Dodaj do ulubionych

Zostawcie Poltegor!!!!

18.05.07, 23:14
Wroclaw bez POLTEGORU to nie to samo.mijam go na codzien i tak mi lezka leci,bo taki samiutki,pusciutki stoi.zniknie:(( Niech Sky Tower postawia obok...Poldku zostaniesz w naszej pamieci... ;(
Obserwuj wątek
    • Gość: gees Re: Zostawcie Poltegor!!!! IP: *.e-wro.net.pl 18.05.07, 23:18
      Łączę się z Tobą w żalu za Poltegorem :-((
      • bartekwroclaw Re: Zostawcie Poltegor!!!! 18.05.07, 23:22
        zbierzmy podpisy i moze uda nam sie go ocalic.
        • nat.wroclaw Re: Zostawcie Poltegor!!!! 18.05.07, 23:27
          A wiecie, co zrobią zanim rozbiorą Poltegor piętro po piętrze? Podpalą dwa
          najwyższe piętra i zrobią największe chyba w Polsce ćwiczenia dla brygad
          ratunkowych wszelakiej maści. Moim zdaniem - jak już mają budynek posłać do
          piachu (a raczej na złomowisko chyba), to idea wykorzystania tych pięter -
          bardzo ok.

A że symbol Wrocławia, to fakt, tylko brzydki strasznie :)

Pozdr
          Nata
          • nat.wroclaw O, pardon! 18.05.07, 23:34
            Nie zauważyłam, że niżej jest już Poltegorowy wątek i tam o podpaleniu mowa :)
            Takie netykietowe fo pa, pardon. :)

N.
          • bartekwroclaw Re: Zostawcie Poltegor!!!! 18.05.07, 23:34
            wiem.wybiore sie na te kontrolowane podpalenie.owszem budynek brzydki,ale jakos mi go zal... podpalac beda 1 czerwca.bedzie widowisko:D
            • nat.wroclaw Re: Zostawcie Poltegor!!!! 18.05.07, 23:39
              Ciekawe w jakim promieniu od budynku pozamykają ulice. Bo jakoś wierzyć się
              troche nie chce, że taki 126 myk myk tuż pod nosem wozom strażackim bedzie z
              gapiami jeździł w te i nazad.
    • Gość: q Zburzcie jak najszybciej tego potworka IP: *.media4.pl 19.05.07, 00:24
      copy/paste:

lubię architekturę lat 70, modernizm, Berga, Poelziga, NatWest Tower, wrocławski
      Manhattan i tym podobne, ale to biedne brzydactwo niech sczeźnie w niebycie i
      niech zniknie na zawsze z naszej pamięci
    • Gość: Pieniacz Re: Zostawcie Poltegor!!!! IP: *.zlotniki.pl 19.05.07, 09:19
      Jak można tak zle mówić o Poltegorku,trzeba nie mieć serca,fuj! Łapy precz od
      Poltegoru!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka