Dodaj do ulubionych

ginekolog na NFZ

IP: *.as.kn.pl 06.05.07, 14:19
Witam!
Chciałabym się dowiedzieć jaki jest dobry ginekolog przyjmujący na NFZ, bo na
prywatne wizyty mnie nie stać:( Czy któraś z pań mogłaby mi polecić jakiegoś
i przychodnię w której przyjuje??
z góry dziękuję za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • mzgosia Re: ginekolog na NFZ 06.05.07, 18:18
      Dr. Jezioro na ul.słowiańskiej - tak się nazywała teraz to chyba Ołbińska, jest
      to starszy pan, ale słyszałam ,że dobry i ma usg dopochwowe - oczywiście na NFZ.
      • Gość: pacjentka Re: ginekolog na NFZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.07, 17:07
        wiesz co Małgosiu, ja bym Ci odradziła tego Pana i wszystkim innym dziewczynom
        też. Byłam u niego pare razy, wszystko było okej, ja się dobrze czułam, on
        niczego nie wykrywał. We wrześniu odwiedziłam go ostatni raz i też wg jego
        diagnozy nic mi nie dolegało. Przypadkiem udałam się do innego gin. miesiąc
        później i okazało się, że mam nadżerke, która musiał powstawac przez jakiś
        dłuzszy okres. Nie wiem czy ten Pan tego nie widział, czy zapomniał mi
        powiedziec, ale zraziłam się...
    • Gość: Irka Re: ginekolog na NFZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.07, 22:12
      Ja wprawdzie mam się dopiero tam wybrać (też szukam fajnego lekarza na NFZ bo
      120 złotych za wizyty które czasem nic nie dają trochę mnie przeraża),ale może
      spóbuj na Podwale 74 to jest Przychodnia Rozwoju Rodziny ,tam jest kilku
      ginekologów ,mają usg dopochwowe i piersi .Wizyta kosztuje symboliczne 5
      złotych .To jest dowolna wpłata jak się nie ma to nie robią problemu .Nawet jak
      nie będziesz zadowolona ,to zrezygnujesz bez obciążenia budżetu .Pozdrawiam
      • Gość: sara Re: ginekolog na NFZ IP: *.wro.vectranet.pl 11.05.07, 19:22
        polecam Podwale
    • Gość: Popowiczanka Re: ginekolog na NFZ IP: *.pdk.com.pl 08.05.07, 14:15
      ja polecam ESCULAP na Bulwarze Ikara ( koło Astry), mają umowę z NFZ i swietny
      sprzęt, trochę się czeka na miejsce - ok. 2 tyg., ale jest za darmo :)a lekarze
      naprawdę mili.
      • Gość: Ala Re: ginekolog na NFZ IP: 156.17.100.* 10.05.07, 12:07
        też polecam Eskulap na Bulwarze Ikara, miła atmosfera, ładna przychodnia, nowa,
        lekarze z wysokimi kwalifikacjami i bardzo mili. Przyjmuje też kobieta dr Miś-
        Michałek. Polecam
    • Gość: ciapas Re: ginekolog na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 15:05
      Dr Pośpiech, polecam na Dyrekcyjnej
      • Gość: koala801 Re: ginekolog na NFZ IP: *.domar.pl 10.05.07, 16:22
        Ja polecam Panią ginekolog Łopuszańską z przychodni na ul. Trzebnickiej. Ponad
        rok tam chodzę i nie zawiodłam się. Pani doktor jest bardzo miła i otwarta,
        można wszystko szczerze mówić. Przyjmuje w poniedziałki i piątki po południu.
        Polecam.
        • mzgosia Re: ginekolog na NFZ 10.05.07, 19:44
          Dr. Łopuszańska przyjmowała kiedyś w przychodni na Dokerskiej na Kozanowie, ale
          po aferze przeniosła się. Afera: dziewczyna była u niej w zaawansowanej ciąży i
          żle się czuła, a ona jej powiedziała,że wszystko jest ok, a na drugi dzień
          dziewczyna urodziła martwe dziecko(to tak w skrócie). Po tej aferze nikt do
          niej niechciał chodzić, gdzies się przeniosła - teraz wiem gdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka