kot_b 30.03.07, 18:05 "Przy galerii stanął też 13-piętrowy biurowiec, przeznaczony na potrzeby inwestora, który u niektórych mieszkańców wzbudza skojarzenia z bankiem." Kogo wy zatrudniacie w tej wyborczej??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul A gdzie IMAX? IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.03.07, 22:48 "Zapowiada się imponująco: nowe inwestycje to w sumie 470 tys. mkw. całkowitej powierzchni i aż 570 lokali handlowo-usługowych, w tym prawie 30 sal kinowych" No wlasnie.. 30 sal kinowych ale zadna z nich nie jest sala IMAX (www.kinoimax.pl). Na co tyle tych sal kinowych, moze by wreszcie cos nowego? Kolo Astry cos buduja, cos o nazwie Galeria Idylla Wroclawska, gdzie ma byc hipermarket Geant i tez jakies kino, ale jakie?? Wie ktos cos o tym?? investmap.pl/index.php?a=invest&id=190 Galeria Dominikanska twierdzi ze poradzi sobie z konkurencja bo sa w centrum miasta i szykuja co jakis czas wiele atrakcji. A CH Korona? Moze byc tak wkoncu razem z Cinema-City postawili tego IMAXa tam?? Bo te dwa kina sa nierozlaczne ze soba. Takie cos na pewno by im sciagnelo klientow. Bo galerie sie znudza potem jako atrakcja, ale takie kino nigdy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: Nowe centra handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 12:36 > > "Przy galerii stanął też 13-piętrowy biurowiec, przeznaczony na potrzeby > > inwestora, który u niektórych mieszkańców wzbudza skojarzenia z bankiem." > > Kogo wy zatrudniacie w tej wyborczej??? Skad te skojarzenia, hmmm, no nie wiem... Moze dlatego, ze budynek ma na szczycie napis Getin BANK? </siarkazm> Idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Nowe centra handlowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.07, 13:20 Witam:) Nie ma co narzekać, nareszcie coś rusza w tym Wrocławiu:) Mam nadzieję że wkońcu będą jakieś konkretne sklepy, bo jak narazie to h..em wieje. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Nowe centra handlowe IP: *.chello.pl 31.03.07, 13:58 a kiedy otwarcie arkad wroclawskich moze ktos wie ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer A w II poł.2008 kolejna galeria - nowa+staraRenoma IP: *.chello.pl 31.03.07, 13:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: A w II poł.2008 kolejna galeria - nowa+staraR IP: *.chello.pl 31.03.07, 14:58 dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawjacek Re: Gdzie my mieszkamy ? 31.03.07, 15:34 Złotniki- ze Złotników Strachowce- ze Strachowiców Popowice -z Popowiców Kuźniki - z Kuźników Żerniki - z Żerników Wojnów -z Wojnowów Szczytniki -ze Szczytników Stabłowice -ze Stabłowiców Książe -z Książów Biskupin -z Biskupinów (Biskupów) Lamowice -z Lamowiców Gajowice - z Gajowiców Muchobór-z Muchoborów Oporów -z Oporów Kleczków- z Kleczków Krzyki- z Krzyków ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pere-noel Re: Gdzie my mieszkamy ? IP: *.as.kn.pl 04.04.07, 20:06 Psie Pole - z Psie Polów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Gdzie my mieszkamy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 16:01 Mam nadzieję, że zanim zbudują centrum dla Złotnik to może przed tym ukończą kanalizację. Jakoś nieelegancko robić zakupy w blaszaku mając za przyodziewek fufajkę i gumofilce. Inny strój wyklucza możliwość wyjścia z osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oktoberfest dzisiaj lepiej nie denerwować ludzi tym tematem IP: *.akron.net.pl 04.04.07, 20:22 już jednego otwarcia mają dość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizmo Re: dzisiaj lepiej nie denerwować ludzi tym temat IP: *.dialog.net.pl 06.04.07, 07:20 Czarnecki chyba sobie nie pozwoli na taką farsę ze swoimi Arkadami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Czy w nowym Tesco brud przy kasach będzie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.07, 09:03 ...od razu "firmowy" (jak przy Długiej) czy też właściciel poczeka aż wytworzy się on w sposób naturalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Nowe centra handlowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.07, 11:00 no wlasnie, kto Wam to pisze?? ja jestem mieszkańcem ZŁOTNIK!!!! a nie "Złotników" jak napisano w artykule Odpowiedz Link Zgłoś