barnog 12.06.07, 21:37 czesc, bardzo prosze o pomoc, musze kupic szybe przednia do lanosa, czy ktos moze polecic jakas firme, która niedrogo wymienia szyby samochodowe we wrocławiu. bardzo dziekuje za wszelkie informacje bartek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kklement Re: szyby samochodowe -wrocław 12.06.07, 23:52 Powszechnie za bardzo dobry zakład uważa się firmę Autokram, która mieści się przy Krakowskiej 29 - mniej więcej w 1/3 drogi od skrzyżowania z Traugutta w stronę wiaduktu do Armii Krajowej, po prawej stronie, wjeżdża się uliczką na postindustrialne podwórko, powinny być jakieś szyldy przy zjeździe z Krakowskiej. www.autoszyby.pl/autokram_wroc.htm Ja korzystałem z ich usług już 3 razy ( raz ktoś chciał powiedzieć mi, że mnie nie lubi, za drugim razem ktoś chciał powiedzieć mi, że miałem fajne radio, a ostatnim razem szyba pękła już sama z siebie ) i za każdym razem byłem badzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: szyby samochodowe -wrocław IP: *.as.kn.pl 13.06.07, 07:36 ja też tam byłem z sejkiem wymienili boczną i jest ok. boczną szanowni złodzieje wybili :(:(:(:(: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szyby samochodowe -wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.13, 15:14 Ja zawsze korzystam z serwisów NordGlassa. Otworzyli teraz nowy punkt przy Bolesława Krzywoustego 82, więc mam blisko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: szyby samochodowe -wrocław IP: *.hist.uni.wroc.pl 13.06.07, 12:58 wymieniałem jakies dwa miesiace temu przednia w lanosie, szukałem co by było dobrze i tanio, najtaniej udalo mi sie znalezc na sołtysowicach jakies 270 PLN czas okolo 40 minut wymiana, poszukaj w necie a napewno znajdziesz, ewentualnie wieczorkiem moge napisac jak znajde fakture. Oszcedzasz chyba cos koło 100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wagon Re: szyby samochodowe -wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 14:40 znam ich wymieniałem tez i byli znacznie tansi.To jest na torfowej tel3726301 Odpowiedz Link Zgłoś
barnog Re: szyby samochodowe -wrocław 13.06.07, 19:00 bardzo dziekuje wszystkim za pomoc. pozdrawiam bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szyby samochodowe -wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.13, 13:46 Mogę polecić serwisy NordGlass, są we Wrocławiu trzy, akurat znam adres nowo otwartego - przy Bolesława Krzywoustego 82. Odpowiedz Link Zgłoś