chriskrawczyk 20.04.07, 10:14 Witam. Potrzebuje Waszych opinii na temat fajnych zespołów grających na weselach we Wrocławiu. Zalezy mi na wokalu mesko-damskim. Bardzo dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.marcin Re: kapela na wesele 20.04.07, 10:29 hehe, wybacz ze sie smieje, ale jakiego poziomu mozna oczekiwac od zespolu weselnego? Bierz cokolwiek i tak bedzie to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivia Re: kapela na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 11:37 bzdura, nie kazdy zespół gra tak samo. Skończyły się te czasy... ja z własnego doświadczenia polecam zespół KANON. Można też przejść się do agencji TS-Music, w pobliżu Grabiszyńskiej, w necie są wszystkie namiary. Oni tam zaprezentują rózne zespoły, w zależności od wolnych terminów i wymagań klienta. Jednak nie polecam podpisywanie umów za ich pośrednitcwem. Prowizję czepią całkiem sporą. Jak już się zdecydujecie na jakiś zespół to posuzkajcie kontaktu na własną rękę. U mnie grał Kanon i bylismy bardzo zadowoleni - goście również :) Odpowiedz Link Zgłoś
chriskrawczyk Re: kapela na wesele 20.04.07, 15:00 wielkie dzieki za odpowiedz i podpowiedz :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
enigma22 Re: kapela na wesele 20.04.07, 11:41 Zespół JOY, Magdalena i Grzegorz OLSZAMOWSCY, Wrocław, ul. Daszyńskiego 69 m. 4, tel. 0606121274 Grali u nas było ok, grali też w Teatrze polskim na Sylwstra, grają jam session w hotelu koło SP nr 64 (nie pamiętam ulicy). Odpowiedz Link Zgłoś