Dodaj do ulubionych

Działka budowlana

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 13:01
Witam
Gdzie Waszym zdaniem najlepiej kupić
działkę budowlaną w okolicach Wrocka
Jaki kierunek jest najdogodniejszy
chodzi o dobry dojazd
brak uciążliwego sąsiedztwa (zakłady itp)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • acho Re: Działka budowlana 19.05.03, 14:17
      Nie wiem, czy "najlepiej" i "najdogodniej", ale bardzo przyjemne są okolice
      Kiełczowa i Wilczyc (za Psim Polem), a także Wilczków (gm. Żórawina), ale to
      troszkę dalej.
    • Gość: IM Re: Działka budowlana IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.05.03, 14:25
      Kierunek na Świdnicę (wsie za Bielanami są b. ładne), dojazd jest więcej niż
      wygodny, bo od Bielan dwupasmówka. Ja jeżdżę ok. 10 do granic miasta, 20 do
      centrum. Polecam. Żórawina też, dojazd podobnie. powodzenia
      • Gość: kec Re: Działka budowlana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 14:34
        Dzięki za odpowiedzi
        czekam na dalsze

a może przykładowe ceny za metr

pozdrawiam
        • Gość: IM Re: Działka budowlana IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.05.03, 16:45
          Sorki, ale szczęśliwą "posiadaczką" jestem od kilku lat. Ziemię kupiłam jako
          rolniczą, więc niebo taniej, a teraz odrolniam (jest zgoda i plan
          zagospodarowania terenu). Tak orientacyjnie wiem, że taniej niż w kierunku na
          Psie Pole i ogólnie północna strona miasta. I wójt Kobierzyc (albo jego ludzie)
          i Żorawiny, powinni mieć informacje.
      • corte47 Re: Działka budowlana 10.08.15, 08:11
        Witam. watek sprzed 12 lat a dla mnie sprawa aktualna. Gdzie znajdę działke budowlana w okolicach Wrocławia bez niespodzianek w postaci drogi, która zaraz powstanie czy osiedla za oknami? znalazłam w okolicach Wrocławia za 80 tys super działke 2500 mkw, gmina Sobótka, Michałowice - ktos zna okolice i wie jak jest naprawdę z dojazdem do Wrocka i ogólnie jak sie tam mieszka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka