Gość: ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.03, 23:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=6390934&a=6548921 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roj Re: Isis się bawi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.03, 23:42 i ch.. ci do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Isis się bawi IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 11:13 Gość portalu: roj napisał(a): > i ch.. ci do tego skąd wiesz jaki komu roj do tego? Kolejny obrońca łysej śpiewaczki z bogatym wnętrzem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisqu071 Re: Isis się bawi IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 13:02 Gość portalu: fred napisał(a): > Gość portalu: roj napisał(a): > > > i ch.. ci do tego > > skąd wiesz jaki komu roj do tego? > > Kolejny obrońca łysej śpiewaczki z bogatym wnętrzem ? A ja poznalem pania ISIS i... pretensjonalna ale w porzadku - i mimo ze nie jestem koneserem muzyki mniej popu-larnej zrobila na mnie duze wrazenie!!!PEACE Y'ALL! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Isis się bawi 22.06.03, 21:26 Po raz kolejny pokazała swoją klasę. Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Isis się bawi 22.06.03, 22:05 waldek.s napisał: > Po raz kolejny pokazała swoją klasę. Jasne. Diva operowa musi być poważna, nadęta, nie może używać "brzydkich" słówek i zadzierać nosa. Waldek (w lm?), niezmiernie mały idioto, sam sobie przeczysz. Ja chcę być i jestem w typie Barbieri. A co ty i inni malucczy myślicie - g... mnie obchodzi. Pisz sobie dalej, myślę, że sam sobie wystawiasz tym świadectwo. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Isis się bawi 23.06.03, 11:37 isis! napisała: > waldek.s napisał: > > > Po raz kolejny pokazała swoją klasę. > > Jasne. Diva operowa musi być poważna, nadęta, nie może używać "brzydkich" > słówek i zadzierać nosa. Waldek (w lm?), niezmiernie mały idioto, sam sobie > przeczysz. Ja chcę być i jestem w typie Barbieri. A co ty i inni malucczy > myślicie - g... mnie obchodzi. Pisz sobie dalej, myślę, że sam sobie wystawiasz > > tym świadectwo. Kropka Jak ktoś jest szczuplejszy od Ciebie to od razu jest maluczki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
platformers Re: Isis się bawi 23.06.03, 20:28 Pomyśleć, że taki Langenort mógł przypłynąć do Polski kilkadziesiąt lat temu. I mama isis mogła wejść na ten statek........ Odpowiedz Link Zgłoś
babaxi Re: Isis się bawi 23.06.03, 20:54 platformers napisała: > Pomyśleć, że taki Langenort mógł przypłynąć do Polski kilkadziesiąt lat temu. > I mama isis mogła wejść na ten statek........ Twoja chyba weszla? Tylko nie wszystko sie udalo i dalej mozesz pisac.downie. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Isis się bawi 23.06.03, 21:11 babaxi napisał: > platformers napisała: > > > Pomyśleć, że taki Langenort mógł przypłynąć do Polski kilkadziesiąt lat te > mu. > > I mama isis mogła wejść na ten statek........ > > Twoja chyba weszla? Tylko nie wszystko sie udalo i dalej mozesz pisac.downie. chyba cu-downie miało być? Odpowiedz Link Zgłoś
babaxi Re: Isis się bawi 23.06.03, 22:53 waldek.s napisał: > babaxi napisał: > > > platformers napisała: > > > > > Pomyśleć, że taki Langenort mógł przypłynąć do Polski kilkadziesiąt l > at te > > mu. > > > I mama isis mogła wejść na ten statek........ > > > > Twoja chyba weszla? Tylko nie wszystko sie udalo i dalej mozesz > pisac.downie. > > chyba cu-downie miało być? Przy okazji pozdrowienia dla calego zespolu. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Isis się bawi 24.06.03, 10:18 babaxi napisał: > waldek.s napisał: > > > babaxi napisał: > > > > > platformers napisała: > > > > > > > Pomyśleć, że taki Langenort mógł przypłynąć do Polski kilkadzies > iąt l > > at te > > > mu. > > > > I mama isis mogła wejść na ten statek........ > > > > > > Twoja chyba weszla? Tylko nie wszystko sie udalo i dalej mozesz > > pisac.downie. > > > > chyba cu-downie miało być? > Przy okazji pozdrowienia dla calego zespolu. Cały zastep wiernych fanów ma się świetnie i ubolewa nad tym, że isis nam wyprzęga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Isis się bawi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.03, 13:33 O co ta cała zadyma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telnik moze waldek nie znosi konkurencji w klonowaniu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.03, 13:45 jemu wolno, innym nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: moze waldek nie znosi konkurencji w klonowani IP: *.dtvk.tpnet.pl 24.06.03, 23:35 Waldek Kiepski ? Odpowiedz Link Zgłoś
babaxi Re: Isis się bawi 24.06.03, 23:46 waldek.s napisał: > babaxi napisał: > > > waldek.s napisał: > > > > > babaxi napisał: > > > > > > > platformers napisała: > > > > > > > > > Pomyśleć, że taki Langenort mógł przypłynąć do Polski kilka > dzies > > iąt l > > > at te > > > > mu. > > > > > I mama isis mogła wejść na ten statek........ > > > > > > > > Twoja chyba weszla? Tylko nie wszystko sie udalo i dalej mozesz > > > > pisac.downie. > > > > > > chyba cu-downie miało być? > > Przy okazji pozdrowienia dla calego zespolu. > > Cały zastep wiernych fanów ma się świetnie i ubolewa nad tym, że isis nam > wyprzęga. Dzisiaj wiozłam takiego zespoła.Sam w sobie to on nawet sympatyczny jest, ale na dłuższą metę.....klon!!! Klon do potęgi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oz Diva,nie diva... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.03, 16:27 ...fajna laska jest a cy to wazne co spiewała w psedskolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: Diva,nie diva... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 16:48 Gość portalu: Oz napisał(a): > > > ...fajna laska jest > > a cy to wazne co spiewała w psedskolu? spiwala jak spiewala ale na pewno duzo zarla Odpowiedz Link Zgłoś
szopsracz Re: Diva,nie diva... 27.06.03, 12:19 Ciekawe czy szopa tez pierdooliła? Odpowiedz Link Zgłoś