Gość: zdegustowany IP: 80.48.216.* 22.04.07, 21:06 Tego ,który wymyślił ten maraton ulicami miasta,warto byłoby wsadzić w samochód i kazać mu jeździć po Wrocławiu!! Kto dzisiaj jezdził ten wie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maratończyk Re: Ukrainiec Taras Solo wygrał 25. Maraton Wrocł IP: 80.51.194.* 22.04.07, 21:49 to po co jeździłeś. trzeba było pobiegać Odpowiedz Link Zgłoś
defenestrator Re: Ukrainiec Taras Solo wygrał 25. Maraton Wrocł 22.04.07, 22:05 Ja dzisiaj jeździłem. I nie wiem o co Ci chodzi. Może wolałbyś żeby biegali w poniedziałek o 15:00? Odpowiedz Link Zgłoś
gmp3 Re: Ukrainiec Taras Solo wygrał 25. Maraton Wrocł 23.04.07, 00:39 Bez przesady!!! To tylko jeden dzień w roku i w dodatku niedziela. Odpowiedz Link Zgłoś
gmp3 Fajnie było 23.04.07, 00:47 To mój drugi maraton. Pogoda dopisała i organizatorzy też na pewno się starali. Niestety poprzednim ( i pierwszym )maratonem jaki biegłam był poznański, który był absolutnie bez zarzutu więc wrocławski nie wytrzymuje porównania. Biegliśmy dziś głodni, bo organizator zdecydował nie dawać nam bananów. I toalety na trasie - choć były to można powiedzieć, że symbolicze, bo pojedyńcze kabiny na tylu uczestników !!! Parę minut się traciło żeby się doczekać na wejście, a to w końcu były zawody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filipides Jaka szkoda, że nie biegł solo :))) IP: *.akron.net.pl 23.04.07, 07:21 Tylko ciągnął za sobą te wszystkie ogony, które przez kilka godzin blokowały miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuziel sram na klate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:32 niech sobie biegają ale od 24 do oporu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martończyk Re: sram na klate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 12:04 No to biegali od 9 do oporu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maratończyk Re: Ukrainiec Taras Solo wygrał 25. Maraton Wrocł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 10:08 Trzeba było wsadzić swoje na pewno wielkie siedzisko na rower a nie do samochodu. Albo wziąć rodzinke na spacer i pokibicować biegaczom. takim maruderom jak ty mówimy wielkie i stanowcze NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisa 25. Maraton Wrocław IP: *.ip.netia.com.pl 23.04.07, 11:51 Brałam udział w organizacji Maratonu, słyszałam ludzi, którzy stali w samochodach i psioczyli, bo nie mogli dojechać do kościoła. Używali takich słów, z których powinni się wyspowiadać. Wielcy katolicy. A gdzie zrozumienie drugiego człowieka, wybaczenie, gdzie wszystkie wartości, które głosi kościół. To są katolicy? Mam wrażenie, że u nas to polega tylko na pójściu w niedzielę do kościoła. Uważam, że impreza była super. Wiadomo, że od 25 lat co roku jest maraton. Informacje o tym są wcześniej i ten jeden raz można sobie ten dzień jakoś inaczej zorganizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: 25. Maraton Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 16:27 Ja rowniez bralem udzial w organizacji maratonu swoje stanowisko mialem na sepolnie i zamiast pokazywac zawodnikom ktoredy maja biec to musialem zajmowac sie kierowcami bo oni niewiedzieli ze jest maraton ze musza odwiesc zone na dworzec co raczej w godzinach maratonu graniczylo z cudem. albo jak chcieli dostac sie do hali gdzie byl jakis turniej to musieli koniecznie podjechac pod hale bo zabolalo by ich jakby postawili samochod 20 m dalej i sie przeszli to nie bo szanowne panistwo musi rozjechac kilku maratonczykow zeby bylo weselej. i podsumowujac trzeba bylo wziasc przyklad z tej starowinki ktora biegla na koncu z parasolka i to juz ktorys raz z rzedu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal K. Re: 25. Maraton Wrocław IP: *.home1.cgocable.net 24.04.07, 03:54 Tak, tylko ze te pierwsze maratony bieglismy z Sobotki. Przez Wroclaw to byly tylko ostatnie kilometry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filipides Re: 25. Maraton Wrocław IP: *.akron.net.pl 24.04.07, 10:13 Gość portalu: Michal K. napisał(a): > Tak, tylko ze te pierwsze maratony bieglismy z Sobotki. Przez Wroclaw to byly > tylko ostatnie kilometry. I komu to przeszkadzało?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Kacpra Ukrainiec Taras Solo wygrał 25. Maraton Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.07, 19:24 Jestesmy z Ciebie dumne kapka ;* Odpowiedz Link Zgłoś