaci PiSS tak rozpieprzy ten kraj, że zejdziesz ze wswzystkich forów ze wstydu. i ja ci gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 presentation1.. i co ?, koalicja nadal? 23.03.07, 11:14 zakłamany, brudny komuch... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1.. i co ?, koalicja nadal? 23.03.07, 11:16 Komuchy to dali lekcje wczoraj w wydaniu bylego Premiera.Nawet malpy w afrykanskim buszu sie smieja........ Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Koalicja trwa i robi bul, bul, bul..... 23.03.07, 11:19 pensyjki, synekury, posadki, telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Koalicja trwa i robi bul, bul, bul..... 23.03.07, 11:21 Przeciez to logiczne ze bydlo z SLD o ktorym wypowiadal sie Oleksy trzeba w trybie natychmiastowym odstawic od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu wątki się Tobie pomyliły :-) 23.03.07, 11:24 to jest wątek o Maksymiuku a nie o Oleksym. Nazywając kogos bydłem , nie mniej żalu ze ktos okresli Ciebie podobnym słowem Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: wątki się Tobie pomyliły :-) 23.03.07, 11:26 Zastanow sie nad wlasnymi postami .Przeanalizuj a potem oceniaj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Czy potrafisz napisać coś na temat? :-) 23.03.07, 11:32 Widocznie czytasz tylko to co piszesz.Reszte masz w nosie.Zacznij wiec od mojego pierwszego postu gdzie stwierdzilem ze nie ma swietych krow w panstwie.Winien musi byc skazany.Wskazalem na konsekwencje PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu PiS jest tylko w jednym konsekwentny 23.03.07, 11:36 trzymaniu sie u władzy bez względu na koszty. Problemem jest to, ze robia to za moje podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Koalicja trwa i robi bul, bul, bul..... 23.03.07, 11:46 presentation1 napisał: > Przeciez to logiczne ze bydlo z SLD o ktorym wypowiadal sie Oleksy trzeba w try > bie natychmiastowym odstawic od koryta. Czy to znaczy, ze obezna koalicja rzadowa nadal utrzymuje to bydlo przy korycie ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzialny Re: Koalicja trwa i robi bul, bul, bul..... IP: *.man.com.pl 23.03.07, 12:08 presentation1 napisał: > Przeciez to logiczne ze bydlo z SLD o ktorym wypowiadal sie Oleksy trzeba > w trybie natychmiastowym odstawic od koryta. W zasadzie się z Tobą zgadzam, aczkolwiek Twoje słownictwo nie jest budujące. Jednakże chciałbym zwrócić Ci uwagę, że obecny rząd jest również komunistyczny, wystarczy sobie przypomnieć hasłą wyborcze o Polsce socjal(istycz)nej i nie oddamy Polski liberałom. Pod względem gospodarczym niejaki Miller Leszek był dużo bardziej prawicowy niż wszystkie mohery razem wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: presentation1.. i co ?, koalicja nadal? 23.03.07, 11:33 Jedni i drudzy to komuchy - tylko frakcje inne. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1.. i co ?, koalicja nadal? 23.03.07, 11:36 Piszesz bzdury.Koalicja?Nie wiem to nie ten problem.Dzisiaj nie ma w Panstwie zadnej sily do sprawowania samodzielnie rzadow.Nawet wybory nic nie zmienia.Czy jezeli wygra PO to zwiaze sie z SLD?Przeciez tam nie ma samobojcow.Jakie chcesz wiec miec panstwo?Bez rzadu?Tak bywa czesto w Afryce i ludzie chwytaja za bron.Troche logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
magazynio1 Re: presentation1.. i co ?, koalicja nadal? 23.03.07, 11:44 "presentation1 napisał: > Piszesz bzdury.Koalicja?Nie wiem to nie ten problem.Dzisiaj nie ma w Panstwie z > adnej sily do sprawowania samodzielnie rzadow.Nawet wybory nic nie zmienia.Czy > jezeli wygra PO to zwiaze sie z SLD?Przeciez tam nie ma samobojcow.Jakie chcesz > wiec miec panstwo?Bez rzadu?Tak bywa czesto w Afryce i ludzie chwytaja za bron > .Troche logiki." Nie, nie z SLD tylko z PiS. Ale bez nienawisci, zacofania, straszenia i Chrystusa na Krola Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: presentation1.. i co ?, koalicja nadal? 23.03.07, 11:47 Przeciez mamy państwo bez rządu, bo chyba nie nazwiesz tej bandy rządem? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: presentation1.. i co ?, koalicja nadal? 23.03.07, 11:54 presentation1 napisał: > Piszesz bzdury.Koalicja?Nie wiem to nie ten problem.Dzisiaj nie ma w Panstwie z > adnej sily do sprawowania samodzielnie rzadow.Nawet wybory nic nie zmienia.Czy > jezeli wygra PO to zwiaze sie z SLD?Przeciez tam nie ma samobojcow.Jakie chcesz > wiec miec panstwo?Bez rzadu?Tak bywa czesto w Afryce i ludzie chwytaja za bron > .Troche logiki. Popatrz jak malo wiesz o Polsce, nie dziwi skoro calym twoim swiatem sa smieci na plazy pod Marsylia. Dzisiaj sa w panstwie sily polityczne ktore moglyby rzadzic samodzielnie, lecz do tego potrzebna jest ustawa i jednomandatowych okregach wyborczych, ktorej PiS boi sie jak ognia, na pytanie dlaczego nie chca sie na nia zgodzic, bracia kaczynscy odpowiadaja, ze "JOW uniemozliwilyby wejscie do sejmu roznym silom politycznem", presentation, te "sily polityczne" o ktorych mowia kaczynscy to, Samoobrona i LPR,jak i spora czes wyrzutkow z SLD, czyli uklad mlocie z ktorym to niby kaczynscy tak zawziecie walcza...:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: presentation1.. i co ?, koalicja nadal? 23.03.07, 11:44 presentation1 napisał: > Komuchy to dali lekcje wczoraj w wydaniu bylego Premiera.Nawet malpy w afrykans > kim buszu sie smieja........ Nie zapominaj smieciarzu, ze te malpy smieja sie z bylych koalicjantow parlamentarnych Prawa i Sprawiedliwosci :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elef Wiceszef Samoobrony skazany IP: 82.160.208.* 23.03.07, 11:07 dupę zawracacie ludziom jakimś Maksymiukiem a ukrywacie prawdę o pkradaniu Polski prze Towarzyszy ze środowiska SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Po co wyrzucać go z Samoobrony? IP: 212.76.37.* 23.03.07, 11:07 Przecież tam więcej takich z wyrokami. Ja bym proponował ich tam raczej gromadzić, potem łatwiej będzie ich wszystkich wyłapać i wsadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwona zaraza Nastepny byly PZPRowiec ... IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.07, 11:08 wszyscy to zlodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Nastepny byly PZPRowiec ... 23.03.07, 11:11 przecież to prawie pisuar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kig che che - w zawiasach ! PIS chroni przestępców ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:13 Inni za drobniejsze idą siedzieć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Wykształciuch z Samoobrony skazany?? IP: *.interserwer.pl 23.03.07, 11:13 A taki był z niego wykształciuch... Odpowiedz Link Zgłoś