Gość: PARAFRAZUJĄC IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 14:15 witam wypowiedz sie z punktu widzenia urzędowego stołka ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jo Re: Wolniej kochajmy kobiety tak szybko dochodzą IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 14:24 -------------\\- -//--------- Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: Wolniej kochajmy kobiety tak szybko dochodzą 10.06.03, 08:01 Ciężko mi się wypowiadać na ten temat. Przecież wiesz że jestem zdeklarowanym pedałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Koń IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 08:40 ty jesteś pedałam a ja mam już białe wczoraj zapaliłem jednego papierosa ale nie wkładałem nic do nosa Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: manent 10.06.03, 08:58 Ja 3 piwa i pół fajki w fifce na 3 razy. I to był błąd. Fajki są do bani. Zara ide sie szkolić. Obsługa gaśnic. Spoko. Zawsze to dodatkowy papierek w aktach i w CV jest co dopisać. Jak myslisz? Chciałbym poznać twoje na ten temat zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Pewo IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 09:08 Pewo zabezpieczysz sie i najwyżej zostaniesz gaśnicą jak nie naczelnym PR w UM. Trzeba być elastycznym. Sobota rozumie aktualna edmunnndo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: ksio 10.06.03, 09:25 Park raczej na 100 a dalej jeszcze ni wim. A co jest jakaś księga gości? Lecę, do zobaczenia narkolusie. Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: ksio 10.06.03, 09:27 te a czemu ty mi tak ciagle dogadujesz tytułem urzędasa. sam przecież siedzisz w tym po oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Wizytacja krótka 10.06.03, 12:32 Ale czad stary chcę zostać strażakiem. Zawsze czułem że to co robiłem dotychczas to nie było TO, nie miało tego posmaku niespodzianki, przygody. A tu dziś właśnie okazało się że gaszenie jest moim powołaniem. Od zaraz zabieram sie do roboty - ide ugasić pragnienie. A co najlepiej je gasi i dodatkowo jeszcze poprawia samopoczucie? Z tym pytaniem cię zostawiam na resztę dnia. Odpowiedź jest chyba oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIRE no no IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 07:21 przynosi mi to namyśl pewnie utwór muzyczny tu cytat "jak Adrina został strażakiem" parafrazując a z i tu cytat "mojej strony patrząc" bardzom niewyspany mógłbym przytoczyć jeszcze jeden cytat coś o amigo nadwadze i minie na rynku. Od jutra nie mam mnie w regulowanym obrocie internetowym ponieważ biore dwudniowy urlop naukowy w celach edukacyjnych będe bardzo mało sypiał i przyswają ogromne ilości wiedzy. Zatem jak z sobotą może wpadniesz na AE powspominać pooglądać uronić łeske i może pochodzić i porząchac NOSEM. Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 po: wodzenia 11.06.03, 11:36 Połamania długopisa, pióra, kredek, linijki, gumki "myszki" i wogóle wszystkiego co masz w piórniku. Liczymy na ciebie. Partia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaki EEE... Re: po: wodzenia IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 13:04 No i jak tam było na spotkaniu na szczycie ach życie Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: po: wodzenia 11.06.03, 13:22 kufa alem zalatany man spocony i głodny niewyspany (ale przez pracę nie używki) i z ogromną chęcią kapy a Naczelny ma wp.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pra no IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 14:13 ja tyż zalatany biegłe rewidenty takie od badania bilanzu każą mi latać a ja żech ledwo spał cały sie poce i chce stąd spierdalać a pewnie będe musiał dłużej zostać O kapo gdzie jesteś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 zimny browarek a nie pracy suchy skwarek 11.06.03, 14:30 aaa man ratuj mnie od pracy bo dość mam już tych kołaczy. choć spadamy na zimniusiego browareczka just now! jak dam ci sygnal telefoniczny i usłyszysz pukanie w szybę to szybko spierdalaj będę czekał na czarnym Komarze z włączonym silnikiem przed budynkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xpos sPOx IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 14:42 Spoko stary musisz mnie tylko odbić jest ich dwie osaczają mnie zamykają w pokoju i każą liczyć aż mnie opuszki bolą. Prosze uratuj mnie będe machał biała chusteczką z I piętra czwarte okno od lewej weź drabine !!! Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: sPOx 11.06.03, 15:03 Idę po ciebie! Wytrzymaj! Bedę za trzy do czterech sekund! Odpowiedz Link Zgłoś