Gość: qulkaa IP: *.lanet.net.pl 11.07.07, 16:19 znacie fajną knajpkę z pysznym jedzeniem? i tak , aby ceny nie porażały? chodzi mi o romantyczne miejsce na rocznicę z mężem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mzgosia Re: gdzie na rocznicę? 11.07.07, 19:39 nooo...do tego celu napewno się nada "pub na strychu" na ul: Ruskiej34, fajny wystrój, ciepła atmosfera a i jedzonko super i wcale Ci nieogołocą portfela www.nastrychu.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qulkaa Re: gdzie na rocznicę? IP: *.lanet.net.pl 12.07.07, 13:23 dzieki, własnie weszłam na ich stronkę, wygląda zachęcająco.... a co sądzicie o akropolis na solnym?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutenthamon Re: gdzie na rocznicę? IP: *.e-wro.net.pl 20.07.07, 16:42 Akropolis odradzam - grecka knajpka, ale z Grecją to chyba nie miała nic wspólnego jak na jakość jedzenia to ceny poniżej krytyki (to moje zdanie) Polecam Maru koreańsko-japońska knajpka (takie urozmaicenie) jedzenie jak z obrazka a smak mmm... (jeżeli lubicie dania Dalekiego Wschodu)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alexandratw Re: gdzie na rocznicę? 22.07.07, 00:21 polecam "wypad za miasto" do Sobótki kanjpa nazywa się Szczerepole - jedzonko extra ceny ok widoki są fejne obsługa miła warto Odpowiedz Link Zgłoś
fubanga Re: gdzie na rocznicę? 28.08.07, 12:45 widze ze na forum gdzie nie spojrzec to ktos uparcie wpycha reklamy pubu na strychu i szczerego pola w sobotce... dalibyscie sobie spokoj... żenua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: gdzie na rocznicę? IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 18.09.07, 08:41 To Ty wpychaj swoje ulubione miejsca...chyba,ze jesteś takim malkontentem,że nie masz żadnego? Bycie niezadowolonym ze wszystkiego to też lekkie "żenua":-) Odpowiedz Link Zgłoś
sniffier Re: gdzie na rocznicę? 15.09.07, 23:21 Mam to samo pytanie, ostatnio upatrzyłem restauracje cesarsko-królewską. Słyszałem jedno - drogo. Moje pytanie - czy mając 100-120zł w kieszeni można tam iść i zjeść coś konkretnego w dwie osoby ? Odpowiedz Link Zgłoś