Gość: dziobak Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 20:16 To kolejny przykład sukcesu Polskiej myśli programistyczno- infromatycznej. Pomysł był dobry tylko jak to w naszym kraju bywa zawsze Polaczki coś spierniczą. Portal działa jakby chciał a nie mógł. Ja sobie odpuściłem naszą-klasę. Jak ich właściele zaczną myśleć o portalu a nie o kasie jaką dostali od inwestora to wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: www.nasza-klasa.pl IP: 217.98.20.* 06.11.07, 21:59 miało być wspaniale a wyszło jak zawsze.Polak potrafi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 22:08 Od kilku dni straszna kicha. albo nie działa, albo chodzi tak wolno, ze się odechciewa. Chłopaki - do roboty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 21:22 ślimaczek:)Zdarza sie i tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasamosia3 Dziadostwo bez zmian. Tylko interwały 15-minutowe. 11.11.07, 22:19 Wstyd panowie, wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Dziadostwo bez zmian. Tylko interwały 15-minu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 22:23 przestan. zazdrosc Cie zabije kiedys chlopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Dziadostwo bez zmian. Tylko interwały 15-minu IP: 91.198.209.* 12.11.07, 13:22 Do gosisamosi piszesz per chłopie? Dobre, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :{ Re: Dziadostwo bez zmian. Tylko interwały 15-minu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 22:25 Tragedia to już chyba 10 raz jak robie podchód do tej strony i ciągle nieczynna raz udało mi się wejść to ładowała się ok 10 minut parodia. Może to ja szczęścia nie mam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: wiadomosci IP: *.wroclaw.mm.pl 12.11.07, 21:59 napisałam długą wiadomosc do kolegi, pisałam pisałam pisałam w koncu dałam na wyslij......powoli sie zaczyna wysyłac az tu w koncu- wystąpił błąd przepraszamy a wiadomosc poszla sie <cenzura> k....a m........c Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaz35 Re: wiadomosci 12.11.07, 22:32 Ha ha;) Miałam to samo wczoraj;) Dzisiaj usiadłam do pisania wiadomości jeszcze raz i znów....q.....! Teraz juz bede zawsze pisac z boku do worda i kopiowac i Tobie radze tak samo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wiadomosci IP: *.tpnet.pl 12.11.07, 22:46 Błąd wewnętrzny serwera Przepraszamy, wystąpił wewnętrzny błąd serwera – prosimy spróbować za chwilę. Panowie, zróbta cuś, aby działało porządnie !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Wiele znajomości nie przetrwa dzięki serwerom ;) IP: 91.198.209.* 13.11.07, 07:13 jak widać ryzyko jest poważne, choć bagatelizowane :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara1001 "odśwież" stronę IP: *.plock.msk.pl 13.11.07, 10:01 Jak mi w trakcie wysyłania wyskakuje "wewnętrzny błąd serwera" to "odświeżam" stronę i jak na razie jeszcze się nie zdarzyło,żeby wiadomość nie poszła.Ale przyznaję jest to bardzo męczące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.tpnet.pl 13.11.07, 20:07 "Wystąpił poważny błąd, przepraszamy (ID = 1760)" a co to nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.wroclaw.mm.pl 13.11.07, 21:33 "Wystąpił problem ze stroną, którą próbujesz obejrzeć i nie można jej wyświetlić." itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.wroclaw.mm.pl 15.11.07, 15:21 ostatnio gdzies w jakiejs gazecie czytałam ze koles z fundacji kupil 20%udzialow w naszej-klasie i dał za to chłopakom 3 miliony złotych. Mogliby zainwestowac w lepszy serwer bo znowy "przepraszamy wystąpił błąd......" Odpowiedz Link Zgłoś
chomikdc Re: www.nasza-klasa.pl 15.11.07, 17:33 > Mogliby zainwestowac w lepszy serwer bo znowy "przepraszamy > wystąpił błąd......" Raczej w lepszych programistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolek Re: www.nasza-klasa.pl IP: 78.115.192.* 15.11.07, 19:17 Zdecydowanie w programistow i oprogramowanie. Na mysql takich rzeczy sie raczej nie robi ... bo efekt bedzie wlasnie taki jaki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
chomikdc Re: www.nasza-klasa.pl 15.11.07, 19:42 mysql bym aż tak nie winił, znacznie uważniej przyjrzałbym się skryptom php. Niemniej warto znać asp.net + c# czy inną javę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal ilu znajomych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 17:22 macie na naszej-klasie? i jak to mozliwe, ze niektore osoby maja ponad 200? Odpowiedz Link Zgłoś
chomikdc Re: ilu znajomych 15.11.07, 20:27 Możliwe, dla niektórych to kolejna fotkapeel, sympatia itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ilu znajomych IP: 91.198.209.* 16.11.07, 14:55 A co w tym dziwnego? Portal z założenia był adresowany do znajomości w obrębie klasy, ale jak ktoś kończył wiele szkół to już zwiększa tę ilośc. Ponadto w międzyczasie założenia ewoluowały i pośród znajomych znajdują się osoby, które są po prostu znajomymi zewsząd (niekoniecznie ze szkoły). W końcu nie każdy z nas był/jest odludkiem i niektórzy mają bardzo wiele znajomości. Inna rzecz (jak to już ktoś zauważył) niektórzy "lansują się" nie tylko stanem posiadania, ilością i egzotyką odwiedzonych miejsc, ale i ilością znajomków. Swoista moda i rywalizacja. Jak to w Polsce bywa niekoniecznie na pożądanym tle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Serwery są przeciążone… IP: *.wroclaw.mm.pl 16.11.07, 14:44 Prosimy spróbować ponownie za chwilę… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazzo Re: koszmarnie dzisiaj chodzi IP: *.lanet.net.pl 16.11.07, 16:29 Caly czas komunikat: serwer przeciążony. Eee do d... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: koszmarnie dzisiaj chodzi IP: 217.98.20.* 16.11.07, 21:56 Cały czas komunikat: serwer przeciążony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.wroclaw.mm.pl 17.11.07, 11:33 dzisiaj strona otwiera mi sie juz 8 minut hahahahahaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.wroclaw.mm.pl 17.11.07, 12:20 testuje- z 8 minut zrobiło sie 17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 12:26 Cały czas komunikat: serwer przeciążony... szkoda czasu, czy ktoś zna jakiś inny serwer o podobnej tematyce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.wroclaw.mm.pl 17.11.07, 12:27 ja osobiscie nie znam, a dzisiaj to normalnie porażka.....z motyką na słońce......juz prawie 20 minut strona sie ładuje hahahahahaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: www.nasza-klasa.pl IP: *.wroclaw.mm.pl 17.11.07, 12:34 zalogowałam sie!!!!!!!! po 25 mintach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Pan Gabka IP: *.popl.cable.ntl.com 09.12.07, 00:51 Od dawna na naszej-klasie mam informacje, ze serwery przeciazone. Juz nawet chodza linki wysmiewajace te sytuacje www.skiing-poland.com/PanGabka/ zatem nawet nie moge sobie poszperac w tym serwisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc pyt IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 29.12.07, 02:03 dlaczego od 5 dni nie moge sie w zaden sposob poloczyc z serwerem naszej-klasy, moi znajomi maja to samo a inni moga normalnie wejsc na strone. czy te serwery ktore nas kieruja sa walniete czy moze cos innego?? i kiedy ten problem sie rozwiaze?? nie wie dlaczego tak sie dzieje i mam nadzieje ze ktos z tego portalu moze udzielic mi odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś