robak_wroc 01.06.07, 13:48 Dorzycajcie swoje lini do fotek. Tu moja czesc: mixol.org/temp/poltegor2007/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cookie Dzięki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:23 Zdjęcia rewelacyjne! Nie miałem okazji poobserwować, ale widzę, że akcja się udała. Całe szczęście, że nikt nie zginął, a czerwona farba da się wyprać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Dzięki! 01.06.07, 14:38 Gość portalu: cookie napisał(a): > Zdjęcia rewelacyjne! > Nie miałem okazji poobserwować, ale widzę, że akcja się udała. > Całe szczęście, że nikt nie zginął, a czerwona farba da się wyprać :-) najlepsza akcja jak sie okazalo byla z tylu "od wejscia". tam gdzie wiekszosc ludzi stala to tak marniawo w sumie. dopiero jak smiglowiec byl to tam cos sie dzialo, a tak to najlepsze akcje z drugiej strony jak sie ludzie szarpali z ratownikami, bluzgali na nich itp :) fajnie to wygladalo jak ratownik wlasnie ratuje klienta a tem mu mowi "spier.. zostaw mnie ku.." ;> przyznac musze, ze grajkow-poszkodowanych mieli naprawde dobrze wczutych w role ;) nawet w namiotach ratowniczych i obok nich nadal grali swoje role. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodri Re: Dzięki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 15:21 zdjecia naprawde rewelacyjne, chyba najlepsza foto-relacja dostepna na necie Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Dzięki! 01.06.07, 15:40 Gość portalu: rodri napisał(a): > zdjecia naprawde rewelacyjne, chyba najlepsza foto-relacja dostepna na necie ee... raczej nie. zrzucilem na szybciora z aparatu i bez wiekszych obrobek wciepnalem na serw, zeby mogli to zobaczyc jak najszybciej ci ktorzy musieli byc w pracy, ale dziekuje za uznanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: poltegor plonie - akcja ratownicza FOTY! IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.07, 15:48 to i ja sie podepnę, dopiero się uczę więc nie marudzić że słabe - picasaweb.google.pl/mf.poltegor/PoEgnianiePoltegoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlt Re: poltegor plonie - akcja ratownicza FOTY! 01.06.07, 19:14 fotowroclaw.blox.pl/2007/06/Pozar-w-Poltegorze.html i wszystko co zrobilem, bez przerobek: picasaweb.google.pl/zoltyPL/PoltegorPlonie PS robaku, zdjecie mi zrobiles ;) Może odnajdziesz się na moich... Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: poltegor plonie - akcja ratownicza FOTY! 01.06.07, 23:48 tp Ty kestes z tym nikonem?? Odpowiedz Link Zgłoś
zlt Re: poltegor plonie - akcja ratownicza FOTY! 02.06.07, 10:05 > tp Ty kestes z tym nikonem?? Nie :D Na jednej fotce z kompaktem. Nikona, ani żadnego EOSa póki co jeszcze długo nie będzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: poltegor plonie - akcja ratownicza FOTY! 02.06.07, 11:18 zlt napisał: > > tp Ty kestes z tym nikonem?? > Nie :D > Na jednej fotce z kompaktem. Nikona, ani żadnego EOSa póki co jeszcze długo nie > będzie :( no tak sobie pozniej przypomnialem ze masz jakiegos pałerszota chyba czy cos takiego. przyznaj sie ktory to Ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlt Re: poltegor plonie - akcja ratownicza FOTY! 02.06.07, 11:57 robak_wroc napisał: > no tak sobie pozniej przypomnialem ze masz jakiegos pałerszota chyba czy cos > takiego. przyznaj sie ktory to Ty ;) Na zdjęciu gdzie wjeżdża Passat straży pożarnej. Próbuję zmieścić w kadrze i nie spotkać się bliżej z tym: fotowroclaw.blox.pl/resource/poltegor_cwiczenia_01_06_2007_02.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: poltegor plonie - akcja ratownicza FOTY! 02.06.07, 12:39 to i tak nie wiem ktorys Ty ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zlt Re: poltegor plonie - akcja ratownicza FOTY! 02.06.07, 12:52 robak_wroc napisał: > to i tak nie wiem ktorys Ty ;] To może i lepiej ;) Jeszcze więcej osób by mnie rozpoznało i musiałbym się przed fankami chować ;] Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: poltegor plonie - akcja ratownicza FOTY! 02.06.07, 14:17 spokojna Twoja rozczochrana. ja Twoja fanka nie zostane :D na maila gazetowego zarzuc info dokladniejsze ktory to Ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlt Re: poltegor plonie - akcja ratownicza FOTY! 03.06.07, 14:29 robak_wroc napisał: > spokojna Twoja rozczochrana. ja Twoja fanka nie zostane :D Uff! Już się bałem! ;P > na maila gazetowego zarzuc info dokladniejsze ktory to Ty ;) Wysłane... Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: poltegor plonie - akcja ratownicza FOTY! 03.06.07, 14:38 zatem czas po paru tygodniach znow tam wejsc, bo ogolnie to tego maila nie uzywam :D Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.k Re: poltegor plonie - akcja ratownicza FOTY! 02.06.07, 01:39 nasze.miasto.wroclaw.pl Kategoria "Wydarzenia". Odpowiedz Link Zgłoś
koloko.sdk Re: poltegor plonie - akcja ratownicza FOTY! 02.06.07, 08:59 picasaweb.google.com/koloko.sdk/Poltegor2007 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekwroclaw Re: poltegor plonie - akcja ratownicza FOTY! IP: *.elektrosat.pl 02.06.07, 14:52 my.opera.com/kaczmar119/albums/show.dml?id=278916 wkrotce beda kolejne:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: poltegor plonie - akcja ratownicza FOTY! IP: *.core.lanet.net.pl 02.06.07, 21:09 www.e-lama.pl/galerie_powiekszenie.php?id=5347 Odpowiedz Link Zgłoś