Dodaj do ulubionych

treningi boksu -gdzie?

28.04.07, 17:51
Jeśli ktoś zna namiar gdzie może trenować 20 latek bez wczesniejszego doświadczenia prosze o informację.Z góry thx
Obserwuj wątek
    • Gość: Lord Kox Re: treningi boksu -gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 18:32
      Trójkąt Bermudzki?
    • kklement Klub "Alibi" ? 28.04.07, 19:51
      Podobno tamtejsi ochroniarze chętnie udzielają lekcji.
      • Gość: ewewrererre Re: Klub "Alibi" ? IP: *.wro.vectranet.pl 29.04.07, 20:06
        Na trójkącie pracowałem i trudno o profesjonalnych sparing partnerów ,w Alibi bywam i nie mam problemów.Może ktoś odpowiedzieć na poważnie?
        • Gość: puncher Re: Klub "Alibi" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 20:20
          Polecam klub sportowy puncher na ul. Jagielończyka... prowadzi paru mistrzow
          boksu i muai tai
          • Gość: bfvfdsdfs Re: Klub "Alibi" ? IP: *.wro.vectranet.pl 30.04.07, 08:30
            O to mi chodziło ,thx.
    • Gość: lexretronotagit Re: treningi boksu -gdzie? IP: *.wro.vectranet.pl 01.05.07, 15:02
      Może na AWF?
      • Gość: ja Re: treningi boksu -gdzie? IP: *.sbc.man.ac.uk 01.05.07, 17:35
        A ja zapytam z troche innej beczki. Czy ktos kto nigdy nie trenowal, nawet nie
        wie czy ma do tego smykalke i co wiecej ma juz 30 lat na karku ;( ale interesuje
        go to, moze jeszcze zaczac jakies przygotowania, treningi czy nie ma sensu, bo
        bedzie tylko "lanie" dostawal?
        • Gość: sdasdadsa Re: treningi boksu -gdzie? IP: *.wro.vectranet.pl 02.05.07, 19:46
          Skoro Andrzej G. wraca do gry to wszystko jest możliwe...
        • Gość: rola Re: treningi boksu -gdzie? IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.07, 20:45
          nie ,nie możesz zacząć trenować boksu, jesteś za stary,masz30 lat powinienieś
          spędzać więcaj czasu przed telewizorem z piwem.
          skąd te kompleksy chłopie ? dziadkowie na emeryturze zaczynają skakać ze
          spadochronem, a ledwo z trzydziechą zachowujesz się jak stara panna :chciałaby
          ale się boi ;)
          a tak serio to jak masz wątpliwości to po prostu pójdź na trening i zobacz czy
          ci to odpowiada. Zazwyczaj pierwszy trening jest gratis. Ja polecam (israeli)
          krav mage na grabiszyńskiej (są też zajęcia w innych miejscach). Super
          trenerzy, kultura,bez spięć czy krzyków. Oprócz samej krav magi są tam też
          zajęcia dodatkowe z boksu z trenerami z gwardii.
    • Gość: boruta Re: treningi boksu -gdzie? IP: *.e-wro.net.pl 03.05.07, 00:32
      bjjwroclaw.wordpress.com/
      Daj se chlopie spokuj z boksem, jak chcesz cwiczyc MMA to wybierz cos
      przekrojowego i skutecznego.
      • Gość: dfsfdsdfs Re: treningi boksu -gdzie? IP: *.wro.vectranet.pl 03.05.07, 12:17
        No tak ale najważniejsze są podstawy ,poza tym mam problemu z kolanem więc odpada techniki nożne ,BJJ fajny pomysł thx za namiar.
    • membrum_virile Re: treningi boksu -gdzie? 03.05.07, 13:56
      Skąd w człowieku ta dziwna dążność do brania i dawania w pysk?
      Czy naprawdę nie ma innych perspektyw dla pospólstwa?
      • Gość: asdwwww Re: treningi boksu -gdzie? IP: *.wro.vectranet.pl 03.05.07, 20:15
        Pospólstwo nie dązy do brania i dawania w pysk ,niestety na np. na mojej ulicy ludzie nie zaczytują się w Mickiewiczu ,a kiedy wracam póżno w nocy nie proponują pogawędki na niezobowiązujące tematy.Jak mniemam membrum albo ważysz 120 kg. albo mieszkasz na dzielnicy gdzie jedynym zagrożeniem jest stary samochód sąsiada emeryta, więc rozumiem iż o pewnych sprawach pojęcia mieć nie możesz.Dlatego nierozsądne jest mieszanie się cżłowieka z twoją perspektywą do życia pospólstwa ,co czynisz zresztą z dozą złośliwości i chamstwa która nie przystoi takiej osobie jak TY.
    • ludendorf Re: treningi boksu -gdzie? 03.05.07, 23:16
      tkd.home.pl/strona/tkd.php?id=news
      Ja polecam Taekwondo. Uczą czegoś więcej niż tylko lania po mordzie
      • ludendorf Re: treningi boksu -gdzie? 03.05.07, 23:19
        Ale jak koniecznie chcesz boks to ponoć w Gwardii jest za darmo tyle że
        słyszałem że tam nie ma żadnej taryfy dla początkujących alb cie zabiją na
        pierwszym treningu albo nie :-p Pełen surwiwal
    • Gość: fan_kuleja Re: treningi boksu -gdzie? IP: *.magma-net.pl 04.05.07, 15:41
      Boks fajna sprawa. Wyrabia przydatne nawyki typu podstawa, uderzenie, garda itp.
      Każdy wiek jest dobry. Zawsze można podchodzić do tego rekreacyjnie. Po prostu
      mówi się prowadzącemu zajęcia że płacimy swoją stawkę dla przyjemności a nie dla
      wyników sportowo-rywalizacyjnych. Więc spokojnie można trenewać "na pół gwizdka"
      unikając jakiś poważniejszych walk/sparingów.
      Lepsze to napewno od sączenia browarów przed telewizorem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka