Dodaj do ulubionych

gdzie na rocznicę?

IP: *.lanet.net.pl 11.07.07, 16:19
znacie fajną knajpkę z pysznym jedzeniem? i tak , aby ceny nie porażały? chodzi mi o romantyczne miejsce na rocznicę z mężem!
Obserwuj wątek
    • mzgosia Re: gdzie na rocznicę? 11.07.07, 19:39
      nooo...do tego celu napewno się nada "pub na strychu" na ul: Ruskiej34, fajny
      wystrój, ciepła atmosfera a i jedzonko super i wcale Ci nieogołocą portfela
      www.nastrychu.com.pl
      • Gość: qulkaa Re: gdzie na rocznicę? IP: *.lanet.net.pl 12.07.07, 13:23
        dzieki, własnie weszłam na ich stronkę, wygląda zachęcająco....
        a co sądzicie o akropolis na solnym??
        • Gość: Tutenthamon Re: gdzie na rocznicę? IP: *.e-wro.net.pl 20.07.07, 16:42
          Akropolis odradzam - grecka knajpka, ale z Grecją to chyba nie miała nic
          wspólnego jak na jakość jedzenia to ceny poniżej krytyki (to moje zdanie)
          Polecam Maru koreańsko-japońska knajpka (takie urozmaicenie) jedzenie jak z
          obrazka a smak mmm... (jeżeli lubicie dania Dalekiego Wschodu)Pozdrawiam
    • alexandratw Re: gdzie na rocznicę? 22.07.07, 00:21
      polecam "wypad za miasto" do Sobótki kanjpa nazywa się Szczerepole - jedzonko
      extra ceny ok widoki są fejne obsługa miła warto
    • fubanga Re: gdzie na rocznicę? 28.08.07, 12:45
      widze ze na forum gdzie nie spojrzec to ktos uparcie wpycha reklamy pubu na
      strychu i szczerego pola w sobotce... dalibyscie sobie spokoj... żenua
      • Gość: Ewa Re: gdzie na rocznicę? IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 18.09.07, 08:41
        To Ty wpychaj swoje ulubione miejsca...chyba,ze jesteś takim malkontentem,że nie masz żadnego?
        Bycie niezadowolonym ze wszystkiego to też lekkie "żenua":-)
    • sniffier Re: gdzie na rocznicę? 15.09.07, 23:21
      Mam to samo pytanie, ostatnio upatrzyłem restauracje cesarsko-królewską.
      Słyszałem jedno - drogo. Moje pytanie - czy mając 100-120zł w kieszeni można tam
      iść i zjeść coś konkretnego w dwie osoby ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka