Dodaj do ulubionych

Wolniej kochajmy kobiety tak szybko dochodzą

IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 14:15
witam wypowiedz sie z punktu widzenia urzędowego stołka ...
Obserwuj wątek
    • Gość: jo Re: Wolniej kochajmy kobiety tak szybko dochodzą IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 14:24
      -------------\\- -//---------
      • biurwa1 Re: Wolniej kochajmy kobiety tak szybko dochodzą 10.06.03, 08:01
        Ciężko mi się wypowiadać na ten temat. Przecież wiesz że jestem zdeklarowanym
        pedałem.
        • Gość: koza Koń IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 08:40
          ty jesteś pedałam a ja mam już białe
          wczoraj zapaliłem jednego papierosa ale nie wkładałem nic do nosa
          • biurwa1 Re: manent 10.06.03, 08:58
            Ja 3 piwa i pół fajki w fifce na 3 razy. I to był błąd. Fajki są do bani.
            Zara ide sie szkolić. Obsługa gaśnic. Spoko. Zawsze to dodatkowy papierek w
            aktach i w CV jest co dopisać. Jak myslisz? Chciałbym poznać twoje na ten temat
            zdanie.
            • Gość: Off Pewo IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 09:08
              Pewo zabezpieczysz sie i najwyżej zostaniesz gaśnicą jak nie naczelnym PR w UM.
              Trzeba być elastycznym. Sobota rozumie aktualna edmunnndo ??
              • biurwa1 Re: ksio 10.06.03, 09:25
                Park raczej na 100 a dalej jeszcze ni wim. A co jest jakaś księga gości? Lecę,
                do zobaczenia

narkolusie.
                • biurwa1 Re: ksio 10.06.03, 09:27
                  te a czemu ty mi tak ciagle dogadujesz tytułem urzędasa. sam przecież siedzisz
                  w tym po oczy.
                  • biurwa1 Wizytacja krótka 10.06.03, 12:32
                    Ale czad stary chcę zostać strażakiem. Zawsze czułem że to co robiłem
                    dotychczas to nie było TO, nie miało tego posmaku niespodzianki, przygody. A tu
                    dziś właśnie okazało się że gaszenie jest moim powołaniem. Od zaraz zabieram
                    sie do roboty - ide ugasić pragnienie. A co najlepiej je gasi i dodatkowo
                    jeszcze poprawia samopoczucie? Z tym pytaniem cię zostawiam na resztę dnia.
                    Odpowiedź jest chyba oczywista.
                    • Gość: FIRE no no IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 07:21
                      przynosi mi to namyśl pewnie utwór muzyczny tu cytat "jak Adrina został
                      strażakiem" parafrazując a z i tu cytat "mojej strony patrząc" bardzom
                      niewyspany mógłbym przytoczyć jeszcze jeden cytat coś o amigo nadwadze i minie
                      na rynku.
                      Od jutra nie mam mnie w regulowanym obrocie internetowym ponieważ biore
                      dwudniowy urlop naukowy w celach edukacyjnych będe bardzo mało sypiał i
                      przyswają ogromne ilości wiedzy. Zatem jak z sobotą może wpadniesz na AE
                      powspominać pooglądać uronić łeske i może pochodzić i porząchac NOSEM.
                      • biurwa1 po: wodzenia 11.06.03, 11:36
                        Połamania długopisa, pióra, kredek, linijki, gumki "myszki" i wogóle
                        wszystkiego co masz w piórniku. Liczymy na ciebie. Partia
                        • Gość: Jaki EEE... Re: po: wodzenia IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 13:04
                          No i jak tam było na spotkaniu na szczycie ach życie
                        • biurwa1 Re: po: wodzenia 11.06.03, 13:18
                          grosz abo dwa grosze
                          • biurwa1 Re: po: wodzenia 11.06.03, 13:22
                            kufa alem zalatany man spocony i głodny niewyspany (ale przez pracę nie używki)
                            i z ogromną chęcią kapy a Naczelny ma wp..
                            • Gość: pra no IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 14:13
                              ja tyż zalatany biegłe rewidenty takie od badania bilanzu każą mi latać a ja
                              żech ledwo spał cały sie poce i chce stąd spierdalać a pewnie będe musiał
                              dłużej zostać O kapo gdzie jesteś ??
                              • biurwa1 zimny browarek a nie pracy suchy skwarek 11.06.03, 14:30
                                aaa man ratuj mnie od pracy bo dość mam już tych kołaczy. choć spadamy na
                                zimniusiego browareczka just now!
                                jak dam ci sygnal telefoniczny i usłyszysz pukanie w szybę to szybko spierdalaj
                                będę czekał na czarnym Komarze z włączonym silnikiem przed budynkiem
                                • Gość: Xpos sPOx IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 14:42
                                  Spoko stary musisz mnie tylko odbić jest ich dwie osaczają mnie zamykają w
                                  pokoju i każą liczyć aż mnie opuszki bolą. Prosze uratuj mnie będe machał biała
                                  chusteczką z I piętra czwarte okno od lewej weź drabine !!!
                                  • biurwa1 Re: sPOx 11.06.03, 15:03
                                    Idę po ciebie! Wytrzymaj! Bedę za trzy do czterech sekund!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka