Dodaj do ulubionych

W Teatrze Polskim casting do show tanecznego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 11:07
Zajebisty pomysł, to będzie to, w końcu pieniądze nie będą grały
rolę w produkcji i na pewno zobaczymy najefektowniejsze
widowisko taneczne jakie kiedykolwiek pojawiło sie w Polsce.
Gratuluję wyboru Jarosława Stańka na reżysera i choreografa tego
przedstawienia, Adam Sztaba też jest jednym z najlepszych. Marka
Borettiego nie znam za bardzo, ale po tym jak odwiedziłem stronę
internetową to ma się człowiek czym pochwalić.
To podstrona serwisu tanecznego www.balet.pl

news.free4web.pl/PokazNews.jsp?u=1378&n=78147
na której znajdują się istotne informacje.

Trzymam za Was kciuki. Szkoda, że we Wrocławiu robicię tylko
casting, ale może odwiedzicie nas z przedstawieniem.
Obserwuj wątek
    • Gość: maxik 2 milony złotych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 11:15
      To dużo czy mało?

Może ktoś z czytelników gazety wie jak duże są budżety innych
      produkcji teatralnych.

2 miliony to dużo ale jak to się ma na tle innych produckji?
    • Gość: qrewka Re: W Teatrze Polskim casting do show tanecznego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.03, 12:17
      Adam Sztaba we Wrocku!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      trzeba tam pójść:-)))))))))))))
      • Gość: Dorota Adam Sztaba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 13:15
        Gość portalu: qrewka napisał(a):

> Adam Sztaba we Wrocku!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        > trzeba tam pójść:-)))))))))))))

strony.wp.pl/wp/floom/Floo/AdamSztaba/
    • Gość: Agata W Teatrze Polskim casting do show tanecznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 14:41
      Startuje wielka produkcja. Tylko pogratulować możliwości, zobaczymy jak zostaną
      one wykorzystane już na wiosnę, oby tylko nie trzeba było jeździc do Gdyni aby
      zobaczyć to widowisko.
    • Gość: 123 W Teatrze Polskim casting do show tanecznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 13:07
      To dzisiaj?
      • Gość: kama Re:W Teatrze Polskim casting do show tanecznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 13:39
        Jaki by poziom?
        • Gość: Marcin Teraz Łódź!!! IP: *.swps.edu.pl / 192.168.17.* 12.06.03, 15:02
          Dla osób tańczących, które jeszcze chcą się załapać do produkcji proponuje
          casting w Łodzi:

Casting w Łodzi we wtorek (17.06.2003) o godz. 12.00 w Domu
          Kultury "Energrtyk", Al. Politechniki 17. Dojazd tramwajem nr. 15, autobusami
          72, 55, 69

Podobno ma byc jeszcze w Gdyni finałowy casting około 28.
        • Gość: Asia W Teatrze Polskim casting do show tanecznego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 10:18
          Każdy wchodził indywidualnie więc trudno powiedzieć jaki był poziom.
    • Gość: MACIEJ FLOREK NAJNOWSZE INFORMACJE IP: 213.199.192.* 14.06.03, 12:24

System newsów:

news.free4web.pl/index.jsp?u=46610&k=16876
      Jeszcze dwa terminy castingów!!!!
    • Gość: Dorota W Teatrze Polskim casting do show tanecznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.03, 23:22
      Cieszyć się trzeba, że Wrocławianin jest w grupie realizatorów, bezpośrednio
      związanych z produkcją, a ja myslałam, że we Wrocławiu nie ma ciekawych
      osobowaści twórczych, które potrafia zawalczyć rynki innych polskich miast.
      Gratuluję pomysłu i czekam na przyjazd do Wrocławia.
    • Gość: Ania Już wystartowali IP: 213.76.140.* 04.07.03, 16:40
      Próby już trwają. W Październiku premiera.
      • Gość: taniec taniec !!! Informacje w internecie o produkcji znaleźć można: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 00:29
        między innymi na stronach:
        strony.wp.pl/wp/dmfloo/opentaniec/
        strony.wp.pl/wp/jaroslaw_staniek/produkcje/
        opentaniec.pl
        www.teatry.art.pl/!recenzje/opentaniec_sta/opentaniecs.htm
        fakty.interia.pl/kultura/news?inf=380347

