Dodaj do ulubionych

Policyjne łapanki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.03, 22:16
Wrocławska policja w ostatnim czasie nasila represje wobec ludzi,
którzy "na oko" wyglądają inaczej - i posuwa się nawet do akcji typu łapanka:

hyperreal.info/kanaba/go.to/art/2866
Rozumiem że w Unii Europejskiej wzorcowym krajem jest dla nas Austria,
gdzie w wyniku napuszczania jednej części społeczeństwa na drugą,
najjaskrawiej odżywa faszyzm.

Aby szybciej dojść do Austrii, proponuję łapanki na Świdnickiej -
blokadę policyjną w przejściu podziemnym i rewizje każdej "podejrzanie
wyglądającej" osoby.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adwentysta Re: Rzuć palenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.03, 00:27
      Szkodzi.
      • Gość: Zielone Świątki Re: Rzuć palenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 11:00
        > [Palenie] Szkodzi.

Ale palenie trawki szkodzi mniej niż papierosów i mniej niż picie alkoholu,
        zatem robić z tego powodu łapanki i nocne zatrzymania to absurd i faszyzm.
        • Gość: Adwentysta Re: Rzuć palenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.03, 12:46
          Rozumiem, że anarchia to czysta postać demokracji. Ale z paleniem mocno
          przesadzasz. Szkodzi.
        • Gość: matka Re: Rzuć palenie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.05.03, 12:58
          Ale chyba Cię, młdzieńcze nie zatrzymali w domeczku, co? Tylko na zewnątrz...
          No, właśnie. A ja płacą podatki chcę, żeby tak robili, bo może moje dzieci i
          ich koledzy nie trafią na podjaranego kolesia, który da im spróbować trucizny.
          I jeszcze będzie odwalał ściemę, że nie szkodzi, że można się dobrze bawić,
          etc. Nawisem mówiąc: ubodzy jesteście, jeśli dla dobrej zabawy musicie sie
          podjarać.
          Dla jasności: papierosów nie paliłam i nie palę. pijam alkohol okazjonalnie i
          niekoniecznie marki "patykiem pisane". pozdro.
          Tak trzymać policjo, chociaż część moich podatków spożytkowaliście zgodnie z
          moją intencją.
    • wielki_czarownik Brawo policja! 29.05.03, 14:07
      W końcu zaczęli robić to co w innych krajach jest normą. Sprawdzać różnych
      podejrzanych typów. Chcesz ćpać - ćpaj w domu, a nic ci się nie stanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka