Gość: AleZandro IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 20:18 Od tygodnia jestem tam codziennie. Super jadło, super niskie ceny, super atmosferka, super towarzystwo. To podobno nowa knajpka P. Krawczyka. ten to wie jak robić biznes ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: SUPER MARCHE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.03, 21:08 Gość portalu: AleZandro napisał(a): > Od tygodnia jestem tam codziennie. > Super jadło, super niskie ceny, super atmosferka, super towarzystwo. > To podobno nowa knajpka P. Krawczyka. ten to wie jak robić biznes ! Troche za dużo tej reklamy :) ale wystrój mają fajny,reszty nie sprawdzałem. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: SUPER MARCHE 21.05.03, 23:28 Gość portalu: AleZandro napisał(a): > Od tygodnia jestem tam codziennie. > Super jadło, super niskie ceny, super atmosferka, super towarzystwo. > To podobno nowa knajpka P. Krawczyka. ten to wie jak robić biznes ! Nie Krawczyka, tylko właścicielki "Splendido". Jeszcze nie byłam, ale odwiedziłam "rozpoznawczo". Towarzystwo było wtedy typu studenckiego, menedżerskiego niższego szczebla i... kilka starszych pań. Atomosfera niezła, żarełko świeże i pachnące, ciekawy pomysł z pieczątkami. Ale ja już za stara na samoobsługę... P.S. Mają juz koncesję na %% ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SUPER MARCHE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.03, 20:50 Gość portalu: AleZandro napisał(a): > Od tygodnia jestem tam codziennie. > Super jadło, super niskie ceny, super atmosferka, super towarzystwo. > To podobno nowa knajpka P. Krawczyka. ten to wie jak robić biznes ! A czy ktoś mi powie, gdzie jest ta knajpka?? Pozdróóófffka! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: SUPER MARCHE 23.05.03, 00:27 Gość portalu: Marta napisał(a): > A czy ktoś mi powie, gdzie jest ta knajpka?? Obok Splendido, w miejscu cukierni-kawiarni, obok hotelu (róg Piłsudskiego i Świdnickiej, a raczej już Powst. Śl.) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instrukcja Re: SUPER MARCHE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 20:55 Fajna knajpa gdzie mogę się żywic codzinnie bez uszczerbku w moim budżecie. Brawo za pomysł, dzięki za ceny . Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łucja Re: SUPER MARCHE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 17:40 Ja też tam jestem często. Może się spotkamy. Mała czrna, niebieskie oczy, nie mylić z kawą hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaricia Re: SUPER MARCHE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.03, 00:59 co do cen, wystroju i atmosfery to się zgadzam po co tylko to naciąganie w niedziele za 24 zł? jeśli ktoś chce normalnie zapłacić to juz niestety nie mozna dobry a właściwie świetny pomysł z 50% po 21.00, szkoda że nie mozna dłużej posiedzieć niż do 22.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instrukcja Re: SUPER MARCHE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 12:36 Ja jak idę to EPI to za zakupy powiedzmy na kilka dni płacę 300 zł. Więc 24zł za all I can eat to nie dużo. Tym bardziej , ze widzę ile niektórzy jedzą. Zastanawiam się jak się to im opłaca. Pozdrawiam Foczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AleZandro Re: SUPER MARCHE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 14:38 Myślałem, że tylko Krawczyk wie jak się prowadzi restauracjie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Nie stać was na zwykłą reklamę? IP: *.um.wroc.pl 28.05.03, 08:46 Musicie sztucznie podbijać wątek na forum? To bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instrukcja Re: Nie stać was na zwykłą reklamę? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 12:33 Gość portalu: PM napisał(a): > Musicie sztucznie podbijać wątek na forum? To bez sensu. O co Ci chodzi ? Wolisz dyskutować o tym kto komu podłożył nogę ? hahaha Mankoltenci Górą ??? No nie . A Ty co masz ciekawego do poiwiedzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instrukcja Re: Nie stać was na zwykłą reklamę? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 12:35 Gość portalu: PM napisał(a): > Musicie sztucznie podbijać wątek na forum? To bez sensu. Nie mylić z MALKONTENTAMI Odpowiedz Link Zgłoś