1410_tenrok 07.06.07, 20:41 A może by pan Orszak zajął się nopem i innymi tego typu bzdurami. Wtedy nikit nie będzie pisał idiotyzmów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1410_tenrok Jaka jest ta lupa? 07.06.07, 20:41 A może by pan Orszak zajął się nopem i innymi tego typu bzdurami. Wtedy nikit nie będzie pisał idiotyzmów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Artykuł z "El Pais" pod lupą prokuratury IP: *.blue-net.com.pl 07.06.07, 21:09 1410_tenrok napisał: > A może by pan Orszak zajął się nopem i innymi tego typu bzdurami. Wtedy nikit > nie będzie pisał idiotyzmów. Bardzo Cię widać gudłaju boli, że Polacy dbają o dobre imię swojej Ojczyzny, skoro wypowiedź w wątku poniżej Ci nie wystarcza i zakładasz nowy, żeby to samo powiedzieć raz jeszcze. A to bezczelne obszczekiwanie Polski przez Zydówkę na łamach "El Pais" jest karygodne. Re: no wiedziałem, że to pomylency z elperu Autor: Gość: e Data: 06.06.07, 22:11 ------------------------------------------------------------------------------- 1410_tenrok napisał: > nie macie nic innego do roboty? A może kapustę albo ziemniaki w ogródku > posadzicie. Solidaryzujesz się z rodaczką? Irytujesz się, kiedy Polacy stają w obronie dobrego imienia swojej ojczyzny? Żaden Żyd jak świat długi i szeroki nie powinien czuć się bezpiecznie, kiedy szkaluje naród polski. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Artykuł z "El Pais" pod lupą prokuratury 07.06.07, 21:23 No właśnie, jak widać Polacy to nie są antysemici. Nawet jak kogoś proboją obrazić nazywając go "Żydem" to "Żyd" piszą z dużej litery :D Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Artykuł z "El Pais" pod lupą prokuratury 07.06.07, 21:43 tomek854 napisał: > No właśnie, jak widać Polacy to nie są antysemici. Nawet jak kogoś proboją > obrazić nazywając go "Żydem" to "Żyd" piszą z dużej litery :D To ciekawe, ale coraz częściej nazwanie Żyda Żydem jest przez tego Żyda traktowane jako obelga. Ukrywają swoją tozsamość, zmieniają nazwiska, jakby się swojej żydowskości wstydzili. Aż tak nisko cenią swoją nację? I cóż to za obelga powiedzieć o Czechu Czech, o Duńczyku Duńczyk, o Polaku Polak? Tytułem wyjaśnienia - słowo Żyd mozna też pisać z małej litery i jest to poprawne. Oznacza ono wtedy wyznawcę religii żydowskiej. Podobnie z małej litery piszemy katolicy, luteranie, husyci. Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: Artykuł z "El Pais" pod lupą prokuratury 07.06.07, 23:15 Niech ta Ojczyzna zacznie dbać o podstawowe problemy, a nie tropienie spisków.Dziwisz się?Nasza homofobia jest już znana w świecie.Niedługo całkiem się zmarginalizujemy Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Artykuł z "El Pais" pod lupą prokuratury 07.06.07, 23:25 oels napisał: > Niech ta Ojczyzna zacznie dbać o podstawowe problemy, a nie tropienie > spisków.Dziwisz się?Nasza homofobia jest już znana w świecie.Niedługo całkiem > się zmarginalizujemy Dobre imię to nie jest sprawa marginalna, żeby o nią nie dbać. Jaka homofobia? Kolejny slogan twórców "poprawności politycznej". zamiast naturalny odruch obrzydzenia do sodomitów - homofobia zamiast pederasta - gej, albo kochający inaczej zamiast złodziej - uczciwy inaczej zamiast kretyn - inteligentny inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: Artykuł z "El Pais" pod lupą prokuratury 07.06.07, 23:31 Homoseksualizm=sodomia?Zaślepiony jesteś.Naucz się tolerancji.A jakby ktoś z twoich bliskich przyznał się że jest homo.Wyklął byś tą osobę.Śmieszni jesteście katolicy Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Artykuł z "El Pais" pod lupą prokuratury 07.06.07, 23:40 oels napisał: > Homoseksualizm=sodomia?Zaślepiony jesteś.Naucz się tolerancji.A jakby ktoś z > twoich bliskich przyznał się że jest homo.Wyklął byś tą osobę.Śmieszni > jesteście katolicy Co za pytanie, nienormalny chyba jesteś. A gdyby ktoś z Twoich bliskich zachorował, to byś go wyklął? Tak, ateisto, protestancie, żydzie czy kim tam jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: Artykuł z "El Pais" pod lupą prokuratury 07.06.07, 23:44 Uważasz że normalnie myślący człowiek musi być ateistą albo żydem?Śmieszny jesteś.Żal mi ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Artykuł z "El Pais" pod lupą prokuratury 07.06.07, 23:56 oels napisał: > Uważasz że normalnie myślący człowiek musi być ateistą albo żydem?Śmieszny > jesteś.Żal mi ciebie. Uważam, że normalnie myślacy człowiek nie musi być ani żydem ani ateistą. Nie uważam, że jesteś normalnie myślacym człowiekiem. Uważam, że możesz być ateistą, żydem, protestantem, prawosławnym, muzułmaninem, buddystą albo bałwochwalcą. Raczej nie katolikiem, bo uważasz ich za śmiesznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomx Re: Artykuł z "El Pais" pod lupą prokuratury IP: *.brig.cable.ntl.com 07.06.07, 23:58 A co ty masz do "Diwisz"a? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Matołeczku, niestety muszę cie zmartwić 08.06.07, 21:03 mam papierki rodzinne, na to, że przynajmniej od kilkuset lat Zydów u nas nie było we krwi. A wy, jak nie macie co pisać, to przyklejacie komuś łatkę semity. Jesteście nudni. Gdyby nie ta cała demokracja i prawo, kazałbym cie nabiś na pal, a przedtem odpowiednio wybatorzyć, za twoje i innych łajdactwa. A redaktorka z El Pais napisała prawde. Ty sam tego dowiodłes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Matołeczku, niestety muszę cie zmartwić 09.06.07, 00:14 1410_tenrok napisał: > mam papierki rodzinne, na to, że przynajmniej od kilkuset lat Zydów u nas nie > było we krwi. A wy, jak nie macie co pisać, to przyklejacie komuś łatkę semity. > Jesteście nudni. Gdyby nie ta cała demokracja i prawo, kazałbym cie nabiś na > pal, a przedtem odpowiednio wybatorzyć, za twoje i innych łajdactwa. > > A redaktorka z El Pais napisała prawde. Ty sam tego dowiodłes!!! Osobliwa filozofia: Jak ktoś pomawia Żydów, to trzeba go ścigać (np. Irvinga) Jak Żydówka pomawia Polaków, to cały chór na forum GW tokuje - głupota, bez sensu, nie ośmieszajmy się, nie ma szans itd. Niektóre, co bardziej wredne gudłaje mają czelność przy tej okazji twierdzić, że Żydówka Rahola miała rację, albo że wszystkiemu winni są Kaczyńscy. Ja rozumiem - naród wybrany, ale to nie usprawiedliwia stosowania filozofii Kalego. Twierdzisz <tenrok>, że masz papierki. Pejsaty jegomość o wydatnym nosie przedstawia się - Potocki jestem. Pada pytanie - a przedtem? Odpowiedź - Lubomirski. I powinieneś wiedzieć gudłaju, że nie wybatorzyć a wybatożyć (batogi). Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Matołeczku, mogę cie wybatorzyc i wybatozyc, jak c 11.06.07, 00:07 hcesz. Chory jestes. Wszedzie szukasz Zyda. Lubisz ich jeść czy potrzebujesz do innych celów? Ze mną matołeczku daleko nie zajedziesz, bom ja nie Zyd. Choc, powiem otwarcie - czytając od dawna Twoje teksty i Tobie podobnych, bardziej poważam Zydów i rozumiem, że mają nas za kretynów. Na szczęście wśród nas znajduje się mało debili Twojego pokroju. I to jest radością, choć smutkiem jest, że nadal się znajdują i dają asumpt takim redaktorkom, jak ta z El Pais, do pisania takich artykułów. A, zauważyłem pewne problemy w percepcji pana irwinga. Widac nie jesteś specjalistą. Pan Irving wielokrotnie wypowiada sie nie dość korzystnie również na nasz temat. Nie przeszkadza Ci to, że pluje na Polaków? A to, dopiero osobliwa filozofia (nie nazwałbym tego tak górnolotnie, zważyszy na fakt, że filo - umiłowanie, a sophia - to mądrość; a tego w Twoich tekstach nie widzę). Jakbyć potrzebował literaturki p. irvinga - służę (niestety w obcych językach). Kochasz nazistów, ale wymazujesz z pamięci wszelkie niekorzystne elementy. Można i taki. Tylko nie wiem do czego to prowadzi. Ty powinienes wiedziec, ale jeżeli nie wiesz - twój psychiatra z pewnością Ci pomoże, mój matołeczku. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok i jezszce jedno matołeczku 11.06.07, 00:12 zauważyłem, że bardzo lubisz stosować w takich dyskusjach język fekalliczny. Czyżbyś nie umiał inaczej? Masz jakieś problemy? Stosowanie takiego języka świadczy o poważnych schorzeniach mózgu. Zastanawiałeś się nad tym kiedyś? Ps. To taka rada, nazwijmy od znajomego z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Po prostu hiszpania ostatnio wielbi 07.06.07, 21:57 geja i żyda z hivem a gardzi normalnymi ludźmi chrześcijanami. Tak ja ostatnia deklaracja aby wyrzucić Polske z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marior oj, katolicy ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 22:40 a ja mam takie małe pytanie: czy promowanie się tego kolesia musi byc opłacane z moich pieniędzy i czy Pan Prokurator nie ma ważniejszych spraw/rower mi zginął/ niż artykuł w gazecie której nie czyta 99.9999999999999% Polakow/a może i wiecej?/ Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: oj, katolicy ;-) 07.06.07, 22:58 Gość portalu: marior napisał(a): > a ja mam takie małe pytanie: czy promowanie się tego kolesia musi byc opłacane > z moich pieniędzy i czy Pan Prokurator nie ma ważniejszych spraw/rower mi zginął/ niż artykuł w gazecie której nie czyta 99.9999999999999% Polakow/a może i wiecej?/ A jak w poznańskiej gazecie napiszą z imienia i nazwiska, że <marior> to pederasta, który napastuje nastoletnich chłopców i w dodatku okrada staruszki ogłuszając je tłuczkiem do mięsa, to nie będziesz interweniował, bo kto z Wrocławia czyta poznańskie gazety, tak ateisto, protestancie, żydzie, czy kimkolwiek jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marior Re: oj, katolicy ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 23:09 Ale to ja za wlasne moje pieniadze wynajme adwokata, zeby dochodzic swojego dobrego imienia, i pewnie dopne swego, bo dosc zawziety jestem i stac mnie na adwokatow. A ten koles robi sobie za moje pieniadze/pewnie i za Twoje/ reklame przed przyszlymi wyborami. Narod Polski nie potrzebuje takich obroncow, bo wbrew pozorom broni sie sam Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: oj, katolicy ;-) 07.06.07, 23:33 Gość portalu: marior napisał(a): > Ale to ja za wlasne moje pieniadze wynajme adwokata, zeby dochodzic swojego > dobrego imienia, i pewnie dopne swego, bo dosc zawziety jestem i stac mnie na > adwokatow. A ten koles robi sobie za moje pieniadze/pewnie i za Twoje/ reklame > przed przyszlymi wyborami. Narod Polski nie potrzebuje takich obroncow, bo wbrew pozorom broni sie sam Nie wiem, jakie ma koleś plany wyborcze i mnie to nie interesuje. Wiem, że wystąpił w słusznej sprawie, a w obronie dobrego imienia narodu polskiego, szczególnie przeciwko oszczercom zagranicznym musi wystąpić instytucja i jest nią prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marior Re: oj, katolicy ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 00:15 nasza prokuratura? :-) oj, bo sie poleje, i co im zrobia? Narod Polski powinien bronic sie sam... a dalej jak w skeczu z Michnikowskim, Gołasem i Kobuszewskim, chamstwu, itd ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głowa palmowa Czego to ludzie nie wymyślą? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.07, 00:55 Trza będzie szablę wyjąć z szafy albo posłać F16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selekta nawet jeśli kretynka Rahola popełniła przestępstwo IP: *.ptr.magnet.ie 08.06.07, 09:52 to zrobiła to w kraju, gdzie polskie prawo nie sięga. Gdy palisz trawkę w Amsterdamie, polski prokurator może Ci najwyżej pogrozić palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
darek.mitel liberalny socjalizm to jest to! 08.06.07, 11:08 dlaczego Polacy atakują liberalnych socjalistów , którzy zalali całą Europę i pokazują nam jak powiniśmy żyć i jak mamy myśleć?! Nie atakujcie pederastów, bo przecież oni już są normalni, to znaczy jeszcze w latach 90 byli ludźmi chorymi według WHO, ale po głosowaniu są już normalni. Teraz nowoczesna Europa będzie głosować nad "normalnością" pedofilów. Może się uda, może nie, ale to jest demokracja i liberalizm. Homoseksualista kochający swojego ojca jeżeli chce zostać jego żoną , to w nowoczesnej Europie powinien mieć do tego prawo, bo jest normalny. Ale taka Polska nie chce przyjąć do wiadomości , co jest nowoczesne , a co nie. A socjaliści i liberałowie w Europie wiedzą co jest nowoczesne i jaka jest prawda o świecie minionym i wspólczesnym. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: liberalny socjalizm to jest to! 08.06.07, 11:33 darek.mitel napisał: > dlaczego Polacy atakują liberalnych socjalistów , którzy zalali całą Europę i > pokazują nam jak powiniśmy żyć i jak mamy myśleć?! > Nie atakujcie pederastów, bo przecież oni już są normalni, to znaczy jeszcze w > latach 90 byli ludźmi chorymi według WHO, ale po głosowaniu są już normalni. > Teraz nowoczesna Europa będzie głosować nad "normalnością" pedofilów. Może się > uda, może nie, ale to jest demokracja i liberalizm. Homoseksualista kochający > swojego ojca jeżeli chce zostać jego żoną , to w nowoczesnej Europie powinien > mieć do tego prawo, bo jest normalny. > Ale taka Polska nie chce przyjąć do wiadomości , co jest nowoczesne , a co nie. > A socjaliści i liberałowie w Europie wiedzą co jest nowoczesne i jaka jest > prawda o świecie minionym i wspólczesnym. Masz rację, z małą korektą: Nie żoną a żonem. Tak jak Elton John i jego żon. Odpowiedz Link Zgłoś
pan50 Re: liberalny socjalizm to jest to! 08.06.07, 11:52 To nie Polacy atakują liberalnych socjalistów tylko garstka socjopatów o urojeniach posłanniczych. Reszta obywateli siedzi cicho , nie chodzi na wybory albo już dawno wyjechała za granicę. Nie wierzę i nikt chyba mnie nie przekona, że normalny człowiek i obywatel woli mieszkać w kraju o systemie prawnym i relacjach między władzą a obywatelami takimi jak w Polsce a nie np. w Holandi, Niemczech czy Hiszpanii. A , uprzedzając pytanie , któr3e napewno zada jakiś mędrek, dlaczego ludzie nie chodzą na wybory, to odpowiadam: ponieważ ordynacja jest tak skonstruowana, że ludzie nie wierzą by mieli wpływ na cokolwiek. Winę za to ponosi nie tylko obecny rząd ale wszystkie poprzednie ekipy. Traz poprostu obserwujemy zbliżające się pęknięcie narastającego od lat wrzodu. Odpowiedz Link Zgłoś
dolnyslask24 Michał Syska na blogu 08.06.07, 11:57 Zapraszam wszystich zainteresowanych do zapoznania się z komentarzem Michała Syski na ten temat na jego blogu: syska.dolnyslask24.info/184,lpr_kontra_quot_el_pais_quot.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Michał Syska na blogu IP: *.blue-net.com.pl 08.06.07, 13:52 Czegóż można sie było spodziewać po postkomuniście, aktywiście partii, na której czele stoi czołowy polityk pochodzenia żydowskiego Marek Borowski? Odpowiedz Link Zgłoś
darek.mitel Re: Michał Syska na blogu 08.06.07, 15:12 to nie jest postkomunista, tylko nowoczesny socjalisto -liberał. Postokumny już w Polsce nie ma, bo Miller wymienił pierwszy szereg lewicy na 30 -latków. Są tylko zdrajcy, tacy jak Józef Oleksy. Zdradził lewicę, bo powiedział prawdę , a przecież mógł tego nie robić, to miała być nasza największa tajemnica. A on ją zdradził!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan50 Re: Michał Syska na blogu 08.06.07, 15:16 Oczywiście wszystkim nieszczęścią tego umęczonego narodu są winni żydzi! Ciekawe tylko gdzie była by polska kultura, nauka itp itd bez żydów? Chyba w lesie i na drzewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lach Re: Michał Syska na blogu IP: *.blue-net.com.pl 08.06.07, 23:58 pan50 napisał: > Oczywiście wszystkim nieszczęścią tego umęczonego narodu są winni żydzi! Ciekawe > tylko gdzie była by polska kultura, nauka itp itd bez żydów? Chyba w lesie i na drzewie. Interesująca teza. My Polacy żylibyśmy w lasach i na drzewach gdyby nie żydzi! Mówił Ci ktoś gudłaju, że masz nie po kolei pod sufitem? Znasz termin - mania wielkości? A może Twój cadyk opacznie wytłumaczył Ci znaczenie sformułowania "naród wybrany"? Odpowiedz Link Zgłoś
pan50 Re: Michał Syska na blogu 09.06.07, 15:35 Odpowiadam: Czy wiesz jakiej narodowości bylii co zrobili dla Polski: Kolberg, Bruckner, Tuwim,Leśmian, Brzechwa, Canaletto, Matejko,Grottger,Josolewicz i tak dalej. Dla ułatwienia dodam, że byli to ludzie o różnym, ale nie polskim pochodzeniu. TRak naprawdę co najmniej bez jednego z nich nie mógł byś wogóle pisać po polsku. Polacy z wielkich to chyba wydali tylko na świat, jak mówił Zagłoba, Matkę Boską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lach Re: Michał Syska na blogu IP: *.blue-net.com.pl 09.06.07, 18:54 pan50 napisał: > Odpowiadam: > Czy wiesz jakiej narodowości bylii co zrobili dla Polski: > Kolberg, Bruckner, Tuwim,Leśmian, Brzechwa, Canaletto, > Matejko,Grottger,Josolewicz i tak dalej. > Dla ułatwienia dodam, że byli to ludzie o różnym, ale nie polskim pochodzeniu. > TRak naprawdę co najmniej bez jednego z nich nie mógł byś wogóle pisać po > polsku. Polacy z wielkich to chyba wydali tylko na świat, jak mówił Zagłoba, > Matkę Boską. Spośród setek ludzi wybitnych, na trwałe zapisanych w historii i podręcznikach do różnych przedmiotów, część miała niepolskie pochodzenie etniczne. Żaś część z tej części miała pochodzenie żydowskie. Nie przeszkadza to oczywiście szanować tych ludzi, czerpać ich dorobku, utrwalać pamięć o nich. Jednak sformułowania o lasach i drzewach, których użyłeś w odniesieniu do Polaków, świadczą, że najprawdopodobniej zostałeś w niemowlęctwie upuszczony przez nianię główką w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
pan50 Re: Michał Syska na blogu 09.06.07, 21:23 Naprawdę chodzili by po drzewach. Dowodem jest jeden z najwybitniejszych Polaków , europoseł Giertych, który jest profesorem dendrologii i nie pochodzi od małpy. Odpowiedz Link Zgłoś