Gość: podatnik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 22:27 Belka obdziera mnie z pieniędzy. Nie lubię go! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bollo Re: BELKA TWÓJ WRÓG IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 23:35 A moze zamiast zabierac nam przyjrzec sie klerowi. Podejrzewam ze tam kryja sie potezne rezerwy finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Apage, Satana! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 23:47 Bollo. Boga w sercu nie masz. Zgromadzenie tercjarek jak się dowie o Twoich rozważaniach to źle się skończy. Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden CZY BELKA JEST GORSZY OD PULKI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 23:52 Chwileczke, myslalem, ze wrogiem publicznym nr 1 jest Pulka. Czy Belka jest gorszy niz Pulka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Czy wiesz ze.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.01, 00:13 Zaiks bierze 8% za każdy sprzedany nośnik informacji, nawet czystą taśmę magnetofonową, czystą płytę CD, czystą kasetę video. Mało tego! ZAIKS "pobiera" 8% od każdego sprzedanego odtwarzacza - DVD,CD, CD-ROM, magnetowidy, magnetofony, etc. To się podobno nazywa "ochrona praw autorskich". Pytanie: ochroną czyich praw tak skrzętnie zajmuje się ZAIKS? Który z artystów dostaje pieniądze z tej puli??? Opodatkowanie dochodów z lokat mogę jeszcze zrozumieć. Jest cholernie cieżko, a może być gorzej, więc trzeba coś z tym robić, ale poczynania ZAIKSu to ewidentne złodziejstwo na ogromną skalę. Acha, co się tyczy kleryków... Nie jestem jakimś zagorzałym antyklerykalistą, w zasadzie, ani mnie to ziębi, ani grzeje. Dowiedziałem się jednak ostatnio dość ciekawej rzeczy... Gustaw Marcinkus - tak nazywa się szef Banku Watykańskiego, jest poszukiwany listem gończym w kilkudziesięciu krajach. Dokładnej liczby nie pamiętam, ale wszędzie, gdzie ma swoją siedzibę INTERPOL. Za co jest ten "świętobliwy" ścigany? Ano są podobno bardzo poważne zarzuty, jakoby w banku tym prało się brudne pieniądze z niewiadomego pochodzenia. I nie chodzi tu bagatelka o kilka milionów dolarów! Dlatego biskup nie wychodzi ze swojego kraju - Watykanu. I jak teraz patrzycie na sprawę "złodziejskiego" ministra Belki? Wszak to tylko "beleczka" :)) Uff, pojechałem z grubym kalibrem. Zatem rzyczę wszystkim zdrowia i duuuuuużo poczucia humoru - przyda się. Wszak idzie weekend! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lombat Re: Czy wiesz ze.... IP: *.*.*.* 06.12.01, 01:24 Skad masz informacje o Biskupie Marcinkusie. Musza byc nieco spoznione bo daaawno temu znaleziono go niezywego w Londynie. Twoje informacje przypominaja akcje antwatykanska naszej nieboszczki pyzy-pyry z lat 1979 - 84. Masz dobra pamiec. Pogratulowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: Czy wiesz ze.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.01, 01:33 Belka - chmm... Ostatnio nawet taką jedną belkę rozwiązałem i to nie prostą, ale wieloprzęsłową, więc jeśli jakis problem istnieje to może nieśmiało zaproponuję, żeby go poprostu rozwiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Re: Czy wiesz ze.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 17:29 Gość portalu: Lombat napisał(a): > lat 1979 - 84. Masz dobra pamiec. Pogratulowac. No nie, aż taką dobrą pamięcią z tamtych lat nie dysponuję. Pamiętam tylko, że w tych latach moja babcia robiła dobre "zacierki" . Nie jestem zagorzałym antyklerykalistą, w zasadzie nie jestem w ogóle anty. Informacje może i spóźnione, ale chiałem pokazać, że nie taki Belka straszny...A na pewno nie on pierwszy i nie ostatni! Tym bardziej życzę dużo zdrowia i wytrzymałości psychofizycznej! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś