Dodaj do ulubionych

Ukrainiec Taras Solo wygrał 25. Maraton Wrocław

IP: 80.48.216.* 22.04.07, 21:06
Tego ,który wymyślił ten maraton ulicami miasta,warto byłoby wsadzić w
samochód i kazać mu jeździć po Wrocławiu!!
Kto dzisiaj jezdził ten wie!
Obserwuj wątek
    • Gość: maratończyk Re: Ukrainiec Taras Solo wygrał 25. Maraton Wrocł IP: 80.51.194.* 22.04.07, 21:49
      to po co jeździłeś. trzeba było pobiegać
      • defenestrator Re: Ukrainiec Taras Solo wygrał 25. Maraton Wrocł 22.04.07, 22:05
        Ja dzisiaj jeździłem. I nie wiem o co Ci chodzi. Może wolałbyś żeby biegali w
        poniedziałek o 15:00?
    • gmp3 Re: Ukrainiec Taras Solo wygrał 25. Maraton Wrocł 23.04.07, 00:39
      Bez przesady!!! To tylko jeden dzień w roku i w dodatku niedziela.
    • gmp3 Fajnie było 23.04.07, 00:47
      To mój drugi maraton. Pogoda dopisała i organizatorzy też na pewno się starali.
      Niestety poprzednim ( i pierwszym )maratonem jaki biegłam był poznański, który
      był absolutnie bez zarzutu więc wrocławski nie wytrzymuje porównania. Biegliśmy
      dziś głodni, bo organizator zdecydował nie dawać nam bananów. I toalety na
      trasie - choć były to można powiedzieć, że symbolicze, bo pojedyńcze kabiny na
      tylu uczestników !!! Parę minut się traciło żeby się doczekać na wejście, a to
      w końcu były zawody.
    • Gość: Filipides Jaka szkoda, że nie biegł solo :))) IP: *.akron.net.pl 23.04.07, 07:21
      Tylko ciągnął za sobą te wszystkie ogony, które przez kilka godzin blokowały
      miasto.
      • Gość: zuziel sram na klate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:32
        niech sobie biegają ale od 24 do oporu
        • Gość: Martończyk Re: sram na klate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 12:04
          No to biegali od 9 do oporu
    • Gość: Maratończyk Re: Ukrainiec Taras Solo wygrał 25. Maraton Wrocł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 10:08
      Trzeba było wsadzić swoje na pewno wielkie siedzisko na rower a nie do
      samochodu. Albo wziąć rodzinke na spacer i pokibicować biegaczom. takim
      maruderom jak ty mówimy wielkie i stanowcze NIE!!!
    • Gość: krisa 25. Maraton Wrocław IP: *.ip.netia.com.pl 23.04.07, 11:51
      Brałam udział w organizacji Maratonu, słyszałam ludzi, którzy stali w
      samochodach i psioczyli, bo nie mogli dojechać do kościoła. Używali takich
      słów, z których powinni się wyspowiadać. Wielcy katolicy. A gdzie zrozumienie
      drugiego człowieka, wybaczenie, gdzie wszystkie wartości, które głosi kościół.
      To są katolicy? Mam wrażenie, że u nas to polega tylko na pójściu w niedzielę
      do kościoła.
      Uważam, że impreza była super. Wiadomo, że od 25 lat co roku jest maraton.
      Informacje o tym są wcześniej i ten jeden raz można sobie ten dzień jakoś
      inaczej zorganizować.
      • Gość: Arek Re: 25. Maraton Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 16:27
        Ja rowniez bralem udzial w organizacji maratonu swoje stanowisko mialem na
        sepolnie i zamiast pokazywac zawodnikom ktoredy maja biec to musialem zajmowac
        sie kierowcami bo oni niewiedzieli ze jest maraton ze musza odwiesc zone na
        dworzec co raczej w godzinach maratonu graniczylo z cudem. albo jak chcieli
        dostac sie do hali gdzie byl jakis turniej to musieli koniecznie podjechac pod
        hale bo zabolalo by ich jakby postawili samochod 20 m dalej i sie przeszli to
        nie bo szanowne panistwo musi rozjechac kilku maratonczykow zeby bylo weselej. i
        podsumowujac trzeba bylo wziasc przyklad z tej starowinki ktora biegla na koncu
        z parasolka i to juz ktorys raz z rzedu.
      • Gość: Michal K. Re: 25. Maraton Wrocław IP: *.home1.cgocable.net 24.04.07, 03:54
        Tak, tylko ze te pierwsze maratony bieglismy z Sobotki. Przez Wroclaw to byly
        tylko ostatnie kilometry.
        • Gość: Filipides Re: 25. Maraton Wrocław IP: *.akron.net.pl 24.04.07, 10:13
          Gość portalu: Michal K. napisał(a):
          > Tak, tylko ze te pierwsze maratony bieglismy z Sobotki. Przez Wroclaw to byly
          > tylko ostatnie kilometry.

I komu to przeszkadzało?!
    • Gość: Fanka Kacpra Ukrainiec Taras Solo wygrał 25. Maraton Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.07, 19:24
      Jestesmy z Ciebie dumne kapka ;*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka