Dodaj do ulubionych

rozgarniety pediatra

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.01, 15:06
znacie jakiegos sensownego pediatre? najlepiej takiego, ktorego w razie
potrzeby mozna wezwac do malenkiego dziecka (4 tydodnie) w srodku nocy albo
bladym switem?
Obserwuj wątek
    • Gość: MaryPe Re: rozgarniety pediatra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.01, 18:38
      Gość portalu: MaryPe napisał(a):

> znacie jakiegos sensownego pediatre? najlepiej takiego, ktorego w razie
      > potrzeby mozna wezwac do malenkiego dziecka (4 tydodnie) w srodku nocy albo
      > bladym switem?

o Boze, nie am takiego we wroclawiu?
      • Gość: kaktus Re: rozgarniety pediatra IP: 10.101.1.* 04.12.01, 19:34
        dr Jerzy Pejcz 602 790847. Serdecznie polecam. Wypróbowany na dziecku własnym i
        licznych znajomych, a poza tym bardzo sympatyczny.
        • chrust Re: rozgarniety pediatra 13.01.02, 05:36
          Dr Pejcz jest the best. Potwierdzam na swoim dziecku
    • niunieczka Re: rozgarniety pediatra 04.12.01, 18:46
      szukasz rogarnietego, czy glupiego zeby za darmo latal do twego dziecka w
      srodku nocy,
      • konik.nr1 Re: rozgarniety pediatra 04.12.01, 18:54
        Znam ped-erastów i ped-ofili. Pediatrów niestety nie.
      • Gość: MaryPe Re: rozgarniety pediatra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 12:54
        niunieczka napisał(a):

> szukasz rogarnietego, czy glupiego zeby za darmo latal do twego dziecka w
        > srodku nocy,
        a czy ja mowilam, ze za darmo?

• Gość: tyrys Re: rozgarniety pediatra IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 13:58
          w srodku nocy chyba lepiej od razu na pogotowie
          ...bo nie bardzo rozumiem, jaki sens wzywac kogos noca, gdy dziecko jest w
          stanie nie wymagajacym pomocy ostrodyzurowej
          co takiego dzieje sie z Twoim dzieckiem nocami?
          • Gość: MaryPe Re: rozgarniety pediatra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 21:58
            Gość portalu: tyrys napisał(a):

> w srodku nocy chyba lepiej od razu na pogotowie
            > ...bo nie bardzo rozumiem, jaki sens wzywac kogos noca, gdy dziecko jest w
            > stanie nie wymagajacym pomocy ostrodyzurowej
            > co takiego dzieje sie z Twoim dzieckiem nocami?

na szczescie nic sie nie dzieje. ale na wszelki wypadek wolalabym znac numer do
            lekarza, ktory nie bedzie robil laski, ze przyjedzie w nocy, gdy np dziecko ma
            goraczke, czy cos w tym rodzaju. poza tym przede wszystkim chodzilo mi o DOBREGO
            a dopiero w drugiej kolejnosci w 100 procentach dyspozycyjnego lekarza. co do
            pogotowia - chyba zartujesz, taka odwazna nie jestem

• Gość: jaza Re: rozgarniety pediatra IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 09:16
              Gość portalu: MaryPe napisał(a):

> na szczescie nic sie nie dzieje. ale na wszelki wypadek wolalabym znac numer d
              > o
              > lekarza, ktory nie bedzie robil laski, ze przyjedzie w nocy, gdy np dziecko ma
              > goraczke, czy cos w tym rodzaju. poza tym przede wszystkim chodzilo mi o DOBREG
              > O
              > a dopiero w drugiej kolejnosci w 100 procentach dyspozycyjnego lekarza. co do
              > pogotowia - chyba zartujesz, taka odwazna nie jestem

najlepsza lekarka jaką kiedykolwiek poznałam - dr Janina Koralewska, neonatolog i
              pediatra. Jest rewelacyjna! Sprawdziłam na własnym i znajomych dzieciach. tel 368-
              19-19.

• Gość: ssaczek Re: rozgarniety pediatra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 12:03

Dr Waldemar Gołębiowski - specjalista chorób dzieci tel. 0-603/185-238.
                Polecam, moją małą wyleczył z choroby o której w przychodni powiedziano,
                że "tego się nie da wyleczyć". Przerwał sześcio miesięczną naszą walkę i
                cierpienia dziecka.
                Pozdro.
                PS. mogę tylko życzyć, aby obeszło się bez wzywania w środku nocy.
                • Gość: MaryPe Re: rozgarniety pediatra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 23:59
                  bardzo wam wszystkim dziekuje:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka