Dodaj do ulubionych

Motocyklisci Polatamy?

11.07.07, 19:34
Moze jakis integrazyjny zjazd meijski zrobic? Troszke bysmy mocherów
poddenerwowali:D:D:D
Obserwuj wątek
    • kklement Popieram ! 11.07.07, 19:41
      Jako lekarz, czyli wg Ojca Dyrektora handlarz narządów, popieram motocyklistów
      i ich szybką jazdę. Gdyby nie wy, rynek nerek i innych narządów ( poza mózgami
      i jądrami, bo te u motocyklistów są niedorozwinięte ) świeciłby pustkami. Także
      chłopaki - WALCIE ŚMIAŁO !
      • Gość: spman Re: Popieram ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 20:24
        Amator, tylko ze ja, jak wiekszosc moich kolegow motocyklistwo w przeciwienstwie
        do Ciebie, oddajemy krew i dbamy o swoje bezpieczenstwo, a denerwowanei mocherow
        nei zawsze rowne jest szybkiej jezdzie, mozna jechac 60km/h i robic taki huk jak
        zadne auto. Goń sie leszczu
        • kklement Re: Popieram ! 11.07.07, 21:21
          Gość portalu: spman napisał(a):

> mozna jechac 60km/h i robic taki huk jak zadne auto. Goń sie leszczu

Tak, i za ten właśnie huk wszyscy powinniśmy was kochać. Prawda ?
    • Gość: katamaran Re: Motocyklisci Polatamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:39
      Jak chcecie się spotkać i pojeździć, to spoko, popieram. Motory są fajne a
      motocykliści spoko. Byle tylko krótkofiute dupki od jeżdżenia po Hallera na
      jednym kole waliły się na ryje.
    • jazzer5 Re: Motocyklisci Polatamy? 11.07.07, 22:15
      Ja bym polatała na mojej 60-letniej Indianie.Ale.Nie mam ochoty nikogo zabić,ani
      za bardzo sie popisywać.I jakoś nie za bardzo odpowiada mi towarzystwo małych
      fiutków.Do kklementa:jako fizyk medyczny i przy okazji rat.medyczny zauważyłam
      ,że martwi motocykliści nie nadają sie na przeszczepy:
      niechronionych,rozmaślonych przy zderzeniu narządów nie da się przeszczepić.
    • Gość: spman Re: Motocyklisci Polatamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:24
      A miał byc taki fajny wątek zeby polatac sobie razem.,ehhh...
      Czy stereotyp motocyklisty-bandyty zmieni sie kiedys? Co do latania na kole, to
      wszystko dobrze i fajnie, ale moze na maslicach:)
      Apropo "kklement"
      "Oddam nerke za CBrRkę":D:D
      • jazzer5 Re: Motocyklisci Polatamy? 11.07.07, 22:42
        Toż piszę ,że bym polatała,nawet na moich 4 kilometrach asfaltu- ale kiedy i z
        kim?I proponuję przenieść dyskusje na inne forum.A motocyklista bandyta wziął
        się pewnie od bredni o Hell"s Angels.
      • Gość: white Polataj se ze swoją żoną IP: 195.94.215.* 12.07.07, 10:25
        A czemu na Maślicach? Myślisz, że Królewiecka należy do Ciebie i bandy Twych
        kolesi? Polataj se po ulicy, przy której mieszkasz i zabij przy okazji dziecko
        sąsiada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka