Gość: przyszla mama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:47 Witam! czy któraś z koleżanek rodziła w klinice Femina w Lubinie? Czy możecie polecić to miejsce do porodu? podobno "serwują" tam znieczulenie zz, bardzo mi na tym zależy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: Femina Lubin - poród IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.06.07, 12:38 ja rodziłam w feminie 2 razy-i bardzo polecam-pokoje ładne z łazienką, personel na prawdę w porządku i bardzo do ludzi-wiem że różne są opinie-ale ja na prawdę zadowolona jestem i nie chciałabym rodzić nigdzie indziej-w ciąży leżałam w lubinie na bema w szpitalu-PORAŻKA!!!!jeśli nie masz problemów z ciążą i z dzieckiem wszystko ok - to naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Femina Lubin - poród IP: *.chello.pl 28.08.09, 10:52 naprawdę to jedno słowo. serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PACJENTKA Re: Femina Lubin - poród IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.06.07, 11:20 Witam ja rodzilam w Feminie i za pare miesiecy bede rodzic jeszcze raz.Jestem pod wrazeniem tej placowki i personelu takze ogromnie polecam. Mialam znieczulenie bo mialam cesarke i jestem bardzo zadowolona naprawde ogromnie polecam w szczegolnosci dr Nowackiego.POZDROWIONKA DLA CALEJ FEMINY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Femina Lubin - poród IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.07, 13:13 FEMINA JEST FANTASTYCZNYM MIEJSCEM DO PORODU.RODZIŁAM TAM W 2004 ROKU.MIAŁAM WÓWCZAS 38 LAT.BARDZO SIE BAŁAM WSZYSTKIEGO ALE TO BYŁY NAJPIEKNIEJSZE CHWILE.DOKOR KAZI WSPANIAŁY LEKARZ ...Z CAŁEGO SERCA CHCE MU PODZIEKOWAC ZA OPIEKE KTÓREJ DOSWIADCZYŁAM I WSZYSTKIM PANIOM PIELĘGNIARKOM.A TY PRZYSZŁA MAMUSIUNIE MIEJ OBAW.JEST REWELACYJNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Femina Lubin - poród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 18:02 ja rodziłam w Feminie w sierpniu 2007- rewelacja pod każdym wzgledem! Naprawdę warto się tam pofatygować z Wrocławia - a cały personel takiego np Brochowa (tam też rodziłam 3 lata temu) skierowałabym do Feminy na szkolenie, jak powinna wyglądać profesjonalna i życzliwa opieka okołoporodowa. Zdecydowanie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
elapotera Re: Femina Lubin - poród 14.12.07, 11:02 Szkoda, że położne w państwowych szpitalach nie zarabiają tyle co, te w Feminie, ale za to maja napewno więcej obowiązków. I gdzie tu sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Femina Lubin - poród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 15:36 Przecież mamy wolny rynek, jeżeli im mało to niech złożą dokumenty w prywatnych placówkach. Tylko w prywatnych klinikach trzeba być miłym! niestety w państwowych zapominają o tak oczywistej sprawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmos Re: Femina Lubin - poród IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.07, 09:55 Jeśli się nie podoba niech rodzą w prywatnych klinikach, przecież jest wolny rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajdi12 Re: Femina Lubin - poród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 22:03 tak ja rodziłam w feminie i jestem bardzo zadowolona opieka super ja miałam lekaza prowadzacego kazzi i nie zmieniła bym nigdy namawiam jest super nie ma co sie zastanawiac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferreira Re: Femina Lubin - poród IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.08, 09:07 A czy mogłybyście napisać coś o cenach porodu, znieczulenia, cc itp.? Czy jest na miejscu również oddział patologii ciąży i patologii noworodków? Bardzo mnie zainteresowały Wasze wypowiedzi, wygląda na to, że faktycznie warto tam się pofatygować z Wrocławia, by urodzić "po ludzku", bo tutaj większość szpitali jest pod tym względem jeszcze daleko w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsee Re: Femina Lubin - poród IP: *.arch.pwr.wroc.pl 23.07.08, 14:15 No i ja sie podłączam do pytania:na stronach jest napisane ze w ramach NFZ.Czy naprawde?jesli nie,to ile placi sie za poród?czy trzeba wczesniej chodzic do ktoregos z lekarzy tam pracująxcych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak to? Re: Femina Lubin - poród IP: *.nsn-inter.net 24.07.08, 10:20 bez sensu, czy naprawde nie ma we wroclawiu miejsca do urodzenia po ludzku? cos przesadzacie z ta reklama tej calej feminy.nie wierze, ze we wroclawiu jest tak strasznie - to duze miasto, bez przesady,napewno sa normalne szpitale tez. A lubin to jakies zadupie. Odpowiedz Link Zgłoś
banca Re: Femina Lubin - poród 25.07.08, 11:46 a co ma zadupie do jakosci? co to w ogole za argument? bede miala jesienia cc w feminie, wczesniej mieszkalam w krakowie i tam chodzilam do lekarza. tez do prywatnego centrum zdrowia. krakow pod wzgledem wyposazenia gabinetu i calej organizacji akcji "ciaza" ;) wypada bardzo blado. wole moje zadupie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Femina Lubin - poród IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.08, 12:12 "zadupie"... no cóż. życzyłabym sobie bardzo, żeby takie "zadupie" było we Wrocławiu. Rodziłam 2 razy: w Feminie "na zadupiu" i w wielkim mieście Wrocław. Warunki nieporównywalne na korzysc Feminy oczywiście! Femina jest super - polecam. Daleko naszym wrocławskim szpitalom do standardu i jakości uslug Feminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsee Re: Femina Lubin - poród IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 25.07.08, 22:57 Czy moge prosic o odpowiedz na moje pytanie :)?za ile?czy na NFZ?czy ciąza musi byc prowadzona od początku tam? co do rodzenia we Wroclawiu-najgorszemu wrogowi nie życze.Miasto pretendujące do Euro,siedziby EIT i tympodobne bzdury, a nie posiadające ANI JEDNEJ porządnie wyposażonej placowki.ANI JEDNEGO szpitala oferującego kobietom znieczulenie zzo(niech rodzą jak babki i prababki, a co!).Nie, dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Femina Lubin - poród IP: *.nsn-inter.net 29.07.08, 13:17 jeśli masz wskazanie do cc - wszystko na NFZ, płacisz jedynie za pobyt w pokoju - w zeszłym roku 700 zł za 2 osobowy, 1000 za 1 osobowy. Jeśli nie masz wskazania lub nie jesteś ubezpieczona w NFZ - płacisz wg cennika na stronie www.femina.lubin.pl nie trzeba miec tam lekarza prowadzącego, mozna się bez problemu umówic do samego porodu. polecam z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsee Re: Femina Lubin - poród IP: *.arch.pwr.wroc.pl 30.07.08, 15:00 na stronie nie ma cennika :(Ja pytalm o zwykly porod,ale ze znieczuleniem.Jestem oczywiscie ubezpieczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Femina Lubin - poród IP: *.lanet.net.pl 30.07.08, 17:44 Ja znalazłam wczoraj cennik, zarówno poród naturalny jak i cc 2,5 tys.zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Femina Lubin - poród IP: *.nsn-inter.net 31.07.08, 12:28 cennik jest na dole strony w zakładce informator -> aktualności :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Femina Lubin - poród IP: *.nsn-inter.net 31.07.08, 12:30 dodam, że są to ceny dla osób nieubezpieczonych w NFZ. Dla ubezpieczonych płacisz jedynie za pobyt w pokoju o podwyższonym standardzie (700/1000 zł). Kwestię znieczulenia zo i jego ceny (jeśli to nie ma byc cc) trzeba dogadac z learzem na wizycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła mama Re: Femina Lubin - poród IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.08.08, 22:06 a ja dzisiaj byłam w Feminie i dowiedziałam się, że poród kosztuje tam 1000 zł (pok. 1 osobowy 1500zł) wliczony koszt pobytu w klinice oraz znieczulenia, opieki itp.... jeżeli są wskazania do cc... bez dodatkowych opłat. bez ubezpieczenia cena 2500zł Powiedziano mi róznież, że dobrze byłoby, żeby przed porodem chociaż raz umówić sie na wizytę z lekarzem (koszt 120zł). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka449 Re: Femina Lubin - poród 09.10.08, 22:16 Dziewczyny! Poczytałam Wasze wypowiedzi na temet Feminy. Otóż ja tam rodziłam moje drugie dziecko w sierpniu tego roku, i z całą pewnością moge Wam polecić tą klinike! Moje pierwsze dziecko urodziłam w normalnym szpitali, poniważ lekarze zwlekali z cc, jedną nogą byłam już na tamtym świecie!!! Jeśli chodzi o dojazd, to z tego, co wiem to lekarz Nowacki przyjmuje również swoje pacjentki we Wrocławi, tak wiec nie ma problemu, nie musicie dojeżdżać do Lubinia. Ja nie jestem z Wrocławia, mieszkam niedaleko Leszna, a mimo wszystko dojeżdzałam do Lubinia przez całą ciąże i rodziałam tam, bo naprawde było warto!!! Ponadto myślę, że te 700 zł, które się płaci za poród, to nie jest aż tak dużo, można odłożyć przez czas trwania ciąży, bo WARTO. I na tym zakończę moje rozważania na temat Feminy. PS. Polecam doktora Kazziego, jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Femina Lubin - poród IP: 89.174.230.* 29.12.08, 19:10 Drogie dziewczyny poród w Feminie to koszmar i porażka.Nie wiem jak taka placówka funkcjonuje. Pacjentki traktowane są przez lekarzy jak kolejne numerki statystyczne, liczy się tylko kasa ile wpłynie na konto danego lekarza za poród czy cesarkę. Lekarze dyżurni oraz prowadzący nie wykazują żadnego zainteresowania kobietą rodzącą.W przypadku komplikacji można umrzeć nieotrzymawszy pomocy. Pacjentki oraz ich dzieci narażone są na liczne powikłania (neurologiczne). Lekarze dyżurni nie orientują się jakie pacjentki znajdują się na oddziale i po jakich porodach są czy po cc czy po naturalnym. W przypadku powikłań przy porodzie brak wpisu w karcie o zaistniałych komplikacjach. Lekarz który prowadził przez 9 miesięcy ciąże podczas trudnego porodu będąc w placówce nie zainteresował się moją osobą. Przykro mi pisać takie negatywne opinie ale niech będą one informacją dla przyszłych matek szukających właściwej placówki w której chciałyby poczuć się bezpiecznie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgdalenka449 Re: Femina Lubin - poród IP: *.gprs.plus.pl 07.01.09, 12:18 NIE WIEM skąd Ci się wzięły te BREDNIE! Jak w Feminie nie ma opieki to gdzie jest!? Ty chyba jeszcze nie rodziłaś na BEMA! A poza tym jakie powikłanie, jak tam rodziłami jakoś podczas mojego pobytu nie było żadnych powikłań!!! Przestań pisać takie KłAMSTWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Femina Lubin - poród IP: 89.174.230.* 11.01.09, 13:43 Kłamstwa to ty piszesz masz jakiś cel w tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalenka449 Re: Femina Lubin - poród IP: *.gprs.plus.pl 11.01.09, 19:33 Rodziłam tam, przebywałam i nie widziałam, żeby się nie zajmowmano odpowiednio pacjentkami. Mało tego, ich klinika była przepełniona, brakowało miejsc. Były pacjentki z Wrocławia, Legnicy, Głogowa i okolic. Jakoś w ich oczach nie było widać nie zadowalenia. A zatem dlaczego miałabym kłamać. Ponadto żeby umówić się na wizyte,do obojętnie, którego ginekologa z tejże kliniki trzeba czekać co najmniej 2 tygodnie. A zatem dlaczego mają tyle pacjentek, skora Twoim zdaniem są tacy nie dobrzy!!! I jeszcze jedno ja nie mogę kłamać, ponieważ nie kłamie się mówiąc o kimś dobrze! To chyba jest logiczne,że kłamie się mówiąc o kimś źle, czyli tak, jak Ty to robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Femina Lubin - poród IP: 89.174.230.* 12.01.09, 15:04 Nie rozumiem dlaczego chcesz przekonać wszystkich jaka to wspaniała klinika a tak nie jest, jeżeli bierzesz za kryterium oceny to że ktoś jest miły to jesteś bardzo krótkowzroczna moje doświadczenia z tą kliniką są inne negatywne i mam prawo wypowiedzi nie musisz zarzucać mi kłamstwa. To że mają dużo pacjentek to jeszcze o niczym nie świadczy, jak się robi cesarki na życzenie to zawsze będzie dużo chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neta38 Re: Femina Lubin - poród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 08:58 Osobiście uważam, iż każda z nas ma prawo do własnego zdania. Wkońcu to opinie subiektywne:) Jeśli chodzi o mnie to jestem z Legnicy, wczoraj byłam u doktora Kazziego. Bardzo miły i dobry specjalista. Co do czekania na wizytę, to trzeba się wykazać cierpliwością. Jednak warto. Polecam. Fachowa obsługa, ładne miejsce, doskonali profesjonaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neta38 Re: Femina Lubin - poród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 18:47 [url=http://www.zapytajpolozna.pl/suwaczki] [img] www.zapytajpolozna.pl/cache/093228b3b70289cf322114e176c05c9d- 0e9270a0514ee6e87aed94f8f74b5f95.png[/img] [/url] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: Femina Lubin - poród IP: *.cdma.centertel.pl 09.08.09, 16:14 jesli chodzi o femine to odradzam wszystkim mama ktore prosza mnie o rade tam w ogole nikt pacjentem sie nie interesuje a po drugie dzieci brane sa do kapania w srodku nocy.Ja musialam na drugi dzien od razu po cesarce wstac nawet o znieczulenie prosilam to dostalam tylko raz.Lekarze sa bardzo niedelikatni dla pacjentek dla takich jak Kazzi nie powinno byc tu miejsca.Steko co wiem na bema jest ok dlatego drugie dziecko bede na bema rodzila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legnica Re: Femina Lubin - poród IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.10, 08:50 sflustrowana jesteś i tyle. Dobry psycholog by ci się przydał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Femina Lubin - poród IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.10, 14:04 forum jest po to aby każdy mógł wyrazić swoją opinię. jeśli tej kobiecie poród w Feminie nie odpowiadał to maiła ku temu powodu, więc uszanuj to. nie każdy poród wygląda tak samo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: Femina Lubin - poród IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.09, 16:02 Od początku korzystam z usług Feminy i ją wszystkim polecam .Obie ciąże prowadził mi dr Kazzi.Jest profesjonalistą. Bardzo jestem zadowolona.Telefony przyjmuje nawet w nocy. Jestem z Lubina i jeszcze nie słyszałam złej opini od moich koleżanek które tam rodziły, czy też miały inne zabiegi ginekologiczne. Teraz jest coraz więcej chętnych pacjentek aby rodzić w dobrych warunkach i przyjeżdżają z całego woj dolnośląskiego (z Wrocka też) tak więc robi się kolejka i można się nie dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała_mimi Re: Femina Lubin - poród IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.10, 21:11 Ja szczerze odradzam, rodziłam w feminie i uwazam ze to była porazka, zapłaciłam za cc 3000, pielegniarka powiedziała mezowi ze tutaj wszystkiego sie dowiemy na temat pielęgnacji niemowląt bo to nasze pierwsze dziecko, a tak naprawde to opieka fatalna, ani nic sie zaptac bo robią łaske ani nic nie doradzą.jak zostawiłam na jedną noc pielęgniarką dziecko bo rana mnie bardzo bolała a mały strasznie płakal i nie mogłam do niego wstać to rano pediatra powiedziała ze wstyd i kto sie bedzie dzieckiem w domu zajmował ??? liczylam tylko dni do wyjscia i wiem jedno w zyciu nie rodziłabym tam drugi raz!!!!!!!!na poczatku to miało byc pieknie !nie polecam, za te pieniądze to mozecie rodzić w panstwowym szpitalu!!ODRADZAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Femina Lubin - poród IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.10, 15:43 bo od zajmowania się dzieckiem jest matka, a nie położna. Jak boli to od tego są leki p/ bólowe. Podejście płacę - żądam, najlepiej żeby jeszcze wychowali moje dziecko - ludzie już powariowali. Odpowiedz Link Zgłoś
przyszlamama28 Re: Femina Lubin - poród 10.01.10, 10:23 Gość portalu: agatka napisał(a): > bo od zajmowania się dzieckiem jest matka, a nie położna. Jak boli to od tego s > ą > leki p/ bólowe. Podejście płacę - żądam, najlepiej żeby jeszcze wychowali moje > dziecko - ludzie już powariowali. tu się z Tobą nie zgodzę, nie rodziłam Feminie, rodziłam w szpitalu panstwowym, jak sie łatwo mozna domyslec za darmo. pielęgniarki wspaniałe, miłe i pomocne, mialam bardzo cięzki poród i same mi zaproponowały ze zanim dojdę do siebie to one się moim dzieckiem zajmą. Od wychowania jest matka owszem, a pielegniarka czy polozna w 3-5 dni nie wychowa dziecka ;))) a co do Feminy to teraz kolezanka miala tam rodzic ale zrezygnowała poniewaz spotkała sie z bardzo wieloma negatywnymi opiniami i woli rodzić za darmo na Bema. A zasada płacę rządam jest jak najbardziej ok, skoro płacę to che zeby ktoś się mną porządnie zajął prawda ?? ja te dziewczyny rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsee Re: Femina Lubin - poród IP: *.static.tvk.wroc.pl 10.01.10, 18:44 Negatywne opinie o Feminie wydają matki ktorym sie w du..ch poprzewracało. Albo ktore nie mialy tej wątpliwej przyjemnosci rodzic jak bydło we wroclawskich szpitalach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Femina Lubin - poród IP: *.bajtnet.lca.pl 26.07.10, 20:04 Jakies swieze wiadomosci z Feminy? Ich strona jest obecnie w przebudowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Femina Lubin - poród IP: *.tktelekom.pl 08.08.10, 17:31 dziewczyny czy bedziecie rodziły w feminie czy nie to wasza sprawa, ja radze sie dobrze zastanowić, miałam w feminie cesarke-masakra!! sama cesarka ok, ale opieka, spodziewałam sie czegos innego, nie liczyłam ze któras z pielęgniarek bedzie warowała przy moim łozku, ale ze ani razu w ciagu dnia nie zaglądnie? to chyba przesada. a tak na marginesie to tak mnie zszyli ze boli mnie do tej pory rana i musze co chwile chodzić na kontrole rany - oczywiscie juz nie do feminy!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka256 Re: Femina Lubin - poród 09.08.10, 18:06 a nie było brzęczyka, żeby zadzwonić po pielęgniarkę, jak czegoś potrzebowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Femina Lubin - poród IP: 192.100.112.* 10.08.10, 11:27 Witam! Bylam. Urodzilam. Polecam w 100% pod kazdym wzgledem. mam porownanie do szpitala na Brochowie, gdzie rodzilam pierwsza moja corke. Nieporownywalny standard - na korzysc Feminy oczywiscie. Odnosze wrazenie, ze narzekaja glownie te Panie, ktore nie mialy "przyjemnosci" rodzenia w panstwowej placowce. Pozdrawiam przyszle mamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Femina Lubin - poród IP: *.tktelekom.pl 10.08.10, 21:35 BYł brzęczyk, owszem, nawet raz mąz zadzwonił to pielęgniarka wpadła i zrobiła awanture ze ten brzeczek powinien byc uzywany w kryzysowych sytuacjach np zasłabniecia. Rodziłam we wrocławiu, na brochowie w 2007 roku i szczerze to nie widze zadnej ale to zadnej róznicy!!! poza kasa oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka256 Re: Femina Lubin - poród 12.08.10, 14:11 No to faktycznie zonk. Wiadomo, że szpital to nie hotel, ale po to się właśnie płaci, aby personel był miły. Ja rodziłam w Strzelinie (chciałam w Oławie, ale trafiłam akurat na powódź) - i jestem zachwycona. Była cc, pielęgniarki, położne i lekarze bardzo mili, bardzo sympatyczni, bardzo profesjonalni. Szpital widać, że nie nowy, ale wszędzie czysto. No i dają podwieczorki i jedzenie na noc, jakby ktoś zgłodniał - ciasteczka, jogurty, kanapki itp. :D Pierwszego synka rodziłam na Brochowie i w życiu tam nie wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pabulka Re: Femina Lubin - poród IP: 188.33.227.* 03.09.10, 12:12 w pełni się zgadzam, ja słyszałam same dobre opinie o feminie, drugie dziecko będę napewno tam rodzić, pierwsze rodziłam na dyrekcyjnej we wrocławiu, lekarza przy porodzie nie było, położne traktowały jak gó...arę, powiedziały że jak będę krzyczeć to mnie zostawią samą, poród we wrocławiu to był koszmar!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legnica Re: Femina Lubin - poród IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.10, 08:57 zgadzam się agatka. Niestety niektórzy tego nie rozumieja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyFemina Re: Femina Lubin - poród IP: 212.144.240.* 24.09.10, 13:14 Aktualnie przeciwko Feminie toczy się sledztwo w Prokuraturze w Lubinie. W wyniku zaniedbania jednego z lekrzy podczas cesarskiego cięcia polegającego na pozostawiniu w ciele ciała obcego (nici chirurgiczne oraz gaza) powstał guz realnie zagrażający życiu pacjentki. Tak więc trudno mówić o fachowym personelu w tej placówce. Warto się więc zastanowić nad porodem w tym szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfemina2 Femina - tak jak wszedzie IP: *.chello.pl 26.09.10, 11:26 Femina ciagle jest promowana przez personel jako super klinika. Prawda jest taka ze jest tam tak jak wszedzie. Jej fenomen polega na rodzeniu cc na zyczenie. Tam funkcjonuje to jak tasmociag. Porodow naturalnych prawie nie ma. I wszystko jest ok jesli porod odbywa sie bez komplikacji. W przypadku komplikacji dziecko przewozone jest do szpitala na Bema a matka zostaje w feminie. Czesto zdarza sie ze matka sama przyjezdza do szpitala zeby byc z dzieckiem. Problem jest tez w tedy gdy chcesz urodzic a nie ma miejsc w niby klinice. Osobiscie spotkalam sie z kilkanastoma takimi przypadkami, aktualnie trwa sprawa przeciwko w feminie forum.gazeta.pl/forum/w,228,116858738,116858738,Poszkodowani_przez_Femine.html Radze zastanowic sie nad wyborem feminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaniepokojona Re: Femina - tak jak wszedzie IP: *.bajtnet.lca.pl 24.10.10, 08:41 Czy ktos moze cos jeszcze napisac obecnie o Feminie? Odpowiedz Link Zgłoś