Dodaj do ulubionych

Kucharz na telefon

06.04.07, 14:50
Rispekt dla gośćia.
Robi co lubi.
Lubi co robi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Kucharz na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 15:27
      Jaka subtelna ta kryptoreklama - jak musniecie sztacheta
      • anu_anu Re: Kucharz na telefon 06.04.07, 16:01
        Jakoś mi to nie szkodzi.
        Jak się tak zastanowić - to o czym można napisać pozytywnie aby nie było reklamą?
        Poza pogodą.
        • Gość: Piotr Re: Kucharz na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 17:06
          Mozna pisac o tym samym tylko troche inaczej. Nie trzeba zaraz podawać cen,
          nazwisk. Jeszcze tylko numeru telefonu brakuje.
          • anu_anu Re: Kucharz na telefon 06.04.07, 17:15
            Inaczej - czyli jak?
          • Gość: lukasz Re: Kucharz na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 20:07
            Zgadza sie czlowieku!! Jeszcze może na oczach taki czarny podłużny pasek mu
            umieścić prawda?Tomasz K.- kucharz na telefon. Za X zł, służy przez godzinę
            radami. To byłby niesamowicie wiarygodny i napisany "nieco inaczej" tekst ;)
            No ręce opadają. Zawsze się znajdzie ktoś,kto dopatrzy sie rzekomej
            kryptoreklamy. Człowiek gotuje z pasją, opisuję to co lubi, pomaga także tym,
            którzy chcą się naczyć.
          • javall Re: Kucharz na telefon 09.04.07, 14:50
            A szkoda!!
            Powinien byc podany nr telefonu!!!
            Chetnie bym skorzystal!
    • Gość: dr overseas IP: 89.101.37.* 06.04.07, 17:25
      czy dojezdza ten Pan do Dublina? Moze ktos by tu taki biznes zalozyl :-) jestem
      pierwszy w kolejce
    • Gość: delfin nic nie mam przeciw takiej reklamie IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 07.04.07, 20:52
      tylko jest niekompletna... to jaki jest ten nr telefonu?
    • Gość: mkcafe Kucharz na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 01:55
      może i reklama - ale reklama jest dźwignia handlu, gość działa w usługach i to z
      pasją (tak pisze) - a podobno to najbardziej poszukiwani ludzie w tym kraju :)
    • Gość: mirai Re: Kucharz na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 11:46
      A czy kochana redakcja mogłaby podac numer telefonu do pana Tomasza? :)
      Bardzo ladnie prosze :)
      • Gość: czytacz Re: bardzo proszę znalazłem w dwie minuty:) IP: *.chello.pl 09.04.07, 14:58
        KUCHARZ NA TELEFON
        KUCHARZ NA TELEFON jedyny we Wrocku na URODZINY, IMIENINY, PRYWATKE, GRILL W
        PLENERZE, WIECZOR PANIENSKI ITP. Doswiadczony, mily, tani, dyskretny, Oczekuje
        zakreconych propozycji...0-781-087-150

Telefon: 0781087150
        E-mail: tomas_music@op.pl
    • Gość: Justyna Re: Kucharz na telefon IP: *.centertel.pl 09.04.07, 13:23
      No brawo!!! Serdecznie gratuluję i trzymam kciuki, życzę powodzenia. Oby wiecej
      takich osób jak Pan. Super pomysł. Po prostu super. Proponuję stworzyc portal
      takich ludzi któzy będą sie tam ogłaszać i pisać przepisy i aranzacje na okazje
      różnego rodzaju.
    • Gość: Aldek Kucharz na telefon IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.07, 20:28
      Znam jego smakowite wydziwianka i naprawdę warto mu kuchnie zostawić we
      władanie. Czasem gdy uważasz, że nie masz nic w domku do zrobienia amciu to się
      zdziwisz co Tomek zrobi.
    • Gość: pawel Re: Kucharz na telefon IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.04.07, 22:17
      Drogie pismaki z wybiorczej! Catering to angielskie slowo , ktore tlumaczy sie
      jako gastronomia. Co to sie dzieje pismaki nie znaja polskiego.
    • gringoss Re: Kucharz na telefon 09.04.07, 23:18
      A ja bym zapłacił gościowi za 2-3 godzinne korepetycje. Niestety jestem z tych,
      co potrafią jedynie ... nie przypalić wody (choziaż syn mówi, że jajecznica i
      grzanki w jajku z patelni z serem mięsno-warzywnymi dodatkami w moim wykonaniu
      są najlepsze). Chciałbym nauczyć się gotować taki Żur i Grochówę, żeby gościom
      kopary opadły:) Są przepisy, ale tam jest napisane ... żeby przyprawiać "do
      smaku". Problem w tym, że mi wszystko smakuje ... :)
      Pozdrawiam
    • Gość: Ania Brol Kucharz na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 18:34
      Brawo ,podziwiam i pochwalam!tak trzymac!Powodzenia.Ania.B.
      • Gość: Kucharz Re: Kucharz na telefon IP: *.dream.net.pl 10.04.07, 22:25
        ja tez jestem kucharzem. uważam że to miłe że GW robi reklamę temu chłopakowi,
        jednak to co on wypisuje to bzdury, on nigdy nie był chyba szefem kuchni. Pisze,
        że nie chce smażyć 200 naleśników na krokiety. takie rzeczy robią pomoce
        kuchenne. Ja czasem też gotuję dla 10 osób, ale to co jest prawdziwym wyzwaniem
        to ugotować smacznie i wyrafinowanie dla 100 200 czy wiecej osób. to taki
        gastronomiczny Dyzma. Niech mu sie wiedzie.
    • Gość: żaba Kucharz na telefon IP: *.chello.pl 11.04.07, 20:01
      Ten Pan, który rzuca wyzwania gotowania dla 200 i więcej osób nie bardzo chyba
      pojął treść artykułu. Zazdrość go zżera i tyle. Gratuluję pomysłu Panie Tomku!!!
      Ja też lubię gotować, ale pozostanę przy swoich rodzinnych stołownikach. Oj
      gdyby Pan przeprowadził się do stolicy....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka