Dodaj do ulubionych

Leszek Czarnecki

19.07.07, 11:03
Zgadzam się że ten facet to geniusz a rozmowa z nim to w ogóle wyższa szkoła
jazdy!!!
Obserwuj wątek
    • arwo58 Leszek Czarnecki 19.07.07, 11:07
      W całości potwierdzam wyrażoną opinię o Panu Leszku Czarneckim.
      Wymagający, wymagający przede wszystkim od siebie i innych. Konsekwencja i raz
      jeszcze konsekwencja w działaniu i doborze współpracowników. Piszę to jako
      były pracownik EFL-u.
    • arwo58 Re: Leszek Czarnecki 19.07.07, 11:11
      ale również przyjemność, jeżeli wiesz o czym należy mówić;
      prawdą jest geniusz - jedno co potrafi to budować ...
      potęgę finansową i zna się na tym jak mało kto.
    • membrum_virile Re: Leszek Czarnecki 19.07.07, 11:16
      Pytanie tylko rodzi się jedno w umyśle mym tępym: dla jakich celów miałby się
      ktokolwiek z tym człowiekiem spotykać na płaszczyźnie wiernopoddańczej? Bo o
      takiej właśnie rodzącej nieporzebny stres relacji jest tu mowa. Dla paru groszy
      extra?
      Ja wolę na pełnym luzie cieszyć się każdą chwilą spędzaną z moją córeczką.
    • Gość: p z Wrocławia Leszek Czarnecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:26
      A ja jako mieszkaniec naszego kochanego Wrocławia ciesze sie bardzo z tego
      wzgledu iz Pan Leszek Czarnecki jako Wrocławianin inwestuje swoje pieniadze w
      swoim i Naszym Miescie a nie w warszawce jak wszyscy inni. To mi sie podoba.
      Lokalny patriotyzm! WROCŁAW - moja mała Ojczyzna! Pozdrawiam
    • Gość: daag ...lubudubu...lubudubu... niech nam zyje... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.07.07, 11:36
      ...prezes naszego klubu... niech zyje nam!

ta przyspiewka widze wiecznie zywa... ;o)

a swoja droga to na czym polega ta "wyzsza szkola jazdy" w rozmowie z
      czarneckim?
      • Gość: arwo58 Re: ...lubudubu...lubudubu... niech nam zyje... IP: *.man.poznan.pl 19.07.07, 14:24
        gdybyś miał IQ powyżej 175 to z pewnością byś wiedział!!!
        • Gość: Pietaszek arwo58, dla ciebie to i 250 IQ nie pomoże. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:13
          I wazeliny kilogramy nie pomogą aby cię PAN CZAENECKI nas pokoje przyjął. O co
          ci wogóle chodzi Robin Chudzie?
        • Gość: daag *} {* IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.07.07, 09:31
          mysle, ze moja osoba nie jestem czynnikiem, ktory nalezaloby brac pod uwage
          przy odpowiedzi na proste pytanie... jestem ciekawy wiec zapytalem na czym
          polega sztuka konwersacji uprawiana przez czarneckiego? skoro osoby, ktore o
          tym pisza zdecydowaly sie to zaznaczyc w swoich postach to cos w tym musi byc.
          z drugiej strony odpowiedz jaka otrzymalem sugeruje, ze to jakis bluff...
    • Gość: nazarian co to za bzdury??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:42
      Pan Czarnecki nie wikla sie uklady polityczne?? Polowa dyrektorów w Urzedzie
      Marszalkowskim jest z namaszczenia Pana Czarneckiego. Tak jak zresztą sam
      marszałek Łoś jest z namaszczenia schetynowo-czarneckiego. Tylko tutaj można
      przeczytać takie głupstwa. Ciekawe dlaczego wyborcza takie farmazony pisze? I
      ciekawe dlaczego akurat tutaj, w naszej :malej ojczyznie", tak dobrze idą
      interesy? jak myślicie?
      • Gość: adam591 Re: co to za bzdury??? IP: 195.116.249.* 19.07.07, 12:51
        Nazwiska i dowody, to co napisałeś wygląda na pomówienie.
      • Gość: dudi Re: co to za bzdury??? IP: 213.172.177.* 19.07.07, 12:52
        zamiast insynuować metodą rydzykową porownaj sobie Czarneckiego z Kulczykiem
        albo Krauzem - bywalcami politycznych salonów i wyciągnij wnioski
      • squat_kromera To miałeś na myśli? 19.07.07, 12:55
        Po małej burzy mózgów wyszło nam, że albo miasto było nieokiełznanym
        leasingobiorcą od EFL, albo na wariata zaciąga kredyty hipoteczne z Getin
        Banku, albo wykupuje na pniu umowy faktoringowe. A wszystko przez miliony
        podstawionych mieszkańców. To miałeś na myśli?
    • honeyr Ach ach ach cóż za śliczniusia laurka! Buahahah! 19.07.07, 13:11
      Może Martyna Wojciechowska powiedziałaby coś więcej na temat tego pana?!
      • lilac_wine Re: Ach ach ach cóż za śliczniusia laurka! Buahah 19.07.07, 14:26
        albo Jolanta Pieńkowska
    • allspice Leszek Czarnecki 19.07.07, 14:41
      To super opinia o znanym i zamożnym wrocławianinie:)
      • Gość: q mac Re: Leszek Czarnecki IP: *.westnet.ie 19.07.07, 15:17
        wreszcie ktos mu podpowiedział, żeby pozbył się wąsa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka