Dodaj do ulubionych

Prof. Miodek agentem?

20.04.07, 09:44
Tak podają w TVN24 za Poslkim Radiem Wrocław.
Tylko co z tego??
Obserwuj wątek
    • Gość: kde44 Re: Prof. Miodek agentem? IP: *.devs.futuro.pl 20.04.07, 09:59
      to taki fajny pomysl: obrzucić kogoś błotem, trudno to potem z siebie zdrapać,
      czasu trochę minie, wszyscy powtórzą "Miodek to agent...", ten kto powie jako
      pierwszy "on był agentem" będzie bohaterem tygodnia... ja tylko nie mogę
      zrozumieć, dlaczego te nędzne dziennikarzyny w polsce ciągle powtarzają
      podsuwane przez takich gnojków brednie...
    • Gość: polo Re: Prof. Miodek agentem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.07, 10:03
      Nic nowego i dziwnego.
      Wałęsa powiedział, że jeszcze się zdziwimy jak dowiemy sie kto na kogo donosil.
      • Gość: kde44 Re: Prof. Miodek agentem? IP: *.devs.futuro.pl 20.04.07, 10:06
        a otóż i potwierdzenie mojego powyższego posta - niektórzy nie potrafią myśleć
        samodzielnie i uważają, że jak ktoś coś powiedział, to tak właśnie jest, jak
        powiedział... a Miodek "oczyszczać się" będzie przez długie lata, potem zresztą
        wielu takich "intelektualistów" nadal będzie uważało, że "coś było na rzeczy"...
        • Gość: ping-pong Wolę agenta Miodka niż ludzi bez skazy IP: *.4web.pl 20.04.07, 10:16
          czyli Kaczyńskich z Macierewiczem.
          • cyklista Dla porządku - Miodek agentem nie był 20.04.07, 14:10
            to tylko jakiś mały dziennikarzyna próbuje sobie zrobić nazwisko plując pod
            słońce. A IPN musi uzasadnić stój absurdalny budżet.
      • Gość: mymra Re: Prof. Miodek agentem? IP: *.media4.pl 20.04.07, 10:09
        A skąd twoje przypuszczenia, że prof. Miodek na kogoś donosił?
        Podpisanie "lojalki" przed wyjazdem zagranicznym nie jest jednoznaczne z
        donoszeniem na innych.
        • Gość: kde44 Re: Prof. Miodek agentem? IP: *.devs.futuro.pl 20.04.07, 10:12
          to zbyt skomplikowane rozumowanie dla takich ludzi... wymagasz od niego, żeby
          zadał sobie pytanie i miał wątpliwości a wiadomo przecież, ze ludzie prawi
          wątpliwości nie mają :)
    • Gość: misza Re: Prof. Miodek agentem? IP: *.wro.vectranet.pl 20.04.07, 10:16
      heh co to sie dzieje na tym swiecie, moze inny..... o nazwisku na "ek" z prawa,
      co stale jezdzil na stypendia zagranicze tez by mial cos do powiedzenia jak
      prof. Miodek
      • Gość: smrodek Re: Prof. Miodek agentem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:22
        ciekawe - dawno już temu zwróciłem uwagę na tych wykształciuchów, którzy
        otwarcie deklarują poparcie dla Platformy. Jakiś czas potem wychodzą brzydkie
        rzeczy. W tym przypadku mamy znowu wielkiego moralistę który okazał się tylko
        nieco umoczony. Tylko złożył sprawozdanie. Tylko
        • Gość: dx Re: Prof. Miodek agentem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.07, 10:28
          a jak ty byś się zachował, co?
          • Gość: kde44 Re: Prof. Miodek agentem? IP: *.devs.futuro.pl 20.04.07, 10:33
            jak to jak by się zachował: bohatersko nie robiłby nic, a teraz byłby
            sfrustrowanym i niedocenionym bohaterem, który jest niedoceniany i sfrustrowany
            bo wszędzie są agenci. ale nie byłby "karierowiczem", który prowadziłby badania
            za granicą... porządni naukowcy nie wyjeżdżają wszak za granicę...
    • Gość: wroc zwykłe przepraszam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.07, 10:38
      Myślę, że większość zwolenników lustracji oczekuje po prostu przeprosin.
      Zwykłego żalu za błędy.
      Powiedzenia: "tak współpracowałem z organami bezpieczeństwa dyktatury PZPR",
      przepraszam wszystkich komu mogłem zaszkodzić. Tyle...

Cywilnej odwagi.
      Coś takiego, co zrobi ten Pan.
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,62266,2546256.html
      Ci, na których donosił juz mu przebaczyli.
      • Gość: aaa Re: zwykłe przepraszam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.07, 10:46
        a za co ma przepraszać? strasznie mi smutno, gdy widzę jak moja ojczyzna opluwa
        ludzi, którzy jej całe życie służyli... mam 28 lat, jesem dziennikarką i wstyd
        mi za kolegów, którzy tak łatwo wierzą we wszystkie podsuwane kąski... żeby nie
        było, że jestem komunistką... moi rodzice siedzieli w więzieniu, ja całe
        dorosłe zycie głosowałam na prawicę, a teraz wstydzę się tego
        od dzis szukam kwitów na Kaczyńskich i Macierewicza... na każdego coś się
        znajdzie, na pewno też donosili
        pamiętajcie - nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani
        więc jak? ktoś zna jakieś pikantne szczegóły z życia premiera i prezydenta????
        blogerzy, do dzieła!!!!!
        zafundujmy im to, co fundują innym

panie profesorze, niech się Pan nie da!!!!!!!!!!
        • plazzek Re: zwykłe przepraszam 20.04.07, 12:42
          Co znaczy "oczyzna opluwa"? Ojczyzna nie opluwa, bo nie jest osobą. Kto
          konkretnie opluwa? I czy faktycznie opluwa, czy informuje o jakichś tam faktach?
          • Gość: jaś Ludzie ! brońmy Profesora! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 12:51
            Profesor to jeden z najpiękniejszych ślązaków jakich mamy,brońmy profesora przed "małością"
            • Gość: Pit Sąsiedzie, jesteśmy z Tobą!!!!:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.07, 12:53
              :)Najważniejsze, że Profesor ma czyste sumienie. Jeżeli tak mówi, wierzę, że
              tak jest:)!

Sąsiad:)
            • Gość: wroc Re: Ludzie ! nie popadajcie w paranoję! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.07, 12:55
              Ludzie - przecież chodzi tylko o fakt ujawnienia czy współpracował czy nie!
              Nikt nie chce profesora zlinczować, usunąć, opluć, zamknąć do kazamatów.
              Chcecie to brońcie, ale pozwólcie na odsłonięcie faktów.

"Obrona" dzisiaj polega na przemilczaniu, wyciszaniu pewnych wydarzeń.
              Dla niektórych najlepiej by było zlikwidować historyków, żeby nie przypominali o
              mniej jasnych kartach dziejów.
              • Gość: Jazzek Re: Ludzie ! nie popadajcie w paranoję! IP: 62.29.248.* 20.04.07, 14:06
                No właśnie! Mam wrażenie, że najbardziej w histerię wpadają przeciwnicy
                lustracji.

Lustrację przeprowadza się nie dla zemsty i linczu, tylko dla oczyszczenia
                kraju z nieciekawych powiązań. Jej przeciwnicy natomiast stwarzają duszną
                atmosferę polowania na czarownice. Fanatyków lustracji (czyli tych, co uważają
                współpracę z SB za nie wiadomo jaką zbrodnię i obrazę boską) jest naprawdę mało.
                • cyklista To PiS i IPN wpadły w lustracyjną paranąję 20.04.07, 14:28
                  Z pomocą swoich zwolenników i przydupasów. Paszporty i ruch międzynarodowy do
                  było i jest szczególne dobro na którym państwo trzyma łapę. Kiedyś paszporty
                  trzymał w szafie esbek. Dziś na pierwszy rzut oka z wyjazdami jest łatwiej, ale
                  spróbujcie zaprosić (np na konfę) gości z niepolitycznych regionów.
                  Na Miodka nie ma nic co by bo dyskwalifikowało jako człowieka, a już został
                  opluty tak że do końca nigdy się z tego nie wygrzebie.
      • hummer Re: zwykłe przepraszam 20.04.07, 12:56
        Gość portalu: wroc napisał(a):

Chłopie oglądałeś kiedyś Misia. Ta scena na Okęciu. Facet chyba stracił 4 kg za granicą kontrola i wycena :)
      • ram Re: zwykłe przepraszam 20.04.07, 14:36
        K..., za co? Niech przepraszają wszyscy świetoj..., którzy całe lata za PRL-u
        rano szli na pochód pierwsomajowy, a po południu do kościółka (lub rano do
        kościółka, a wieczorek ma zebranie POP) zaś dziś są antykomunistycznymi lwami.
        A gów..., którzy nie pamiętają tamtych realiów - gęba w kubeł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka