Gość: kibic IP: *.wroclaw.mm.pl 21.05.07, 21:24 Cieślak dzięki za za Jedrzejaka jest rewelacyjny taki normalnie Piotr Świderski do kwadratu. Jestem pewien że Jamroży by lepiej punktował niż Ogór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yha Re: Atlas po pierwszej rundzie ekstraligi: Czekaj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.07, 21:51 KLINDT I HOLDER DO BOJU !!!!!!!!!! jędrzejak na ławe a niech go tylko zobacze na torze w niedziele to wyjde ze stadionu jak stoje, nie bede placic za bilet zeby mi takiego cieniasa wciskali Nicolai , Chris, dajecie !! Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Popisał się pan trener w Lesznie :-) 22.05.07, 09:46 Bodaj w 10 wyścigu nasz podobno największy wyga w lidze wystawił rezerwę taktyczną przeciw najlepszej prze leszneńskiej: Adams-Baliński. Oczywiście wysawił Hansa w parze z takim asem jak Gapcio. Ludzie! Toż chyba każdy z kibiców zrobiłby z tego przepisu lepszy użytek! Chciałem także posypać głowę popiołem. Twierdziłem, że Jędrzejak zastąpi Hampelka. Szkoda, ze mecz z Włókniarzem już był, bo poszedł bym do Częstochowy na piechotę - za karę oczywiście. Panie Tomku, wracaj pan choćby jutro do Ostrowa, nie rób pan siary! Szkoda, że gazeta nie uznała za stosowne zamieszczenia relacji z tego meczu. Za to wczoraj mieliśmy relację z III ligi piłki kopanej. Brawo panowie redaktorzy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Panie kub 22.05.07, 09:50 Zamieszczona przez pana tabela jest do "dup". Przepis mówi, ze w przypadku jednakowej ilości dużych punktów o kolejności decyduje wynik pojedynku między zainteresowanymi drużynami. Atlas zarówno z ZKŻ, jak też a Włókniarzem przegrał, powinien więc być na 6. miejscu. Przed napisaniem kolejnego odkrywczego artykułu, w którym ani słowa o ostatnim meczu, a tylko wyliczanka punktowa, polecam lekturę Regulaminu... na stronach PZMot. Odpowiedz Link Zgłoś