Dodaj do ulubionych

Atlas po pierwszej rundzie ekstraligi: Czekając...

IP: *.wroclaw.mm.pl 21.05.07, 21:24
Cieślak dzięki za za Jedrzejaka jest rewelacyjny taki normalnie Piotr
Świderski do kwadratu. Jestem pewien że Jamroży by lepiej punktował niż Ogór.

Obserwuj wątek
    • Gość: yha Re: Atlas po pierwszej rundzie ekstraligi: Czekaj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.07, 21:51
      KLINDT I HOLDER DO BOJU !!!!!!!!!!

jędrzejak na ławe a niech go tylko zobacze na torze w niedziele to wyjde ze
      stadionu jak stoje, nie bede placic za bilet zeby mi takiego cieniasa wciskali

Nicolai , Chris, dajecie !!
      • cancro Re: Popisał się pan trener w Lesznie :-) 22.05.07, 09:46
        Bodaj w 10 wyścigu nasz podobno największy wyga w lidze wystawił rezerwę
        taktyczną przeciw najlepszej prze leszneńskiej: Adams-Baliński. Oczywiście
        wysawił Hansa w parze z takim asem jak Gapcio. Ludzie! Toż chyba każdy z kibiców
        zrobiłby z tego przepisu lepszy użytek!
        Chciałem także posypać głowę popiołem. Twierdziłem, że Jędrzejak zastąpi
        Hampelka. Szkoda, ze mecz z Włókniarzem już był, bo poszedł bym do Częstochowy
        na piechotę - za karę oczywiście. Panie Tomku, wracaj pan choćby jutro do
        Ostrowa, nie rób pan siary!
        Szkoda, że gazeta nie uznała za stosowne zamieszczenia relacji z tego meczu. Za
        to wczoraj mieliśmy relację z III ligi piłki kopanej. Brawo panowie redaktorzy :-(
    • cancro Panie kub 22.05.07, 09:50
      Zamieszczona przez pana tabela jest do "dup". Przepis mówi, ze w przypadku
      jednakowej ilości dużych punktów o kolejności decyduje wynik pojedynku między
      zainteresowanymi drużynami. Atlas zarówno z ZKŻ, jak też a Włókniarzem przegrał,
      powinien więc być na 6. miejscu. Przed napisaniem kolejnego odkrywczego
      artykułu, w którym ani słowa o ostatnim meczu, a tylko wyliczanka punktowa,
      polecam lekturę Regulaminu... na stronach PZMot.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka