matiti2 28.04.07, 23:14 bardzo prosze o opinie na temat tych lekarzy. sa to ortopedzy ze szpitala z trzebnicy. musze koniecznie skonsultowac przypadek mojej 16 m-c córki i nie wiem ktorego wybrac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lika13 Re: dr Łukaniec, dr Kołtowski 02.05.07, 18:07 Obydwaj są bardzo dobrymi fachowcami. Łukaniec jest chyba starszy i latami był ordynatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamulinka Re: dr Łukaniec, dr Kołtowski 13.05.07, 18:32 ja dwa lata temu byla u lukanca, moja wtedy szesciomiesieczna coreczka byla lekko skrzywiona w jedna strone, mowiono ze to wzmozone napiecie... dlugo by o tym pisac, ale chodzi o wizyte u Lukanca. Otoz pan doktor ogladajc moja corke bardzo pobiernie stwierdzila ze to nic takiego(ok. mogl nie zauwazyc niektorych nieprawidlowosci) ale pozniej uslyszalam slowa ktore mna wstrzasnely..."niech sie PAni nie przejmuje najwyzej PAni corka bedzie utykac na jedna nozke przeciez to nic strasznego wiele dzieci tak ma" !!!!!!!! i nie mowil tego w formie diagnozy, ze postaramy sie to wyleczyc itp. tylko slowa te byly wyrazane w formie stwierdzenia lekarza nawet nie zaproponowal cwiczen...SZOK to sa moje osobiste doswiadczenia, nadmienie ze w samej Trzebnicy ma opinie dobrego lekarza pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś