zuzanna05 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 11.09.07, 11:04 Więc pewnie się pojawię na tej giełdzie.Ciekawa jestem czy dużo osób przychodzi ? czy np. są informacje w okolicznych przedszkolach ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarty3 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 11.09.07, 11:32 ja też jestem chętna. Mam do sprzedania trochę rzeczy dla najmniejszych (także takie do wyprawki, pościel, śpiworki do wózka, butki zimowe dla niechodzących), zabawki dla najmłodszych. Kupię na starsze dzieci 6 lat oraz półtora roku. Myślę, że dobrym pomysłem byłoby podrzucenie ulotek do szkół rodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
la_pink Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 11.09.07, 12:07 Ja również sie wybieram-zresztą jak poprzednio:)tylko trzeba tym razem poinformować więcej osób...cięzarne szczególnie... Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 11.09.07, 12:34 dopiero tu dotarlam,gdzie to jest?mozna przyjsc ze swoimi ciuszkami? Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 11.09.07, 12:38 i czy stolik ma byc czy moge np na jakims kocu?od ktorej godzinki ? Odpowiedz Link Zgłoś
atrytka Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 12.09.07, 00:33 hej hej to kiedy jest ta gielda??/na kiedy mam sie szykowac...??? Odpowiedz Link Zgłoś
crazycocos Dziewczyny, czytajcie wcześniejsze poty!!! 12.09.07, 08:42 MAMA GIEŁDA 6.10.07. Rozpoczęcie o godz. 14:00. ale rozkładać się można od 13:30. Nie trzeba przynosić żadnych koców, jedynie wieszaki jeśli chcecie coś powiesić. Tam są stoliki, kocyki, będzie na czym kłaść i wieszać. Jeśli macie ochotę coś smacznego przynieść do kawy to będzie miło:)) ja postaram się upiec ciacho. Miejsce imprezy: Centrum Wspierania Rozwoju Dziecka "Urwisek", ul. Wejherowska 28 (na terenie CEKiRON-u), szczególy dojazdu na stronie www.urwisek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
la_pink Jedno pytanie mam... 13.09.07, 11:02 czy ktoś zajął się reklamą,dotarciem do wiekszej grupy osób...chętnie się spotkam znowu z dziewczynami przy ciachu,ale fajnie też by było gdyby było duuużo kupujących a nie same sprzedające:)))ja w miarę możliwosci zapraszam cieżarne koleżani,ale zbyt wiele ich nie mam w tej chwili już...:) Odpowiedz Link Zgłoś
crazycocos Re: Jedno pytanie mam... 13.09.07, 13:16 Nagłośnieniem Giełdy zajmuje się Centrum Urwisek - m.in z tego powodu został przesunięty termin (żeby był czas na przygotowanie ulotek, ich rozniesienie i rozreklamowanie akcji we wszelki inny, możliwy sposób). Odpowiedz Link Zgłoś
la_pink Re: Jedno pytanie mam... 14.09.07, 18:23 super bardzo mnie to cieszy,spróbuję upiec ciasto a jak sie nie uda to chociaż kupię jakieś ciasteczka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
atrytka Re: Jedno pytanie mam... 15.09.07, 23:26 hej, tez cos "zakręcę", moze jabłecznik??? lubicie???do zobaczyska Odpowiedz Link Zgłoś
crazycocos Re: Jedno pytanie mam... 17.09.07, 20:56 Jabłecznik, mniam, mniam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczkaa Re: Jedno pytanie mam... 20.09.07, 21:57 Super pomysł!! Ale kiedy ma to być? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Jedno pytanie mam... 18.09.07, 11:24 To ja się chętnie dołączę. Do sprzedania nic nie mam, bo wysyp dzieci w rodzinie i odkładam dla nich, ale chętnie przyjrzę się, co można kupić i pogadam. To też mogę przynieść ciasto, czy to wolno tylko sprzedającym ;) ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
donciaw Re: Jedno pytanie mam... 18.09.07, 13:20 Witajcie-jestem ciężarówką i chętnie przyjadę, do zobaczenia zatem!! Odpowiedz Link Zgłoś
atrytka no to ładnie sie zapowiada...balanga na maxa...... 20.09.07, 22:24 ech, fajnie bedzie, balanga sie kroi.....choc troszke odpoczne od mojej "diablicy"....do zobaczyska Odpowiedz Link Zgłoś
ariona79 Re: no to ładnie sie zapowiada...balanga na maxa. 21.09.07, 12:25 Ja również chętnie przyjdę, by coś sprzedać, kupić i pogadać z innymi mamami :-))). Ola Odpowiedz Link Zgłoś
annasza33 Re: no to ładnie sie zapowiada...balanga na maxa. 22.09.07, 19:03 Mam nadzieję, że tym razem się uda i dotrę. Ciuszki będę miała na dziewczynkę 6-10 lat oraz na chłopca od urodzenia do 2 latek. Do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenna10 ile trwa taka giełda?? 25.09.07, 15:49 Chodzi mi o to na ile godzin trzeba się szykować? Odpowiedz Link Zgłoś
crazycocos Re: ile trwa taka giełda?? 25.09.07, 20:46 Zobaczymy jaki będzie ruch, ale myślę że jakieś 3-4h. DZIEWCZYNY, GDZIE POWINNY ZNALEŹĆ SIĘ ULOTKI REKLAMUJĄCE GIEŁDĘ?? Przedszkola, szkoły rodzenia, przychodnie - macie jakieś pomysły?? Odpowiedz Link Zgłoś
ariona79 A może tutaj... 26.09.07, 08:30 Jak byłam w ciąży to chodziłam na zajęcia dla ciężarnych przy Active Fitness Club ul. Grabiszyńska (budynek FAT-u). Wiem, że we Wrocławiu jest jeszcze jeden klub prowadzący zajęcia "aktywne 9 miesięcy", ale adresu nie pamiętam. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulad Jaki jest nowy termin gieldy??? 22.10.07, 21:17 Przepraszam, ale widze, ze watek jest bardzo dlugi i nie za bardzo mam czas wszystko przeczytac. Rozumiem, ze pierwsza gielda odbyla sie juz pare miesiecy temu. A kiedy bedzie nastepna? Prosze o szczegoly. Chetnie pomoge w rozreklamowaniu (slownym:-)). Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ile trwa taka giełda?? 28.09.07, 11:54 Ulotki można podrzucić do kliniki Mediconcept przy ul Krzyckiej - tam przwija się dziennie tabun kobitek w ciąży, z małymi dziećmi itp. Jeśli macie jakiś projekt ulotki, którą możecie mi wysłać na maila gazetowego: wydrukuję ją i dam do naszego żłobko-przdszkola oraz poproszę znajome, aby rozlepiły to w innych przedszkolach. Odpowiedz Link Zgłoś
la_pink Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 05.10.07, 22:58 jutro giełda-tak sie szykowałam-a mnie nie będzie:(((właśnie sprzedałam wszystkie ciuszki-całą wyprawkę dla chłopca od 0-6 m-cy :) została mi tylko wanienka i baldachim do łóżeczka,ale raczej nie przyjadę no chyba,ze na zakupy:0 pozdrawiam i życzę powodzenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
la_pink Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 08.10.07, 11:19 napiszcie prosze jak sie udało tym razem?frekwencja dopisała? załuję,ze nie dojechałam,ale jestem bardzo ciekawa jak bylo tym razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ariona79 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 09.10.07, 10:14 Ja byłam z koleżanką. Były mamy, które sprzedawały ubranka i przyszli również kupujący. Nawet kilka rzeczy sprzedałam. Podobno za miesiąc ma być kolejna giełda. Mnie się podobało. Ola Dzieci rocznik 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
maryjka60 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 09.10.07, 11:08 witam, zgłaszałam to już w osobnym wątku, że wychodząc z budynku giełdy znalazłam na chodniku niebieki komplecik, chętnie oddam właścicielowi jeśli się zgłosi, pozdrawiam ps. mój nr gada:6938564 Odpowiedz Link Zgłoś
netangelika1979 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 12.10.07, 12:04 Witam Wszytstkie Mamusie Cieszę się że trafiłam na ten wątek. O 6 października nic nei wiedziałam ale już czekam z zainteresowaniem na kolejne info o nastepnej giełdzie (bo mam nadzieję że będzie). Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 :))))) 22.10.07, 13:42 hej wlasnie dopiero natrafilam na watek i w zasadzie niewile wiem :) a czytac to wszysko nie ma sensu bo nieaktualne. gdzie taka gielda sie odbywa? kiedy znow spotkanie? i jakie ceny sa na takiej gieldzie? co sprzedajecie?:0 z gory dziekuje za odpis Odpowiedz Link Zgłoś
ariona79 Re: :))))) 23.10.07, 09:38 patrice7 napisała: > gdzie taka gielda sie odbywa? Giełta odbywa się w sali Urwiska: ul. Wejherowska 28 (na terenie CEKiRON-u). > kiedy znow spotkanie? Ostatnie spotkanie było 06.10.07, kolejne podobno ma być w listopadzie, tak mówiono na giełdzie w październiku. Mam nadzieję, że nowy termin zostanie podany w tym wątku. > i jakie ceny sa na takiej gieldzie? zależą od sprzedajacego, ja miałam ubranka od 5-20 zł > co sprzedajecie?:0 ubranka, zabawki, buty Byłam razem z koleżanką, bardzo miło spędziłyśmy czas od 14:00 do 17:00. Pozdrawiam Ola Dzieci rocznik 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 05.11.07, 16:29 Listopadowa Mama Giełda: 17.11.07 godz. 14:00-17:00;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 06.11.07, 09:07 dzieki!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka555 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 06.11.07, 10:52 super! Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 28.02.08, 09:46 kiedy nowa mamagielda????????? Odpowiedz Link Zgłoś
crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 07.05.08, 10:25 Pisałam już kiedyś - Mama Giełda jest w każdą pierwszą sobotę miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek7 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 07.05.08, 15:12 crazycocos napisała: > Pisałam już kiedyś - Mama Giełda jest w każdą pierwszą sobotę > miesiąca. tylko że w tym miesiącu pierwsza sobota przypadła na 3 maja... znaczy że w maju nie będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 10.05.08, 19:47 W maju chyba już nie będzie, następna w czerwcu. Przynajmniej taka informacja jest na stronie Urwiska. A po szczegóły zaglądajcie na www.urwisek.pl w dział Aktualności, albo dzwońcie do Urwiska to Wam wszystko powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś