blazare 10.08.06, 21:02 Czy w związku z próbą ataku na Londyn służby specjalne sprawdziły, czy bezpieczna jest wanna ministra Wassermana? Dużym uszczerbkiem byłoby stracić tak wybitnego specjalistę w rządzie. Nehemiasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: Czy sprawdzono wannę Wassermana 10.08.06, 21:09 blazare napisał: > Czy w związku z próbą ataku na Londyn służby specjalne sprawdziły, czy > bezpieczna jest wanna ministra Wassermana? Dużym uszczerbkiem byłoby stracić > tak wybitnego specjalistę w rządzie. Wanna Wassermana to drobiazg, ale jak umieszczono w Warszawie jedenaście bomb to do tej pory nasze służby specjalne nie złapały ani jednego z Al-Kaidy. Myślę, że Amerykanie i Anglicy olewają takich Wassermanów i im podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Czy sprawdzono wannę Wassermana 10.08.06, 21:19 haen1950 napisał: > Wanna Wassermana to drobiazg, ale jak umieszczono w Warszawie jedenaście bomb > to do tej pory nasze służby specjalne nie złapały ani jednego z Al-Kaidy. > Myślę, że Amerykanie i Anglicy olewają takich Wassermanów i im podobnych. - Towariszcz Kaczor PO! - Bulterier Kurski wazmi bomby! - No i co postraszyl? - Da postraszyl. - Addaj bomby. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re:Wassermana wanny już nie ma,postanowił 10.08.06, 21:21 dla dobra ojczyzny się nie kąpać. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re:Wassermana wanny już nie ma,postanowił 10.08.06, 21:46 A ja uważam,że właśnie się kąpie:) Widział ktoś go dziś, albo Lutka? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re:Wassermana wanny już nie ma,postanowił 10.08.06, 21:51 bebe3 napisała: > A ja uważam,że właśnie się kąpie:) Widział ktoś go dziś, albo Lutka? Mignął mi w TVN 24. Nie wyglądał dobrze. Chyba się nie kąpał :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Czy sprawdzono wannę Wassermana 10.08.06, 21:53 Sugerujesz, ze mieszano w niej plynne ladunki wybuchowe? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Tak. Dodatkowo została ona zlustrowana. /nt 10.08.06, 22:46 Siusianie do wanny podczas kapieli nie jest tez wskazane.Nie wiadomo z czego zrobiono mydło. Odpowiedz Link Zgłoś