karpis1 03.08.07, 17:11 singlerelax.pl/info/wakacje-nad-morzem/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: dla SINGLI IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.07, 21:58 Czyżby kolejny spęd podstarzałych i zdeterminowanych babek? U nas w pracy tworzy się właśnie sieć neurotycznych singielek, o przepraszam, starych pannic. Strach się bać co będzie dalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: dla SINGLI IP: *.e-wro.net.pl 13.08.07, 07:48 Drogie singielki! Znalezienie faceta nic Wam nie pomoże. Większość kobiet jest samotna w tzw. udanych związkach.Po co wam być służącymi, które mają siedzieć w domu sprzątać, prać, gotować, użerać się z dzieciakami, podczas gdy Wasz men szuka wrażeń poza domem i na serwisach randkowych poszukuje kolejnej naiwnej.Bądźcie sobie samotne bez tych dodatkowych atrakcji. Nie szukajcie męża- nie szukajcie kłopotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotny Re: dla SINGLI IP: *.e-wro.net.pl 14.08.07, 15:57 ja też byłem w związku, ale ciągle miałem coś zrobić, a to remont, a to posprzątać w domu. Już jestem sam i nic niczego nie musze robić. Polecam! Kobiety tylko w agencjach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehe Re: dla SINGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 17:00 Tak sobie to tłumacz brzydka zakompleksiona babo. To że ty nie potrafisz nikogo znaleźć to nie znaczy że innie nie mogę. Nie wszyscy są nieudacznikami życiowymi jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
benderro Re: dla SINGLI 26.08.07, 00:14 Matko jedyna, kobieto no nie dziwię się że nikt Cie nie chce, albo zaraz spieprza na serwisy randkowe. Szarym mydłem bym się pociął jakbym miał taką "optymistkę" w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
karpis1 Re: dla SINGLI 13.08.07, 09:49 te wyjazdy absolutnie nie służą celom matrymonialnym. Czasem jest tak, że ktoś chciałby pojechać na wakacje,ale nie jedzie, bo nie ma z kim,a źle by się czuł nie mając do kogo ust otworzyć. Często też kwatrodawcy nie chcą wynajmować pokoi pojedyńczym osobom licząc na większe zyski, gdy przyjedzie rodzina. Jeśli zbierze się grupka osób (podkreślam niekoniecznie samotnych czy też samych, ale takich co nie mają z kim jechać na wakacje), to milej spędza się czas. A jadą naprawdę fantasyczne osoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karpis1 Re: dla SINGLI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 09:50 już kiedyś obejrzałam stronę "szczerego pola' - jeśli jesteś właścicielem proszę o kontakt biuro@nowe-horyzonty.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator zajrzałem na link z czystej ciekawości 14.08.07, 15:10 dlaczego reklamujesz te wyjazdy jako wyjazdy dla singli, skoro w tym ośrodku miejsce w pokoju jednoosobowym jest droższe od miejsca w pokoju dwuosobowym, a zatem niczym ta opcja nie różni się od 99,99 % ośrodków wczasowch w Polsce i na śwwiecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
alexandratw Re: dla SINGLI 14.08.07, 09:17 fajne miejsce dla Singli www.szczerepole.pl polecam wypad w tygodniu spokój cisza dobre jedzonko pozdrawiam a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dla SINGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 23:58 "Szczere pole" to nieciekawy lokal-bar z przecietnym menu dla niewrazliwego podniebienia. Na stronie podaja nieprawdziwe informacje. Sa ciekawsze miejsca, tego nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś