Dodaj do ulubionych

szyby samochodowe -wrocław

12.06.07, 21:37
czesc,

bardzo prosze o pomoc, musze kupic szybe przednia do lanosa,
czy ktos moze polecic jakas firme, która niedrogo wymienia szyby samochodowe
we wrocławiu.

bardzo dziekuje za wszelkie informacje
bartek
Obserwuj wątek
    • kklement Re: szyby samochodowe -wrocław 12.06.07, 23:52
      Powszechnie za bardzo dobry zakład uważa się firmę Autokram, która mieści się
      przy Krakowskiej 29 - mniej więcej w 1/3 drogi od skrzyżowania z Traugutta w
      stronę wiaduktu do Armii Krajowej, po prawej stronie, wjeżdża się uliczką na
      postindustrialne podwórko, powinny być jakieś szyldy przy zjeździe z
      Krakowskiej.

www.autoszyby.pl/autokram_wroc.htm
      Ja korzystałem z ich usług już 3 razy ( raz ktoś chciał powiedzieć mi, że mnie
      nie lubi, za drugim razem ktoś chciał powiedzieć mi, że miałem fajne radio, a
      ostatnim razem szyba pękła już sama z siebie ) i za każdym razem byłem badzo
      zadowolony.
      • Gość: bart Re: szyby samochodowe -wrocław IP: *.as.kn.pl 13.06.07, 07:36
        ja też tam byłem z sejkiem wymienili boczną i jest ok. boczną szanowni złodzieje
        wybili :(:(:(:(:
      • Gość: gosc Re: szyby samochodowe -wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.13, 15:14
        Ja zawsze korzystam z serwisów NordGlassa. Otworzyli teraz nowy punkt przy Bolesława Krzywoustego 82, więc mam blisko ;P
    • Gość: Grześ Re: szyby samochodowe -wrocław IP: *.hist.uni.wroc.pl 13.06.07, 12:58
      wymieniałem jakies dwa miesiace temu przednia w lanosie, szukałem co by było
      dobrze i tanio, najtaniej udalo mi sie znalezc na sołtysowicach jakies 270 PLN
      czas okolo 40 minut wymiana, poszukaj w necie a napewno znajdziesz, ewentualnie
      wieczorkiem moge napisac jak znajde fakture. Oszcedzasz chyba cos koło 100
      • Gość: wagon Re: szyby samochodowe -wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 14:40
        znam ich wymieniałem tez i byli znacznie tansi.To jest na torfowej tel3726301
        • barnog Re: szyby samochodowe -wrocław 13.06.07, 19:00
          bardzo dziekuje wszystkim za pomoc.

pozdrawiam
          bartek
    • Gość: gosc Re: szyby samochodowe -wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.13, 13:46
      Mogę polecić serwisy NordGlass, są we Wrocławiu trzy, akurat znam adres nowo otwartego - przy Bolesława Krzywoustego 82.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka