Gość: MaryPe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.01, 15:06 znacie jakiegos sensownego pediatre? najlepiej takiego, ktorego w razie potrzeby mozna wezwac do malenkiego dziecka (4 tydodnie) w srodku nocy albo bladym switem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaryPe Re: rozgarniety pediatra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.01, 18:38 Gość portalu: MaryPe napisał(a): > znacie jakiegos sensownego pediatre? najlepiej takiego, ktorego w razie > potrzeby mozna wezwac do malenkiego dziecka (4 tydodnie) w srodku nocy albo > bladym switem? o Boze, nie am takiego we wroclawiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: rozgarniety pediatra IP: 10.101.1.* 04.12.01, 19:34 dr Jerzy Pejcz 602 790847. Serdecznie polecam. Wypróbowany na dziecku własnym i licznych znajomych, a poza tym bardzo sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
chrust Re: rozgarniety pediatra 13.01.02, 05:36 Dr Pejcz jest the best. Potwierdzam na swoim dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: rozgarniety pediatra 04.12.01, 18:46 szukasz rogarnietego, czy glupiego zeby za darmo latal do twego dziecka w srodku nocy, Odpowiedz Link Zgłoś
konik.nr1 Re: rozgarniety pediatra 04.12.01, 18:54 Znam ped-erastów i ped-ofili. Pediatrów niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaryPe Re: rozgarniety pediatra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 12:54 niunieczka napisał(a): > szukasz rogarnietego, czy glupiego zeby za darmo latal do twego dziecka w > srodku nocy, a czy ja mowilam, ze za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrys Re: rozgarniety pediatra IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 13:58 w srodku nocy chyba lepiej od razu na pogotowie ...bo nie bardzo rozumiem, jaki sens wzywac kogos noca, gdy dziecko jest w stanie nie wymagajacym pomocy ostrodyzurowej co takiego dzieje sie z Twoim dzieckiem nocami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaryPe Re: rozgarniety pediatra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 21:58 Gość portalu: tyrys napisał(a): > w srodku nocy chyba lepiej od razu na pogotowie > ...bo nie bardzo rozumiem, jaki sens wzywac kogos noca, gdy dziecko jest w > stanie nie wymagajacym pomocy ostrodyzurowej > co takiego dzieje sie z Twoim dzieckiem nocami? na szczescie nic sie nie dzieje. ale na wszelki wypadek wolalabym znac numer do lekarza, ktory nie bedzie robil laski, ze przyjedzie w nocy, gdy np dziecko ma goraczke, czy cos w tym rodzaju. poza tym przede wszystkim chodzilo mi o DOBREGO a dopiero w drugiej kolejnosci w 100 procentach dyspozycyjnego lekarza. co do pogotowia - chyba zartujesz, taka odwazna nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: rozgarniety pediatra IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 09:16 Gość portalu: MaryPe napisał(a): > na szczescie nic sie nie dzieje. ale na wszelki wypadek wolalabym znac numer d > o > lekarza, ktory nie bedzie robil laski, ze przyjedzie w nocy, gdy np dziecko ma > goraczke, czy cos w tym rodzaju. poza tym przede wszystkim chodzilo mi o DOBREG > O > a dopiero w drugiej kolejnosci w 100 procentach dyspozycyjnego lekarza. co do > pogotowia - chyba zartujesz, taka odwazna nie jestem najlepsza lekarka jaką kiedykolwiek poznałam - dr Janina Koralewska, neonatolog i pediatra. Jest rewelacyjna! Sprawdziłam na własnym i znajomych dzieciach. tel 368- 19-19. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: rozgarniety pediatra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 12:03 Dr Waldemar Gołębiowski - specjalista chorób dzieci tel. 0-603/185-238. Polecam, moją małą wyleczył z choroby o której w przychodni powiedziano, że "tego się nie da wyleczyć". Przerwał sześcio miesięczną naszą walkę i cierpienia dziecka. Pozdro. PS. mogę tylko życzyć, aby obeszło się bez wzywania w środku nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaryPe Re: rozgarniety pediatra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 23:59 bardzo wam wszystkim dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś