Dodaj do ulubionych

jak do faktory?

10.04.07, 21:58
wybieram sie do faktory przy lotnisku. jak tam dojechac z pilsudskiego? ktos
pomoze :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: azalia Re: jak do faktory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 23:08
      hej! dojedziesz autobusem 107 i chyba jeszcze 119 ale nie jestem pewna czy one
      jadą z pilsudskiego, powodzenia:)
      • leo19 Re: jak do faktory? 11.04.07, 00:00
        Gość portalu: azalia napisał(a):

> hej! dojedziesz autobusem 107 i chyba jeszcze 119 ale nie jestem pewna czy one
        > jadą z pilsudskiego, powodzenia:)

Nie jeżdżą. 107 jeździ spod dworca Świebodzkiego (trzeba podejść kawałek
        piechotą), a 119 z zupełnie innej części miasta. Ewentualnie można jechać 406 i
        podejść kawałek z przystanku "Muchobór Mały" lub jechać dowolnym autobusem
        (139,149,406,409) z Podwala i na przystanku "Nowy Dwór krzyżówka" przesiąść się
        w 107 lub 119 (jechać nimi 2 przystanki i wysiąść na przystanku "Gombrowicza" -
        przystanek na żądanie).
    • patsy4 Re: jak do faktory? 11.04.07, 00:06
      cholerka! to chyba z tydzien mi zajmie przy tych korkach. jeszcze sie
      zastanowie.moze znajomi autkiem zabiora. ale w korkach i tak swoje wystoje...
      • Gość: Wiktor308 Re: jak do faktory? IP: *.aster.pl 11.04.07, 19:28
        Oj to sie dziewczyno nastoisz.po kiego grzyba chcesz tam jechac?? bylas kiedys
        w biedronce? no to jak bylas, to chyba masz porownanie z normalnym
        spozywczakiem. jest roznica, nie? no to podobnie jest z outletami takimi jak
        faktory. jedziesz pol dnia a potem sie okazuje ze jakies niewymiarowe, za
        wielkie albo za ciasne ciuchy sprzedaja. zreszta mowie jak w biedronce co z
        tego ze taniej jak towar do d...po co cie tam w ogole niesie, he?
        • patsy4 Re: jak do faktory? 11.04.07, 21:07
          oj! kolega chyba nie podziela babskiej fascynacji grzebania w ciuszkach :-)
          kumpela powiedziala,ze jak sie w tym faktry zakrecisz to cos znajdziesz.
          rozumiem ze ty nic nie znalazles?
          ktos jeszcze tam byl?
          • Gość: Wiktor308 Re: jak do faktory? IP: *.aster.pl 11.04.07, 21:19
            w sumie to nie bylem, ale domyslam sie jak jest w takich miejscach. pewnie jak
            w lumpeksie. grzebiesz po kartonach z wybrakowanym towarem. a jak chce isc na
            zakupy to moge w normalnym sklepie na wyprzedazy kupic.idziesz do galerii
            dominikanskiej, przynajmniej blisko i konkretne sklepy sa.
            • Gość: agataM. Re: jak do faktory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 22:05
              a ja się z kolegą nie zgodze! bylam pare razy w faktory i faktycznie trzeba sie
              troche wysilic zeby tam dojechac ale za to jaka potem satysfakcja jak te same
              spodnie co na dominikańskiej placi sie 50 zl mniej - warto, naprawde warto!
              • patsy4 Re: jak do faktory? 12.04.07, 20:15
                jak pojade to sama sie przekonam. to sie tedy wypowiem :-)
            • garym Re: jak do faktory? 14.04.07, 02:45
              hehe, madrala, nie widzial a sie wypowiada.
              A prawda jest taka ze sa tam prawie same produkty markowe. Czasem jest to drugi
              gatunek (krzywo zszyte, zle zabarwione, mala dziurka), ale najczesciej sa to
              starsze kolekcje. Wszystkie towary musza byc przynajmniej o 30% tansze niz cena
              nominalna. Jesli nie zalezy ci na ostatnim krzyku mody ale na solidnosci to FO
              jest OK. A co do wystroju to centrum to jest w tym momencie (przynajmniej do
              czasu otwarcia pasazu Grunwaldzkiego i arkad) chyba najladniej wykonczona
              galeria. Ale dojazd to tragiczny fakt, bo zapewne FO bylo budowane z mysla o
              obwodnicy autostradowej i pobliskim zjezdzie.
              • Gość: gabi18 Re: jak do faktory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 18:30
                no jak takie podziurawione te ciuchy i brudne to trudno zeby jeszcze kase
                zdzierali! ale jakos nie widze sensu w jechaniu na koniec swiata po dziurawe
                gaxie:/
                • garym Re: jak do faktory? 16.04.07, 09:18
                  Gość portalu: gabi18 napisał(a):

> no jak takie podziurawione te ciuchy i brudne to trudno zeby jeszcze kase
                  > zdzierali! ale jakos nie widze sensu w jechaniu na koniec swiata po dziurawe
                  > gaxie:/

Masz racje, nie rob tu nam tloku oraz konkurencji w sklepie
                  • patsy4 Re: jak do faktory? 23.04.07, 20:12
                    hej. 200 zeta to chyba nie jest duzo. w dominikanskiej jedne spodnie tyle
                    kosztuja.
        • Gość: kokos Re: jak do faktory? IP: *.devs.futuro.pl 15.04.07, 18:33
          w FO trzeba miec szczescie zeby trafic na cos fajnegoo.
          mam blisko to czesto tam zagladam i czasami udaje mi sie kupic naprawde fajny,
          markowy ciuch za grosze...
          ale niestety bardzo czesto obsluga w sklepach jest, tak jak niektóre ciuchy,
          drugiego gatunku....w levisie, housie ... zupelna ignorancja klienta
          • malgosia.kluczyk Re: jak do faktory? 15.04.07, 19:59
            zgadzam sie. w faktory trzeba poszukac. najbardziej lubie vero moda bo tam
            zawsze cos jest. za 200 zeta kupic przyhajmniej 2 sweterki i ze2 bluzki.
            rozrywki moze tu nie ma ale chyba o to w tym wszytskim chodzi. masz kawiarnie
            jakas knajpe a poza tym dziesiat sklepow gdzie jak sie dobrze zakrecisz to
            kupisz cos o polowe taniej. czysta frajda!!! dla szperaczy oczywiscie ;-)
            • Gość: agataM. Re: jak do faktory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 11:49
              cieszę sie malgosiu że podzielasz moja pasje grzebania w ciuszkach;) dla mnie
              wyprawa do factory to zawsze swietna zabawa, przynajmniej raz w miesiacu jestem
              tam ze znajomymi! i nigdy nie żalowalam, że poświęcilam no to caly dzień, bo
              zawsze wracam z jakimś ciekawym lupem;) poza tym w przerwach między buszowaniem
              po sklepach mozna cos zjeść lub napic się pysznej kawusi z coffee heaven!
              • leo19 Re: jak do faktory? 16.04.07, 12:15
                To jest forum o komunikacji a nie o kupowaniu ciuchów :-/
                • Gość: agataM. Re: jak do faktory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:47
                  a co do kumunikacji to chcialam wam zakomunikować;) ze dowiedzialam sie ostatnio
                  o jakiejś akcji w faktory- konkurs czy coś- rozdawali ulotki w centrum, z tego
                  co się doczytalam do mozna wygrac bony na zakupy i jakieś inne fajne nagrody -
                  pozrawiam wszystkie zakupowe maniaczki;)
                  • Gość: Karola02 Re: jak do faktory? IP: *.aster.pl 22.04.07, 20:26
                    hej. aj bylam w faktory. rzeczywiscie odbywa sie tam akcja promocyjna.mozna
                    wygrac koszyulki i cos tam jeszce. ale zeby wziac w niej udzial to trzeba
                    zrobic zakupy na 200 zl. no ja niestety nie mialam tyle kasy na zakupy:(
                    • patsy4 Re: jak do faktory? 23.04.07, 20:13
                      hej. 200 zeta to chyba nie tak duzo. w dominikanskiej jedne spodnie tyle
                      kosztuja.
                      • Gość: Patrice999 Re: jak do faktory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 22:48
                        no mi tez sie wydaje ze 200 zl na zakupy to nie tak duzo szczegolnie ze z tego
                        co wiem to za ta kase moża tam sporo nakupić! ja sie wbijam do faktory tak raz w
                        miesiacu jak juz uzbieram te 2 stówy i powiem wam ze takie siaty stamtąd wynosze
                        ze az mnie rece bola;)
                        • Gość: KotBehemot Re: jak do faktory? IP: *.aster.pl 26.04.07, 22:30
                          to to ty farciara jestes, ze tak sobi mozesz ciuszki po 200 zl za kazdym razem
                          kupowac.nie kazdego na to stac. nie kazdy pod szczesliwa gwiazda urodzony.ja na
                          szczecie chodze tylko w kapeluszach i czerwonych botkach - nie musze kupowac
                          reszty ;). sprzedaja tam kaszkiety i kozaczki?
                          • garym Re: jak do faktory? 30.04.07, 00:50
                            Kota zdraznily pogadanki a fatalaszkach na forum prawdziwych mezczyzn :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka