rolkidwie 27.04.07, 08:21 bardzo Was przepraszam za temat , ale czy P.Guzek tzw. dyrektor Impartu już poleciał na pysk czy niestety jeszcze nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: impart IP: *.as1.cre.castlerea.eircom.net 27.04.07, 15:45 podobno maja pogrzebac caly impart razem z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rys Re: impart IP: *.core.lanet.net.pl 28.04.07, 16:02 A czym Guzek zgrzeszył? Długi? Afery? Złe koncerty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axa Re: impart IP: *.westnet.ie 28.04.07, 17:29 przeciez to pol glo(w)zek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobuzek Re: impart IP: *.westnet.ie 28.04.07, 19:15 Waly finansowe a przede wszystkim niski poziom prowadzenia instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: impart IP: *.telsat.wroc.pl 28.04.07, 20:14 jasne, rozwalić kolejną instytucję kultury - najprosciej. Zastanowcie sie. Latwiej bedzie kolesiom bezposrednio kiesy napelniac. moze masz w tym interes. Ja tam zapamietam parę istotnych zdarzen artystycznych. Ale przeciez nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla Re: impart IP: *.wroclaw.mm.pl 28.04.07, 21:25 o czym ty pleciesz ? wynajmowanie sal pod koncerty to ma byc to osiągnięcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weneda Re: impart IP: *.telsat.wroc.pl 28.04.07, 22:55 Lillo, odejdź na chwilę od internetu! Życie może być piękne. Tyle że bardziej skomplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
analisis Re: impart 29.04.07, 00:33 Kiedy dobrze gada.Oprocz przyznawania sobie i ksiegowej premii(nie wiadomo za co)to niewiele zdzialal ten chlajacy od rana kolo z denkami od butelek na nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnat Re: impart IP: 86.40.192.* 30.04.07, 17:00 wlodarze w osobach kociemby zabskiego,losia i innych narobili gnoju w instytucjach kultury.teraz mamy wlasnie guzka,imiele itp( Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: impart 30.04.07, 20:54 Pamiętam p. Guzka kiedy był dyrektorem Firleja. Uważam, że jest całkiem fajnym konferansjerem, ale organizatorem niestety żadnym. Koncerty w Firleju nie były w żaden sposób reklamowane, ja wiedziałam o nich tylko dlatego, że niedaleko mieszkałam i w budynku, nad którym był Firlej robiłam zakupy. NIestety, ta sama histora powtórzyła się w Imaprcie. Uważam, że to za duży ośrodek na możliwości organizacyjne tego człowieka. NIedawno był koncert Brada Meldau i co ? - dowiedziałam się o nim po koncercie :-(. Najsmutniejsze jest to, że przez takich ludzi nasi włodarze uzasadniają likwidację całkiem fajnych instytucji. Jeżeli wyrzucą Guzka, to na jego miejsce przyjdzie na pewno ktoś gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: impart IP: 194.125.21.* 01.05.07, 13:30 Fajny mi konferansjer co pije od rana i klnie niczym szewc.Nawet przy pracownicach kobietach.Fuj Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: impart 05.05.07, 23:20 Na koncertach, na których byłam nie przeklinał. Prywatnie go nie znam i pewnie nie poznam ( w odróżnieniu od Ciebie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla Re: impart IP: *.wroclaw.mm.pl 04.05.07, 10:26 kulturą we Wrocławiu zajmują się ludzie z przypadku . Z przypadku nie oznacza , że nie mają przygotowwania , ależ mają ! Jakieś studia , kursy itp. tylko , że to sa schematy . Natomiast ludzie którzy naprawdę są w stanie coś zrobic dla tego miasta napotykają urzędniczy mur pełen niechęci i kretyńskich zależności. Tak naprawdę kultura w tym mieście to big syf.Kumplostwo i samozadowolenia połączone z marnowaniem naszych pieniędzy. Najzdolniesi ludzie albo muszą stad wyjeżdzać , albo gnić . Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 Re: impart 07.05.07, 13:15 Najlepsi już wyjechali lub pakują właśnie walizki. Pozostali nam ludzie zwyczajni ...tacy prości . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: impart IP: *.westnet.ie 07.05.07, 13:22 Jakie miasto taka kultura i tacy urzednicy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniper Re: impart IP: 194.106.158.* 08.05.07, 20:07 Obsada niektorych stanowisk w miescie przekroczyla juz granice absurdu:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: impart IP: *.generacja.pl 08.05.07, 22:08 Akurat na kulturę we Wrocławiu nie narzekam. Często można posłuchać dobrego jazzu, są teatry, kina. Obecnie mam 3 letnie dziecko, z którym praktycznie co tydzień jestem w teatrze jak nie w Teatrze Lalek, to Ckz przy Chociebuskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla Re: impart IP: *.wroclaw.mm.pl 08.05.07, 22:43 zgadza się , ale my tu o jakości , o administracji , o odpłatnych zajęciach w dk, o misji , o zdolnych niezależnych co im sznas nie dają , o kolesiach już mnie się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś