bartekwroclaw 18.05.07, 23:14 Wroclaw bez POLTEGORU to nie to samo.mijam go na codzien i tak mi lezka leci,bo taki samiutki,pusciutki stoi.zniknie:(( Niech Sky Tower postawia obok...Poldku zostaniesz w naszej pamieci... ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gees Re: Zostawcie Poltegor!!!! IP: *.e-wro.net.pl 18.05.07, 23:18 Łączę się z Tobą w żalu za Poltegorem :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
bartekwroclaw Re: Zostawcie Poltegor!!!! 18.05.07, 23:22 zbierzmy podpisy i moze uda nam sie go ocalic. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw Re: Zostawcie Poltegor!!!! 18.05.07, 23:27 A wiecie, co zrobią zanim rozbiorą Poltegor piętro po piętrze? Podpalą dwa najwyższe piętra i zrobią największe chyba w Polsce ćwiczenia dla brygad ratunkowych wszelakiej maści. Moim zdaniem - jak już mają budynek posłać do piachu (a raczej na złomowisko chyba), to idea wykorzystania tych pięter - bardzo ok. A że symbol Wrocławia, to fakt, tylko brzydki strasznie :) Pozdr Nata Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw O, pardon! 18.05.07, 23:34 Nie zauważyłam, że niżej jest już Poltegorowy wątek i tam o podpaleniu mowa :) Takie netykietowe fo pa, pardon. :) N. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekwroclaw Re: Zostawcie Poltegor!!!! 18.05.07, 23:34 wiem.wybiore sie na te kontrolowane podpalenie.owszem budynek brzydki,ale jakos mi go zal... podpalac beda 1 czerwca.bedzie widowisko:D Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw Re: Zostawcie Poltegor!!!! 18.05.07, 23:39 Ciekawe w jakim promieniu od budynku pozamykają ulice. Bo jakoś wierzyć się troche nie chce, że taki 126 myk myk tuż pod nosem wozom strażackim bedzie z gapiami jeździł w te i nazad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Zburzcie jak najszybciej tego potworka IP: *.media4.pl 19.05.07, 00:24 copy/paste: lubię architekturę lat 70, modernizm, Berga, Poelziga, NatWest Tower, wrocławski Manhattan i tym podobne, ale to biedne brzydactwo niech sczeźnie w niebycie i niech zniknie na zawsze z naszej pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieniacz Re: Zostawcie Poltegor!!!! IP: *.zlotniki.pl 19.05.07, 09:19 Jak można tak zle mówić o Poltegorku,trzeba nie mieć serca,fuj! Łapy precz od Poltegoru!!! Odpowiedz Link Zgłoś