mikser73 19.07.07, 11:03 Zgadzam się że ten facet to geniusz a rozmowa z nim to w ogóle wyższa szkoła jazdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwo58 Leszek Czarnecki 19.07.07, 11:07 W całości potwierdzam wyrażoną opinię o Panu Leszku Czarneckim. Wymagający, wymagający przede wszystkim od siebie i innych. Konsekwencja i raz jeszcze konsekwencja w działaniu i doborze współpracowników. Piszę to jako były pracownik EFL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
arwo58 Re: Leszek Czarnecki 19.07.07, 11:11 ale również przyjemność, jeżeli wiesz o czym należy mówić; prawdą jest geniusz - jedno co potrafi to budować ... potęgę finansową i zna się na tym jak mało kto. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Leszek Czarnecki 19.07.07, 11:16 Pytanie tylko rodzi się jedno w umyśle mym tępym: dla jakich celów miałby się ktokolwiek z tym człowiekiem spotykać na płaszczyźnie wiernopoddańczej? Bo o takiej właśnie rodzącej nieporzebny stres relacji jest tu mowa. Dla paru groszy extra? Ja wolę na pełnym luzie cieszyć się każdą chwilą spędzaną z moją córeczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p z Wrocławia Leszek Czarnecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:26 A ja jako mieszkaniec naszego kochanego Wrocławia ciesze sie bardzo z tego wzgledu iz Pan Leszek Czarnecki jako Wrocławianin inwestuje swoje pieniadze w swoim i Naszym Miescie a nie w warszawce jak wszyscy inni. To mi sie podoba. Lokalny patriotyzm! WROCŁAW - moja mała Ojczyzna! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag ...lubudubu...lubudubu... niech nam zyje... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.07.07, 11:36 ...prezes naszego klubu... niech zyje nam! ta przyspiewka widze wiecznie zywa... ;o) a swoja droga to na czym polega ta "wyzsza szkola jazdy" w rozmowie z czarneckim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arwo58 Re: ...lubudubu...lubudubu... niech nam zyje... IP: *.man.poznan.pl 19.07.07, 14:24 gdybyś miał IQ powyżej 175 to z pewnością byś wiedział!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietaszek arwo58, dla ciebie to i 250 IQ nie pomoże. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:13 I wazeliny kilogramy nie pomogą aby cię PAN CZAENECKI nas pokoje przyjął. O co ci wogóle chodzi Robin Chudzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag *} {* IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.07.07, 09:31 mysle, ze moja osoba nie jestem czynnikiem, ktory nalezaloby brac pod uwage przy odpowiedzi na proste pytanie... jestem ciekawy wiec zapytalem na czym polega sztuka konwersacji uprawiana przez czarneckiego? skoro osoby, ktore o tym pisza zdecydowaly sie to zaznaczyc w swoich postach to cos w tym musi byc. z drugiej strony odpowiedz jaka otrzymalem sugeruje, ze to jakis bluff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazarian co to za bzdury??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:42 Pan Czarnecki nie wikla sie uklady polityczne?? Polowa dyrektorów w Urzedzie Marszalkowskim jest z namaszczenia Pana Czarneckiego. Tak jak zresztą sam marszałek Łoś jest z namaszczenia schetynowo-czarneckiego. Tylko tutaj można przeczytać takie głupstwa. Ciekawe dlaczego wyborcza takie farmazony pisze? I ciekawe dlaczego akurat tutaj, w naszej :malej ojczyznie", tak dobrze idą interesy? jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam591 Re: co to za bzdury??? IP: 195.116.249.* 19.07.07, 12:51 Nazwiska i dowody, to co napisałeś wygląda na pomówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: co to za bzdury??? IP: 213.172.177.* 19.07.07, 12:52 zamiast insynuować metodą rydzykową porownaj sobie Czarneckiego z Kulczykiem albo Krauzem - bywalcami politycznych salonów i wyciągnij wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
squat_kromera To miałeś na myśli? 19.07.07, 12:55 Po małej burzy mózgów wyszło nam, że albo miasto było nieokiełznanym leasingobiorcą od EFL, albo na wariata zaciąga kredyty hipoteczne z Getin Banku, albo wykupuje na pniu umowy faktoringowe. A wszystko przez miliony podstawionych mieszkańców. To miałeś na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Ach ach ach cóż za śliczniusia laurka! Buahahah! 19.07.07, 13:11 Może Martyna Wojciechowska powiedziałaby coś więcej na temat tego pana?! Odpowiedz Link Zgłoś
lilac_wine Re: Ach ach ach cóż za śliczniusia laurka! Buahah 19.07.07, 14:26 albo Jolanta Pieńkowska Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Leszek Czarnecki 19.07.07, 14:41 To super opinia o znanym i zamożnym wrocławianinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q mac Re: Leszek Czarnecki IP: *.westnet.ie 19.07.07, 15:17 wreszcie ktos mu podpowiedział, żeby pozbył się wąsa. Odpowiedz Link Zgłoś