waariatka 28.03.07, 10:34 Proszę o pomoc gdzie we Wrocławiu można zrobić badanie słuchu u 9 miesięcznego dziecka? Wszędzie gdzie dzwonie to owszem robią badanie słuchu ale u dzieci starszych. Jeśli, któraś z was wie to proszę napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babsee Re: Badanie słuchu - WROCłAW?? 28.03.07, 11:11 Spróbuj w Poradni Dzieci Niedosłyszących na Braniborskiej.Sprobuj zadzwonic na Kliniki, na otolaryngologie, tam odplatnie robia tympanometrie, moze takiemu maluszkowi tez zrobia. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja_m Re: Badanie słuchu - WROCłAW?? 28.03.07, 11:37 Jest poradnia przy szpitalu na Kamińskiego, tam chyba badają takie małe dzieci. Telefon - mam nadzieję że jeszcze aktualny - 32-70-450. Odpowiedz Link Zgłoś
waariatka Re: Badanie słuchu - WROCłAW?? 28.03.07, 11:59 Dzięki wielkie, zaraz będe dzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Badanie słuchu - WROCłAW?? 28.03.07, 13:37 Ze swoim synkiem chodziłam na Kamieńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: Badanie słuchu - WROCłAW?? 28.03.07, 13:45 na kamieńskiego badają ale czaka się dwa miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
tafasola Re: Badanie słuchu - WROCłAW?? 28.03.07, 19:55 No jak to chodziłaś po co chodziłaś. Dlaczego ja z Hanką nie chodziłam? Przeca po urodzeniu badali, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Badanie słuchu - WROCłAW?? 11.04.07, 23:36 Chodziłam, bo ja bardzo, ale to bardzo lubiłam chodzić z moim synem po różnych specjalistach wszak. Badali po urodzeniu, badali, ale nie każdy ma w najbliższej rodzinie niedosłuch, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
krynicka Re: Badanie słuchu - WROCłAW?? 11.04.07, 21:37 Witaj my badalismy słuch naszej córeczki jak miała miesiąc - robiliśmy jej specjalistyczne badania w poradni otolaryngologicznej w klinikach na chałbińskiego. Nie czekalismy na badania długo - polecam A.K Odpowiedz Link Zgłoś