Dodaj do ulubionych

efekt axe we Wrocku

04.06.07, 18:12
Widzial ktos te dziewczyny? Moze nawet ktos ma zdjecia??
Obserwuj wątek
    • Gość: luk Re: efekt axe we Wrocku IP: *.krt.net.pl 04.06.07, 20:49
      no ciekawie to wyglądało - podobno fotki mają być na stronie organizatora tej
      akcji, ale zobaczymy /przeciez to kilka tysiecy fotek/

To jest jeden z tych dni, w którym pluję sobie w brodę, że nie wziełem aparatu...
      • robak_wroc Re: efekt axe we Wrocku 04.06.07, 22:48
        Gość portalu: luk napisał(a):

> To jest jeden z tych dni, w którym pluję sobie w brodę, że nie wziełem aparatu.
        > ..

dlatego ja z moim sie nie ozstaje. 99% czasu mam go przy sobie. nawet jak ide po
        chleb :)
        • Gość: jackie Re: efekt axe we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 15:30
          sprytnie, sprytnie.

ja zaluje, ze mieszkam tylko pod wrockiem i do nas jakos nie przyjechaly :( moze
          trzeba jak w reklamach - popryskac axe na cale miasteczko i przybiegna? ;)
          • Gość: Grzechu Re: efekt axe we Wrocku IP: *.aster.pl 11.06.07, 20:26
            Jeee, jaaaa:) to sie dzieje, niezla opcja, gorace cialka w gorace dni, mniam mniam
            • Gość: jackie Re: efekt axe we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 14:00
              hmm, a moze ktos wie gdzie one teraz jechac beda? w jakich miastach jeszcze
              popatroluja axe'owe panienki? moze gdzies w okolicy beda, to sie wybiore? :D
              • Gość: Roberto Re: efekt axe we Wrocku IP: *.aster.pl 12.06.07, 18:32
                Ha widzialem CKM-a w kiosku, z efektem AXE na okladce:), niezle niunie
    • Gość: Kobieta Re: efekt axe we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 14:37
      www.ae.jgora.pl/sm/forum/album_cat.php?cat_id=51&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&start=25
      macie niewyzyte samce... nacieszcie swoje oczy i puste glowy...
      • robak_wroc Re: efekt axe we Wrocku 06.06.07, 15:42
        i po co ten prymitywny komentarz?
        • Gość: gosc Re: efekt axe we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 17:15
          tak samo prymitywny jak prymitywne jest podejscie facetow do kobiet... wielkie
          halo... biegac cay dzien z aparatem bo jakies laski w krotkich spodnicach wyszly
          na miasto... jakby to bylo wydarzenie swiatowej rangi... wyglada na to ze przez
          cale lato tak powinno sie biegac z aparatem... :P
        • Gość: josip Re: efekt axe we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:39
          Robak, nie martw sie. Kobiety takie sa - nie interesujesz sie nimi = zle. Interesujesz sie = zle.

:)
          • robak_wroc Re: efekt axe we Wrocku 06.06.07, 23:27
            albo to jedna z tych o twarzy sobeckiej :D
          • Gość: rara Re: efekt axe we Wrocku IP: *.dialog.net.pl 11.06.07, 20:53
            Tu mamy do czynienia z innego rodzaju problemem:

interesujesz sie jednymi (ladne spodniczki nogi itp), a drugimi niestety nie
            (pewnie olurachy, brzuszek i komputer) i tu jest kłopot: ZAZDROSC!

PS. moja żona nosi olurary i ma brzuszek, ale i tak ja kocham!
        • Gość: x Re: efekt axe we Wrocku IP: 80.51.132.* 06.06.07, 23:23
          moze zazdrosci?
        • Gość: kobieta Re: efekt axe we Wrocku IP: 87.99.32.* 11.06.07, 22:12
          Odwróć role. Zabawne czy żenujące? Mnie jako kobietę reklama Axe obraża.
          Sprowadza do lali.
          Ps. Nie mam brzuszka, okulary mam dobrze dobrane.
          • Gość: tommy Re: efekt axe we Wrocku IP: *.as.kn.pl 12.06.07, 17:30
            ee to te z wrocka jakies brzydkie:(((
            • Gość: xx Re: efekt axe we Wrocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 18:50
              Zdaje się z powyższych wypowiedzi, że kobiety z brzuszkiem są gorsze. A może
              nie są na tyle interesujące, żeby iść z nimi do łóżka?
              Szkoda tylko, że panowie nie wiedzą, że po urodzeniu dziecka większość kobiet
              ma brzuszek, rozstępy i oklapnięty biust!
              Ale to zauważają dopiero po fakcie, po tym jak związali się z kobietą dla jej
              cudnego ciała, a nie dla tego co lala ma w środku (rozum, zainteresowania,
              inteligencja).
              I wcale nie mówię tego dlatego, że natura poskąpiła mi urody...
              Pozdrawiam wszystkich Panów
              • alkawil Re: efekt axe we Wrocku 13.06.07, 19:34
                Dziewczyny teraz pojechaly do Poznania:)) a pozniej do Szczecina i Gdańska
              • Gość: jackie Re: efekt axe we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 12:16
                jesli ktos jest na tyle glupi by wiazac sie dla samego ciala, to bardzo mi
                przykro. tak samo dziewczyny, jak i faceci wybieraja najpiew na podstawie
                wygladau, a potem (z tych co sie podobaja) wybieraja odpowiadajacego z calej
                reszty cech (charakter, humor, inteligencja). i tu sie nie ma co dziwic czy sie
                oburzac.

ale nadal nie rozumiem co to ma do fajnych dziewczyn chodzacych z tymi patrolami
                axe? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka