Dodaj do ulubionych

Jak schudnąć!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.03, 06:38
Jak schudnąć. Te wszystkie diety są cud, po pierwsze są drogie a po drugie
nie dają efektów.Na intensywną gimnastykę ze względu na stan zdrowia nie mogę
sobie pozwolić.Ktoś powie mniej jeść----jem mało.
Obserwuj wątek
    • Gość: kumak Re: Jak schudnąć!! IP: 212.160.212.* 26.05.03, 07:45
      ?
    • xelka Re: Jak schudnąć!! 26.05.03, 09:13
      Pozdrawiam!
      Ja schudłam 22kg w dość krótkim czasie. Wiem, ze jeśc mało nie wystarczy,
      problem polega na tym co jemy. Ja miałam całkowićie odstawione: pszenicę i
      wszystko co z niej jest robione, żadnego chleba, wędlin, cukru, sztucznych
      dodatków do żywności, przetwarzanej żywności, żadnego pieczywa chrupkiego nic
      co z mąki, żadnego mleka!!! ani jogutów, serków, masełek, zero kawusi i
      herbatki, nawet owocowej, tylko woda, jarzynki gotowane dwa razy w tygodniu
      mięsko drobiowe lub rybka, kasze, ryż, i jarzynki, jarzynki, jarzynki. Bardziej
      zainteresowanych poinformuję przez e-mail: xelka@gazeta.pl
    • Gość: zagrabek Re: Jak schudnąć!! IP: *.hipernet.ras.pl 26.05.03, 09:17
      Nie jedz węglowodanów (owoce, słodycze, chleb , ziemniaki itp). Działa to pod
      wieloma nazwami : dieta dr kwaśniewskiego, Attkinsa itp. Ja dwa lata temu
      zrzuciłem 30 kg (za 120 do 90 przy wzroście 185) i stosując tą dietę trzymam
      się wagi.
    • Gość: Oliwia Re: Jak schudnąć!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 15:43
      Hej! To, jak łatwo jest komu zrzucić zbędne kilogramy zależy od wielu czynników. Jeść mało, to wcale nie jest dobre rozwiązanie. Najszybsze efekty przynosi uderzenie kompleksowe, tzn. z wielu stron jednocześnie, m.in. dieta, trening, stan zdrowia. Jednak pierwszym widocznym efektem jest poprawa samopoczucia. Jeśli nadal jesteś zainteresowany/ana poprawą swojej kondycji i wyglądu serdecznie zapraszam na treningi personalne do doświadczonej osoby. Dołączam przekierowanie na stronę, na której widać efekty mojej pracy. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz zapraszam. Nr kontaktowy 662 186 364, www.gumtree.pl/cp-sport-i-fitness/wroclaw/trener-personalny-gwarancja-sukcesu-oliwia-zyskowska-533860212

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka