proces6 04.05.07, 17:02 hmm- jakie było? Ucieszyliscie się jak zobaczyliście tematy- czy pomyśleliscie O Boszzzzz! co to ma być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chanson_de_geste Re: pierwsze wrażenie! 04.05.07, 17:03 Moja pierwsza mysl: "co by teraz było, gdybym zemdlała?" :D Odpowiedz Link Zgłoś
historanka Re: pierwsze wrażenie! 04.05.07, 17:05 a wiesz co?- ja w pewnej chwili to myślałam że naprawdę zemdleje ... tak mi się zrobiło słabo jak pisałam ten tekst-że masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: pierwsze wrażenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 17:13 ja co chwila myślałam: oby nie zemdleć. bo jakoś średnio się czułam... z jednej strony się tak bardzo nie stresowałam, ale z drugiej... sama nie wiem. chyba próbowałam zdusić ten stres w sobie i przez to wyszło jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nujska Re: pierwsze wrażenie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 17:10 O Boże. Różewicz? Uff. O nie! "Jakis" Różycki?! O nie. <po przeczytaniu> E. Nawet niezle >>... podoba mi sie >>... suuuper! O nie! < po przeczytaniu "odp." CKE> Mój biorytm powiedział, mi że dzisiaj będe mądra ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
historanka Re: pierwsze wrażenie! 04.05.07, 17:11 a nie wiecie kiedy będzie prawidłowy klucz? taki z punktacją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podpłomyk Re: pierwsze wrażenie! IP: *.csk.pl 04.05.07, 17:14 oho, różycki, całkiem fajnie, dostał kościelskich, można wspomnieć.e, to jest pod tekstem. a co w pierwszym? o, schulz, o flaubert. biorę! zero stresu Odpowiedz Link Zgłoś
luthien123 Re: pierwsze wrażenie! 04.05.07, 17:12 1. Dziadzy i jakieś ziarnko? Mamo, chce do domu. 2. Matka? Ooo, prawie jak charakterystyka. Jest fajnie, zdam. *robi czytanie ze zrozumieniem* 3. Matka Elżbiety? -______- Nie znam tej kobiety, widzę tylko że jest bogata, ma kochanków i nie kocha córki. Koniec dogłębnej analizy. W całej szkole nikt sobie nie przypomniał podczas matury jak się ta kobieta nazywała :) Dopiero w domu każdy sprawdził :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxter Re: pierwsze wrażenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 17:22 oo $#@$@ Dziady? super mam na sciadze wstep jak zaczac... zabralem sie za przeczytanie fragmentow przedwiosnia.. ale ze nie znalem tego czegos to nie wiedzialem o co w tym wszystkim chodzi... moglbym napisac, ze chlopak byl w partyzantce jak rowniez policjantem ze sluzb prewencyjnych... wiec sobie odpuscilem... Dziadow tez nie przeczytalem opieralem sie tylko na fragmentach bo nie widzialem polecenia "odwolaj sie do calosci" wiec mnie to zmotywowalo :) odnosnie tego ziarna to calkiem co innego napisalem niz jest podane w kluczu... reszty wypracowanie nie czytalem, zeby sie nie zalamac... z tekstu rozumianego najlepiej zrozumialem stwierdzenie "podkresl odpowiedzi" no a reszte kierujac sie kluczem ok 10.pkt :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: pierwsze wrażenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 17:24 miałam identyczne reakcje. też zajrzałam od razu do tematów i też zwątpiłam przy pierwszym. nie wiem czy to dobra metoda, bo gdybym zobaczyła dwa tematy w których nie mam kompletnie nic do powiedzenia (np. "nie-boska komedia" i "kordian")to chyba bym się załamała i nie mogłabym się skupić na czytaniu ze zrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naelienn Re: pierwsze wrażenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 17:24 Pierwsze? Hm. Prowincja, fajnie. Flaubert, spoko. Schulz - aaa nienawidzę go, już na pewno biorę drugi. He, że kto to jest? Ale będę zmyślać. A ostatnie wrażenie: yyyy, że co ja w końcu chciałam przez te 3 strony powiedzieć? :D Odpowiedz Link Zgłoś