redakcja_wrw 07.12.01, 12:36 Ja Wam się podoba to hasło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magnolia Re: Wrocław się! IP: 195.205.73.* 07.12.01, 12:47 nie wiadomo o co chodzi... może wrocławiuj się...we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Mi sie mkojarzy z ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 07.12.01, 12:49 ... odp...l się. Chyba, że takie było zamierzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_wrw Re: Mi sie mkojarzy z ... 07.12.01, 12:56 nie, przymierzamy się i chcemy wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Mi sie kojarzy z ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 07.12.01, 13:10 ... dlatego piszę jak może być hasło to kojarzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guilty Re: Mi sie kojarzy z ... IP: 212.160.147.* 07.12.01, 15:08 mi sie kojarzy dokladnie tak samo, pie...l sie, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Wrocław się! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 12:59 zalosne jak relacja z prezentacji wroclawia w bie i sztuczne jak odzywki z roweru blazeja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Wrocław się! IP: 195.205.73.* 07.12.01, 13:12 ...sie lubić da! ...się ma dobrze z Wrocławianami i z wami... Wrocław się-ga po laury...??? PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Dolnoślązuj się! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 16:07 Hasło "Wrocław się" skojarzyło mi się tak: "Wrocław się, a nie daj się!". Niestety, też niezbyt dobrze (j.w.) p.s. Do czego się przymierzacie? Może do zmiany szaty graficznej wrocławskiego dodatku? Jeśli takie ma być hasło, to ja proponuję: DOLNOŚLĄZUJ SIĘ! Może zdecydujecie się na powrót innych miejscowości, niż Wrocław, na łamy dodatku i przestaniecie nas karmić wieściami tak samo zajmującymi jak te, które zamieszczają uczniowie podstawówek w swoich gazetkach, hę? Czy mogę liczyć na odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Dolnoślązuj się! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 17:24 Właśnie właśnie. Nie było żadnego odzewu na nasze skargi dotyczące nowej okropnej szaty graficznej Gazety DOLNOŚLĄSKIEJ. Ja już szczerze mówiąc ograniczam się w czyaniu tej akurat gazety. TYLKO PROSZĘ NIE ZMIENIAĆ ''CO JEST GRANE?'' !!! (tego już nie przeżyję...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: Wrocław się! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 19:34 .. do czego przymierza? Może lepiej powiedzieć co autor ma na myśli. Co to hasło ma wyrażać? Pomożemu, ale trochę więcej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Wrocław się! IP: 62.8.156.* 07.12.01, 22:17 A moze haslo to nawiazuje do watku o prowincjuszach we Wroclawiu? Ze niby maja sie stac bardziej "wroclawscy"? Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Wrocław się! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 23:06 zastaw się a Wrocław się pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terkas Re: Wrocław się! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 23:50 zastaw się a WIELKI Wrocław się Odpowiedz Link Zgłoś
efka Re: Wrocław się! 08.12.01, 00:34 Dobry Boże - to tortura dla polskiej gramatyki! Odgazetuj się Gazeto - co wymyślisz TO NIE TO...w tym stylu brniecie od zmiany formuły GD. Już nie czytam GD - "gazetki ściennej", jak to trafnie ktoś wyżej określił. Szkoda, że tak spapraliście robotę! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wrocław się! 08.12.01, 11:15 To jak fajnie można powiedzieć jeśli się mieszka tam gdzie ja! :-))) pozdrowy z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Wrocław się! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.01, 12:24 :-))) Nie ŁÓDŹ SIĘ, u Was też coś wymyślą specjaliści od gazetki ścienno-szkolnej. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dari Niech Was ręka boska broni ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 13:34 redakcja_wrw napisała: > Ja Wam się podoba to hasło? Nie podoba. Jakby nie patrzeć ma negatywne konotacje 1) jest w stylu odzywek "wal się", żeby nie powiedzieć dosadniej 2) kontekście Expo "zastaw się a postaw się". 3) jest do bólu zmanierowane w stylu owsiakowskim jednym słowem - niech Was ręka boska broni przed jego używaniem bo tylko wstyd z tego będzie bez względu na to przy czym chcecie je promować :( pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawi Wroclaw sie a zastaw sie ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 00:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbi Re: Wrocław się! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 01:56 Powalilo was, nie moge czytac tego co komentujecie. To jakas paranoja. Sorry ale nie moge... Wroclaw sie to paranoja... Zaluje ale tak to widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Wrocław się! IP: 156.24.117.* 09.12.01, 07:34 Gość portalu: zbi napisał(a): > Powalilo was, nie moge czytac tego co komentujecie. To jakas paranoja. Sorry > ale nie moge... Wroclaw sie to paranoja... Zaluje ale tak to widze. Jak Ci sie nie podoba to sie Wroclaw! (albo zwarszawiaj na inne podworko! :) Odpowiedz Link Zgłoś
yetta Re: Wrocław się! 09.12.01, 08:54 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Jak Ci sie nie podoba to sie Wroclaw! > (albo zwarszawiaj na inne podworko! :) No i się zaczyna ! Czy redakcja widzi w jakim kontekście w praktyce będzie to hasło funkcjonować? Niektórzy osobnicy jak cytowany tu wędzonka , mogą się nawet do tego przyzwyczaić :) a nawet rozpowszechniać po innych forach. :( Składam stanowczy protest! Pozdrawiając przy tym. :) P.S. Teraz jedyna nadzieja w tym, że "organy nieużywane zanikają. " Proponuję więc zapomniec o pomysle. I niech ten wątek szybko spada na inną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Wrocław się! IP: *.eu.org 09.12.01, 21:47 Czy sie jest od sie, czy tez ku sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO Re: Wrocław się! IP: *.116.86.83.unregistered.k.pl 10.12.01, 19:24 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Czy sie jest od sie, czy tez ku sie ? (do Centrali) Odwrocławcie się od nas raz na zawsze... (do Platformy) Nawrocławili bez umiaru... (do Wędzonki) Podwrocławił nam małe conieco... WRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piegdoń Re: Wrocław się! IP: *.gazeta.pl 10.12.01, 20:06 Gość portalu: WRO napisał(a): > Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > > > Czy sie jest od sie, czy tez ku sie ? > > > (do Centrali) > Odwrocławcie się od nas raz na zawsze... > > (do Platformy) > Nawrocławili bez umiaru... > > (do Wędzonki) > Podwrocławił nam małe conieco... > > WRO Aż mi się w głowie zawrocławiło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Wrocław się! IP: 156.24.117.* 14.12.01, 11:22 Gość portalu: WRO napisał(a): > Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > > > Czy sie jest od sie, czy tez ku sie ? > > > (do Centrali) > Odwrocławcie się od nas raz na zawsze... > > (do Platformy) > Nawrocławili bez umiaru... > > (do Wędzonki) > Podwrocławił nam małe conieco... > > WRO Chwileczke, w co zostalem WRObiony? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gn0m Re: Wrocław się! IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.12.01, 01:18 No i haslo wchodzi do jezyka potocznego (przynajmniej forumowiczow). Wiekszosc skrytykowala, sporo uzywa. A moze celem bylo "Niewazne jak mowia, wazne zeby mowili"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wrocław się! IP: *.korbank.pl 12.12.01, 18:06 Bardziej niż samo hasło podobają mi się sposoby jego zastosowania przez forumowiczów! Biedna redakcja - co pomysł, to klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Wrocław się! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 18:10 Ee, nie jest tak źle. Zawsze wymyślą coś zastępczego. Teraz kolej na rotę dla marszałka UW. Potem na samorządy dzielnicowe. Ostatecznie zostaną jeszcze ogłoszenia parafialne. Też ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piegdoń Re: Wrocław się! IP: *.wroc.gazeta.pl 12.12.01, 19:37 Ostatecznie zostaną jeszcze > ogłoszenia parafialne. Też ciekawe. Ogłoszenia parafialne już są, szukamy dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Wrocław się! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.01, 22:01 =========================================== Pani Redaktor! Proponuje szukac na CALYM Dolnym Slasku... =========================================== naprawde musialem to napisac. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
darek_fraczak Re: Wrocław się! 14.12.01, 19:20 Gość portalu: Homar napisał(a): > > =========================================== > Pani Redaktor! > Proponuje szukac na CALYM Dolnym Slasku... > =========================================== > co zgubiła Pani redaktor, czy możemy szukać razem? > naprawde musialem to napisac. > Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Wrocław się! 28.10.13, 23:55 Gość portalu: :) napisał(a): > super :) Tyle, że bez sensu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno ...ooooom toooo zalezy.... 29.10.13, 09:38 Jesli przymknac oko i zalozyc "to najgorsze", to nawet ma sens! Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: ...ooooom toooo zalezy.... 29.10.13, 14:24 Kto wyciąga te Wykopaliska ??? bez sensu... wszędzie stare komentarze z archiwum ;) co miało znaczyć to wrocław się ? coś na kształt " pier_dol się, palancie " ! absurd !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do widzenia Forum schodzi na psy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 11:33 Dlaczego nie zamieszczacie żadnych artykułów do komentowania? Tu już nie ma praktycznie po co zaglądać. U konkurencji tekst, że Dutkiewcz chce sponsorować WKS praktycznie bez końca, a u was cisza. Nic tu nie piszecie o śliskich kulisach wyborów w PO w Karpaczu. Wolicie wymyślać jakieś pseudomodne hasełka. Samo hasło brzmi jak "(od)wal się!" Odpowiedz Link Zgłoś