• Gość: super Re: Informacje w internecie o produkcji znaleźć m IP: *.nitka.net.pl 05.08.03, 23:31
          bardzo się cieszę że to ma miejsce w Polsce i pieniądze nie grają roli( budżet
          2 miliony) tylko ubolewam że wojtek kościelniak nie ma szansy na tą kase a on
          pewnie by bardzo chciał w końcu ma już swoją markę chocażby wśród wrocławskiej
          PO jako wspaniał chłopiec do lania. Jak trzeba coś położyć to wojtek jest
          najlepszy a do tego na wszystko się zgadza. Mimo wszystko trzymam kciuki
    • maciej_florek OPENTANIEC OFICJALNA STRONA INTERNETOWA 13.08.03, 17:28
      www.opentaniec.pl
      • maciej_florek WWW.OPENTANIEC.PL 22.08.03, 00:58

> www.opentaniec.pl

Ruszyła oficjalna strona przedstawienia. Zapraszam do obejrzenia filmów
        promocyjnych, materiałów z castingów, podyskutowania na forum, posłuchania
        muzyki i przeczytania informacji o przedstawieniu, realizatorach i nowościach.
        • Gość: Floo Strona internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 00:32
          dmfloo.webpark.pl/opentaniec/
        • Gość: zaczarowany ołówek Re: WWW.OPENTANIEC.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 05:21
          No proszę Staniek odszedł z Wrocławia i wywinął taki numer w Trójmieście.
          Ciekawe kiedy Opentaniec dotrze do Wroclawia?
    • Gość: : ) Za tydzień premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 09:19
      www.rmf.pl/imprezy.html?sub=opentaniec&m=200310
    • maciej_florek OPENTANIEC TVP1 dzisiaj 23.00 Warto włączyć TV 03.11.03, 16:08
      O 23.00 na TVP1 mozna zobaczyć film w części ukazujące kulisy powstawania
      OPENTAŃCA.

ZAPRASZAM, WARTO!!!

PIERWSZE POLSKIE SHOW TANECZNE OPENTANIEC
      www.opentaniec.pl
    • Gość: Zbyszek W Teatrze Wielkim 1 grudnia IP: 213.199.192.* 07.12.03, 04:34
      1 grudnia Opentaniec został pokazany w najwiekszym teatrze w Europie - Teatrze
      Wielkim w Warszawie, a potem na Torwarze również w stolicy(2,5 tysiecy
      widzów/przedstawienie). To niezwykłe przedsięwziecie ma również zawedrować do
      Wrocławia i ze wzgledu na brak sceny mieszczącej ponad 3 tonową scenografię i
      kilkudziesięciu roztańczonych artystów spektakl ma byc pokazany w Hali Ludowej.
      • Gość: diga Re: W Teatrze Wielkim 1 grudnia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 20:42
        NO WŁAŚNIE CO TAM Z TYM OPENTAŃCEM.TAK NAGLE UCICHŁO???
        SŁYSZŁAM O SPEKTAKLU SAME NEGATYWNE OCENY.
        WARTO WYDAWAC KASE ??? KIEDY SHOW BEDZIE WE WROCKU?
        • click_click OPENTANIEC - DAJĄ CZADU I SĄ NAPRAWDĘ NAJLEPSI 11.12.03, 13:36
          CHYBA KTOŚ ZAZDROSNY PRZEKAZAŁ CI TE OCENY, BO SPEKTAKL JEST NIESPOTYKANY POD
          KAŻDYM WZGLEDEM W POLSCE, ALE SĄDZĘ, ŻE NIECZĘSTO TAKIE WYZWANIE MOŻNA ZOBACZYĆ
          NA CAŁYM ŚWIECIE. JA AKURAT TAŃCZĘ I WIEM ILE WYSIŁKU I CZASU POŚWIECIĆ MUSIELI
          ARTYŚCI ABY PRZYGOTOWAĆ TEN SPEKTAKL. TE WSZYSTKIE WYKRĘCENIA, PRACA CAŁEGO
          CIAŁA, USTAWIENIA RĄK, NÓG W CAŁYM KILKUDZIESIECIOOSOBOWYM ZESPOLE ABY WSZYSTKO
          WYGLĄDAŁO JAK POD KRESKĄ, A PRZECIEŻ KAŻDY CZŁOWIEK JEST INNY. PIĘKNE
          DZIEWCZYNY, MACHAJĄCE NOGAMI NAD GŁOWĄ Z LEKKOŚCIĄ BALETNICY ZA CHWILĘ TAŃCZĄ
          (DLA ZARTU) HIP-HOPOWY KAWAŁEK. TANCERZE DO UMIEJĘTNOŚCI TANECZNYCH DODAJĄ
          AKROBATYKĘ (SALTA, WYRZUTY, ŚRUBY...). POPROSTU PEŁNOWYMIAROWE WIDOWISKO Z
          LASERAMI, REWELACYJNYM ŚWIATŁEM I PRZEDEWSZYSTKIM WSPANIAŁĄ MUZYKĄ ADAMA
          SZTABY. TAK JAK I JEMU TAK I STAŃKOWI (CHOREOGRAF) UDAŁO SIE POŁĄCZYĆ
          NOWOCZESNOŚĆ Z TRADYCJĄ W SPOSÓB ATRAKCYJNY I PRZYCIĄGAJĄCY TŁUMY.

JA MIAŁEM OKAZJĘ WYBRAC SIĘ DO NAJWIEKSZEGO TEATRU W EUROPIĘ, GDZIE OPENTANIEC
          BYŁ GRANY I TO CO MĄGĘ Z PEWNOŚCIĄ POWIEDZIEĆ TO MOŻE SĄ JAKIEŚ OSOBY, KTORYM
          TAKA FORMA SZTUKI SIE NIE PODOBA, ALE NAPEWNO WIEDZĄ, ŻE DRUGIEGO TAK
          DOPRACOWANEGO WIDOWISA NIE BYŁO I JAK SĄDZE NIE ZA SZYBKO BĘDZIE W NASZYM
          KRAJU. WIDOWISKO, KRTÓRE JAK ZAPOWIADAJĄ PRODUCENCI, MA OCZAROWAĆ EUROPĘ I MOŻE
          STANY DOCENIA KAŻDY, BO TYLE POTU NA TRENINGACH, NIKT NIE JEST WSTANIE
          NIEDOCENIĆ. ZRESZTĄ O OPENTAŃCU MÓWI SIĘ GŁOŚNO I WYRAŹNIE BO JEST NAPRAWDĘ
          DOBRY. ZAPŁACIŁEM TROCHE ZA BILET ALE POD RZADNYM WZGLEDEM NIE ŻAŁUJĘ i TAK
          BILET BYŁ 3RAZY TAŃSZY NIŻ NA JAKIEKOLWIEK ZACHODNIE PRODUKCJE, A JAKOŚĆ
          ENERGIA JEST MI DUŻO BLIŻSZA W OPENTAŃCU.

NIESTETY NIE WIEM KIEDY BĘDZIE WE WROCŁAWIU, NAJCZĘŚCIEJ MOŻNA GO ZOBACZYĆ (OD
          STYCZNIA) W TEATRZE MUZYCZNYM W GDYNI.

KILKA ZDJĘĆ I NOTKĘ MOŻNA ZOBAZYC W SERWISIE BALET.PL
          www.balet.pl/portal/index.php?option=content&task=view&id=31
    • Gość: Dorota Re: W Teatrze Polskim casting do show tanecznego IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 21:39
      NIESTETY JAK DLA MNIE TO WIELKA CHAŁA. TYLE ZMARNOWANEGO SZMALU W KOLEJNE
      POLSKIE UROJENIA O SWOJEJ ORGINALNOŚCI I ŚWIETNOŚCI. STRASZNIE SIĘ ZAWIODŁEM I
      BYŁO MI NAWET PRZYKRO BO TRZYMAŁEM KCIUKI ZA TĄ IMPREZĘ. MAM NADZIEJĘ ŻE
      REALIZATORZY DOSTALI KUBEŁ ZIMNEJ WODY NA GŁOWĘ I NAUCZYLI SIĘ TROCHĘ POKORY.
      MUZA TO DNO,REŻYSERII NIE MA,CHOREOGRAFIA BEZ POZYTYWNEGO ZASKOCZENIA ALE
      POPRAWNA, WYKONAWCY TO NAJWIĘKSZY PLUS TEGO SHOW. REALZATORZY DO SZKOŁY!!!
      • Gość: opętany opentaniec wyszedł na dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 00:46
        OPENTANIEC wyszedł na DVD narazie tylko dla agencji kulturalnych,(tak jak na
        targach MIDEM w Cannes) pod koniec roku ma się ukazać sfilmowany Opentaniec na
        DVD dla widzów. Z tego co mi wiadomo widowisko ma się pojawić u nas w kwietniu.
        Moja ocena spektaklu jest nader pozytywna i moim zdaniem to co pokazali
        tancerze i muzycy w Teatrze Wielkim w Warszawie było poprostu niewyobrażalne i
        wspaniałe. Widziałem posłów i aktorów z pierwszych stron gazet klaszczących i
        doceniających wysiłek, obok którego nie można przejść obojętnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka